3 napra INGYEN látogatható a Kőbányai víztározó és 3 más helyszín!

Kelt: 2018.03.19 Kovács Gergely

3 napra INGYEN látogatható a Kőbányai víztározó és 3 más helyszín! Kőbányán, Csepelen és Budakeszin is várja a látogatókat a 150 éves Fővárosi Vízművek.

Pár napja a Hófehérke musical országos turnéról írtunk, előtte a Sziget fellépőkről írtunk, majd 2018 legizgalmasabb showműsiaról. Most is egy igazán jó programmal készültünk.

2018-ban rendkívüli nyílt napok keretében tárulnak fel a Fővárosi Vízművek telepeinek kapui a társaság fennállásának 150. évfordulója alkalmából. Iskolai csoportok és egyéni látogatók is bepillantást nyerhetnek az ivóvíz-szolgáltatás és a szennyvíztisztítás meghatározó és a maga nemében egyaránt látványos és érdekes létesítményeibe. A jubileumi évben három napon át, március 22-24. között várjuk az érdeklődőket. Amellett, hogy az év többi napján a nagyközönség elöl zárt, szigorú biztonsági előírások szerint őrzött, különleges építményekbe juthatnak most be az érdeklődők, helyszínenként más-más program is kiegészíti és teljessé teszi a kirándulásnak is beillő látogatásokat.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


Kérjük az érdeklődőket, részletesen olvassák el a különböző létesítmények látogatására vonatkozó feltételeket, mert az ivóvíz-szolgáltatás és szennyvíztisztítás szigorú biztonsági és higiéniai előírásai miatt kizárólag azok betartásával áll módunkban fogadni a látogatókat.

A 4 látogatható helyszín:
A legdélibb: Csepeli ivóvízkezelő mű


A legújabb: Budakeszi szennyvíztisztító telep


A legkörnyezetbarátabb: Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep


A legrégebbi: Kőbányai medence


Jelentkezés és részletek itt!

Nyerj jegyeket az Arénába érkező Motorversenyre és showra vagy koncertre! Részletek a cikk alatti kapcsolódó hírekeben.
Ha nem akarsz lemaradni a hasonló hírekről, akkor csatalakozz hozzánk!

Ha nem akarsz lemaradni 1 játékunkról vagy izgalmas hírről sem, akkor a Facebook oldalunkon válaszd a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT gombot. Így elsőként értesülhetsz a játékainkról és híreinkről.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Dés László koncert turné 2018-ban - Jegyek a budapesti, pécsi, debeceni, gyulai koncertekre itt!
Budapest, Miskolc, Százhalombatta, Szolnok és még számos város koncerttermeiben koncertet ad Dés László 2018-ban. Jegyek és helyszínek itt!
Ezek lesznek 2018-ban a legjobb koncertek és showk!
Queen musical, filmzenei koncertek, ír sztepptánc, illuzionisták, musicalek és számos sztár vár minket 2018-ban az Arénában és országszerte!
VIRSKY turné 2018 - Jegyek, jegyárak, helyszínek itt!
A Moiseyev Táncegyüttes nagy ellenfele a VIRSKY táncegyüttes, ami Magyarországon turnézik 2018-ban. Az országos turnéra már árulják a jegyeket.
INGYENESEN látogatható a Süsü és barátai kiállítás Budapesten!
Életnagyságú figurákkal várnak! Süsü és barátai – életre kelt Mesehősök kiállítás nyílik Budapesten, ahol teljes embernagyságban a valóságban is megjelennek a mese figurák.
X-Trial World Championship Budapest - NYERJ 2 JEGYET!
2018. március 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges shownak.
INGYENES Szabadulószoba nyílt Budapesten a fiataloknak!
Tudat-törő szabadulószoba a világ első függőség témájú szabadulószobája, melyet a XIII. Kerületi Prevenciós Központ és a Nyírő Gyula Kórház-OPAI Drogbeteg Gondozójának munkatársai közös munkájából született.
Hófehérke musical országos turné! Jegyek és helyszínek itt!
Tatabánya, Győr, Veszprém, Budapest, Pécs, Debrecen, Kaposvár, Szombathely, Sopron, Eger, Jászberény, Békéscsaba, Miskolc, Nyíregyháza lesz az országos turné állomásai között.
Ingyen látogatható a Víz Világnapja alkalmából a víztorony!
2018. március 24-én a Víz Világnapja alkalmából lesz látogatható az Öreg Hölgy.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK