3 napig 30% kedvezménnyel vehet jegyet a Margitszigeti Porgy és Bess előadásra - Jegyinfók itt!

Kelt: 2017.04.10 kovacsad

3 napig 30% kedvezménnyel vehet jegyet a Margitszigeti Porgy és Bess előadásra - Jegyinfók itt! 2017. június 23-án és 25-én két alkalommal lesz látható a legendás Gershwin előadás a Porgy és Bess operája a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az előadásra április 20-22. között 30% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet!

„Summertime”, „I Wants to Stay Here”, „A Woman is a Sometime Thing” – ismerős dallamok, a legnagyobb előadók, többek között Ella Fitzgerald és Louis Armstrong hangján megszólaló, visszatérő slágerek. Mégis ritkán adatik meg, hogy eredeti zenei környezetükben, élőben élvezhessük Gershwin kompozícióit, amelyeket a Porgy és Bess című művéhez megalkotott. A Budapesti Nyári Fesztivál idén erre kínál lehetőséget: szimfonikus koncert show formájában, amerikai sztárénekesekkel és hangulatos vetítéssel varázsolja a Margitsziget Nagyszínpadára a hazánkban ritkán látható, különleges műfajú Gershwin-operát.

A szerepek hiteles megformálására olyan amerikai operasztárok érkeznek, mint a Besst alakító Laquita Mitchell, valamint a Porgy-ként színre lépő Kenneth Overton, a legnevesebb amerikai operaházak elismert és népszerű énekesei, akik először lépnek fel hazánkban.

2017. június 23-án és 25-én két alkalommal lesz látható a legendás Gershwin előadás a Porgy és Bess operája a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Az előadásra április 20-22. között 30% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet! 

A jegy kiválasztása után a kosárhoz kattintva gombra kattintva a jegyek tételes felsorolásához jut. A jegyekre itt kell érvényesíteni a kedvezményt úgy, hogy a “Teljes ár”-ról átállítajuk a kedvezményes árra a jegyeket!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Porgy: Kenneth Overton (USA)
Bess: Laquita Mitchell (USA)
Sporting Life: Robert Mack (USA)
Serena: Lisa Daltirus (USA)

Karmester: James Meena (USA) 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK