Adventi csillaghullás lesz decemberben! Ne hagyd ki! VIDEÓ itt!

Kelt: 2017.12.13 Kovács Gergely

Adventi csillaghullás lesz decemberben! Ne hagyd ki! VIDEÓ itt! Az adventi időszakban éri el a Földet a Geminidák meteorraj, ami különleges élményt ígér a téli estékre.

Pár napja a Diótörőről, a Ágymozis Star Wars vetítésről és még számtalan érdekességről írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

Minden évben rengeteg csillaghullás figyelhető meg, de az összes közül talán az adventi Geminidák meteorraj a legintenzívebb. -írja a KarácsonySzeretlek.hu

Az adventi csillaghullás 2017. december 12-14. környékén éri el a csúcsot. December 7-17. között szinte bármelyik éjjel találkozhatunk hullócsillaggal. A legintenzívebb időszakaszában óránként több tucat hullócsillag figyelhető meg. A megfigyelésre legjobbak a hajnali órák. Az ikrek csillagkép felé érdemes keresni a csillagokat.

Ne hagyd ki a játékainkat se!
Részletek a JÁTÉK menüpontban, ahol rendszeresen várjuk a látogatókat nyereményjátékokkal!

K
ülönböző hiedelmek is ismertek a csillaghullás kapcsán. A legismertebb, amit mindenki tud, hogy ha hullócsillagot látunk, akkor kívánjunk valamit. Ha azt senkinek nem áruljuk el, akkor a kívánság teljesül egy éven belül. A legszórakoztatóbb hiedelem szerint a hullócsillagok a fényükkel a szüzességüket éppen elveszítő lányokat számolják össze.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan érdekes eseményekről, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon is.


Kapcsolódó híreinket is érdemes megnézni! Tudtad, hogy van itthon Flippermúzeum? Részletek a cikk alatti 10 érdekes múzeum cikkben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

10 érdekes múzeum Magyarországon!
Vicces, érdekes, különleges múzeumok listáját gyűjtöttük most egybe. 10 múzeum, ami tényleg nem a szokásos élményt nyújtja.
Chris Kraus új könyve az I Love Dick! Vásárlás itt! NYERD MEG!
Szeretem a faszit címmel jelent meg a szerző könyve.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK