10 előadás 1 jegy áráért a Dumaszínház sztárjavail!

Kelt: 2017.09.05 kovacsad

10 előadás 1 jegy áráért a Dumaszínház sztárjavail! 3 helyszínen több mint 10 Dumaszínházi előadás nézhető meg egy jeggyel!

A Színházak Éjszakáján 2017. szeptember 16-án (reggel 10-től indul) vándorolhatunk a teátrumok és az előadások között, bepillanthatunk a kulisszák mögé, és  meglepő előadásokat láthatunk. Ezen az éjszakán kulturális célponttá válhat a Dumaszínház is, melynek művészei három helyen is fellépnek több mint 10 előadással, amelyek közül bármelyiket élvezhetitek egy Színházak Éjszakája karszalaggal!

Jegyvásárlás és jegyárak itt!

A Kompót Dumaklubban a Magyarország szereplek! (MOSZ) című, fiatal stand-uposok számára kiírt tehetségkutató verseny legjobbjai lépnek színpadra két gálaműsor keretében. Köztük a győztes Zabolai Margit Eszter, aki mesél a nagymamájáról is, aki minden évben úgy teszi el a kompótot, hogy ráírja: IDEI…

Ugyancsak a Kompót Dumaklubban látható néhány részlet a Dumaszínház egyik legfrissebb előadásából, amelynek címe: A csengő a tanárnak szól? De ebben a műsorban nem csak a címben feltett kérdésre kapunk választ, hanem arra is: mit csinál a portás az órák alatt, vagy hogyan kerülhetnek döglött halak a szertárba?

Este héttől Mogács professzor végez ördögi kísérleteket a színpadon, kilenctől Ceglédi Zoltán politikai elemző és Tóth Edu bizonyítja be, hogy a politika nem csak szörnyű, hanem sajnos vicces is.

Akinek még maradt kedve nevetni, fél tizenegytől a TÁP Színház előadását láthatja.

Mogács kísérletezik

13.00 MOSZ gála (50 perc) szereplők: Ráskó Eszter, Elek Péter, Ács Fruzsina, Zabolai Margit Eszter, Valtner Miklós

15.00 MOSZ gála (50 perc) szereplők: Szabó Balázs Máté, Fülöp Viktor, Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis

17.00 A csengő a tanárnak szól? szereplők: Litkai Gergely, Hajdú Balázs, Fülöp Viktor, Szabó Balázs Máté

19.00 Mogács-labor (60 perc) Mogács Dániel estje

21.00 Mi a baj? Semmi!!! (50 perc) Ceglédi Zoltán és Tóth Edu közös estje

22.30 TÁP Színház: magyarIQm (50 perc)

Nyelvében él a nemzet, bár nyelvével még senki nem nemzett… -írta volt valaha egy ismeretlen fűzfapoéta. A Guttenberg-káoszban vájkáló Táp Színház most hírértéktől függetlenül feltárja, hogy hol lakik a magyarok verbális Istene, azaz beszédesen szemezgetnek nyomtatott és talált írásokból – jelenjen az meg nívós hetilapban, egy hirdetőoszlopon, vagy éppen egy belvárosi lépcsőfordulóban.

Lerántják a leplet a közéletről, közszemlére hangolják a nívós és nívótlan kommunikációt, felgöngyölítik a politikai félrehallásokat és

Óvnak, védenek, ápolnak.

Előadják: A Táp Színház művészei

Szerkesztette: Fekete Ádám

Rendezte: Vajdai Vilmos


Az est fő helyszíne a Corvin Dumaszínház

A Dumaszínházban elsőként a Vers mindegy, kinek című program keretében hallhatunk versként elszavalt elborzasztó dalszövegeket, és olyan verseket is, amelyek elvesztették költészet-jellegüket…

“Tándörsztrákk” – szavalta tavaly a Dumaszínház színpadán Csőre Gábor

Ugyancsak a Dumaszínházban kerül közönség elé a Szomszédnéni Produkciós Iroda új műsora, az Anti-motiváció, amelyből bemutató előtt hallható néhány részlet. Mindez azoknak, „akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mire támaszkodniuk.”

A program este héttől a Four stars, azaz Szupkay-Szobácsi-Hajdú-Bellus négyes laza egy órájával folytatódik, majd két 50 perces improvizációs blokkal, amely biztosan nagyon jó lesz. De lehet, hogy csak simán jó.

13.30 és 15.30 Vers mindegy, kinek (45 perc) szereplők: Bánki Gergely, Csőre Gábor, Herczeg Adrienn, Janklovics Péter, Lengyel Tamás, Mogács Dániel, Rainer-Micsinyei Nóra, Stefanovics Angéla

17.00 Szomszédnéni Produkciós Iroda: Anti otiváció (Részlet bemutató előtt)

19.00 Four stars (60 perc) szereplők: Szupkay Viktor, Szobácsi Gergő, Hajdú Balázs, Bellus István

21:00 és 23.30 Duma Impró (50 perc) szereplők: Janklovics Péter, Mogács Dániel, Csőre Gábor és Kardos Róbert

A végére pedig egy igazi meglepetést hagytunk, amelynek helyszíne a Jurányi Ház

A Jurányiban a Dumaszínház DEKK elnevezésű színházi projektje mutatja be legújabb darabját, a Garázsbanda címűt. A koncertszínházi előadás három srácról szól, aki zenekart alapít, egy garázsban próbál, és arról álmodozik, hogy világhírű lesz. Ám, ahogy Vinnai András, a darab írója fogalmazott: „Ez a darab nem más, mint egy korszakalkotó zenekar útja a teljes ismeretlenségből a tökéletes feledésbe!” Ezt azonban ne intézzük el ennyivel, mert itt nem csak egy kitűnő darab, de egy meglepően jó zenekar is született. Melynek tagjai – nem tévedünk, ha ezt mondjuk – tényleg álmodhatnak a sikerről. A zenekar neve még titok, a zenét és a dalszöveget a Bonsai Boy jegyzi. Jegyezzék meg ezt a nevet!

19.00 Garázsbanda BEMUTATÓ!

Író: Vinnai András

Zene és dalszövegek: Bonsai Boy

Játssza és rendezte: Jankovics Péter, Szabó Zoltán és Vinnai András

Azoknak akik hosszabban is szeretnék élvezni a humor nagyjait jó hír, hogy a Dumaszínházba jegyek már 1500 forinttól vásárolhatóak! Részletek itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Irigy Hónaljmirigy koncert 2018-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek az IHM arénakoncertre itt!
Irigy Hónaljmirigy 2018. február 10-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában.
Dumaszínház ROAST 3 - Schobert Norbit égetik - Jegyek, helysínek és fellépők itt!
Kiss Ádám, Dombóvári István, Hajdú Balázs és a Szomszédnéni Produkciós Iroda országos turnéra indul hogy együtt égessék Schobert Norbit. a Dumaszínház Roastra jegyek már kaphatóak!
SAS KABARÉ jegyek itt!
SAS Taps az első ami mindenkinek eszébe jut a SASKABARÉ kapcsán. Sas József és csapata garantált szórakozást nyújt a nézőknek. Felettünk a béka című új műsorával várja a nézőket a SAS FÉSZEK Kabaré!
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a budapesti előadásra itt!
A 2018. november 11-én látható budapesti Monte Cristo musical előadásban a BOK Csarnokban színpadra lép többek között Vastag Tamás és Szomor György is. Jegyek itt!
Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
A Diótörő musical az elmúlt években az országos turné alatt többezer nézőt vonzott be a színházakba, sőt az Arénába is Budapesten. Így a sikerszéria után a Diótörő és Egérkirály családi mesemusical 2018. december 9-én Budapesten a BOK ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK