1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain!

Kelt: 2018.09.14 Kovács Gergely

1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain! Csak a forgalmi engedély kell hozzá majd. Különleges kezdeményezés részeként utazhatunk majd ingyen. A kocsi tulajdonosoknak szánt különleges lehetőségről mindent megtudhatsz a cikkünkből.

Pár napja a a legnépszerűbb showműsorokról írtunk, amit mindenki látni akar, majd arról, hogy bárki lehet Youtube sztár és szereplőket keresnek. Ezután az új 500 forintosról írtunk. Most pedig megint egy újdonságról számolunk be.

A hétvégén indul az Európai Mobilitási Hét. Ennek részeként számtalan program várja az érdeklődőket. A BKK programjairól itt olvashatsz.

A MÁV is készül az eseményre. Ráadásul 2 kedvezménnyel is. 
1. Kedvezmény a bicikliseknek
A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az Európai Mobilitási Hét teljes ideje alatt (2018. szeptember 16–22.) díjmentes kerékpárszállítási lehetőséget biztosít utasai számára erre alkalmas hazai járatain.

2. Utazási kedvezmény a gépjármű tulajdonosknak

2018. szeptember 22-i Autómentes Napon a forgalmi engedélyüket bemutató gépjármű-tulajdonosok és -üzembentartók a forgalmi engedély felmutatásával díjmentesen utazhatnak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. hazai nem feláras vonatain, 2. osztályon.
1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, feláras vonattal történő utazáskor pedig pót- és helyjegyet, pótjegyet, helyjegyet vagy gyorsvonati pótjegyet kell váltani.

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem! Hiszen más INGYENES programról, mint az OREO országos turné is olvashatsz! Kövess az INSTÁN is minket! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYENES vezetéstechnikai tréninget indít a Ford!
Fiatalok jelentkezését várja a Ford. A vezetéstechnikai képzés mindenki számára teljesen díjmentes.
Ezeket akarja mindenki látni - Best of 2018 showk és koncertek!
Illuzionisták, musicalek, cirkusz, kubai zene, opera, lovas show, koncertek, balett... José Carrerastól, A Habana Social Clubtól, Presser Gáboron át az Álomutazóig számos program várja a közönséget 2018 őszén.
Majka aréna turné - Jegyek és helyszínek itt!
Zalaegerszeg, Miskolc és Nyíregyháza már biztos az állomások között van Majka aréna turnéján. Jegyek a Majka koncertre itt!
Amar - 3D látványshow Budapesten! Videó itt! NYERJ 2 JEGYET!
Nika lesz a sztárvendég a virtuális táncjáték előadáson. Az America’s Got Talent és a Britain’s Got Talent sztárjai Budapesten az Erkel Színházban.
Quimby országos turné 2018 - Helyszínek és jegyek a Teátrum turnéra itt!
A Teátrum turnéval Tatabánya, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged, Szolnok, Sopron, Budapest legnagyobb színháztermeiben ad koncertet a Quimby. A Quimby országos turnéjára jegyek már kaphatóak!
Legyél te is Youtube sztár! Szereplőket keresünk!
Tetszik a Középsuli sorozat vagy éppen a Minden álmod és szeretnél hasonlóban szerepelni, akkor itt az alkalom. Ha saját csatornát szeretnél akkor is itt a helyed. Youtuber születik.
Ingyenes Oreo kóstolás és játék! Helyszínek és dátumok itt!
Az Oreo különleges kampányával Budapesten és vidéken is találkozhatunk. Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen, Szeged és Szombathely is a listán. Oreo Mártó Masina vár rád. A markolóval csak el kell kapnod egy Oreot!
Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019 - Turné állomások és jegyek itt!
2019-ben pedig országos turnéra indul. Debrecen, Miskolc, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Sopron, Székesfehérvár, Budapest, Kecskemét, Baja, Szeged, Eger, Szombathely, Salgótarján, Győr, Békéscsaba, Tatabánya, Nyíregyháza, Zalaegerszeg és Nagykanizsa ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK