Adventi Vasútmodell Kiállítás a Gellért Hotelben 2014-ben is!

Kelt: 2014.11.24 Kovács Gergely

Adventi Vasútmodell Kiállítás a Gellért Hotelben 2014-ben is! 2014. december 6-án és 7-én a vasútmodelleké lesz a főszerep a Gellért Hotelben! A Mikulás és A Játékkészítő sztárjai vasúton érkeznek a Gellért Hotel színfalai közé, ahol 100 méteres asztal várja a gyerekeket.

Advent második hétvégéjén rendkívüli élményt kínáló programsorozattal várja szállodánk a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket. Hiszen ki ne szeretne képzeletben beszállni egy kis vonatba és végigutazni a majd’ 100 méter hosszú modul terepasztal mesés tájain? A 424 Vasútmodell Klub mintegy 700 m2 területű kiállításán látható lesz továbbá a „Märklin időutazás”, amely a vasútmodellezés fejlődését mutatja be, egyéni terepasztalok különböző méretarányokban, több mint ezer vasútmodell, köztük a világ legkisebbike is.

A Danubius Hotel Gellért ötletes és izgalmas rendezvényei az utóbbi években mindig tartogattak meglepetéseket. Most sem lesz másként. A csak erre az alkalomra írt Télanyó és a varázsfazék című mesejátékban Fésűs Nelly főszereplésével különleges mágiával kel életre majd Hópelyhecske, Jég Úrfi és Dér Jankó.

A Mikulás vendégei lesznek A Játékkészítő zenés akciómese sztárjai szenzációs programokkal és sok-sok meglepetéssel.

Előadások
Gobelin Terem
2014. december 6. szombat
11:00 Télanyó és a varázsfazék 11:30 Hien
15:00 Télanyó és a varázsfazék 15:30 Nagy Feró

2014. december 7. vasárnap
11:00 Télanyó és a varázsfazék 11:30 Radics Gigi
15:00 Télanyó és a varázsfazék 15:30 Szabó Győző

Ajánlónk után folytatódik a cikk!
A legjobb 10 karácsonyi ajándék ötlet! 
Részletek ide kattintva!


Belépő árak a Vasútmodell Kiállításra
gyerek belépő 900 Ft (3-18 éves korig)
felnőtt belépő 1100 Ft

Belépő az Adventi Műsorra
300 Ft
3 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes

Belépők november 26-tól kaphatók a Gellért Hotel Recepcióján 0-24 órában.

A legizgalmasabb Mikulás napi programok 2014-ben! Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mikulás napi programok
December 6-án és a hétvégén is rengeteg Mikulásos program várja a családokat. A legérdekesebbeket egybe gyűjtöttük. Mikulásvonat, Mikulás futás, Diótörő, Csoki Múzeum, Télapó Expressz, stb.
A Játékkészítő a Tüskecsarnokban - Jegyek itt! Főszerepben Alföldi Róbert
2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, ...
Gombóc Artúr utazása a Játékszínben!
A 2014/2015 évad új bemutatója lesz többek között az Gombóc Artúr utazása című mese is, ami Csukás István közreműködésével készült és amiben a Talamba Ütőegyüttes adja a zenét.
Musical előadások és jegyek Budapesten és vidéken! Jegyek 700 forinttól!
Manapság a musical előadások az egyik legnépszerűbb előadások közé tartoznak. Egybegyűjtöttük a musical újdonságokat és a legnépszerűbb előadásokat.
Családok Parkja - Új INGYENES játszótér nyílt Budapesten!
A Rákóczi-kertben futókör létesült, felújították a sportpályát, közösségi kertet alakítottak ki, gumidombos kisautópályát építettek, megújult, kibővült a játszótér, és nagyobb lett a parkoló is. Csepelen várja az érdeklődőket az új játszótér.
Megújult dallistával vár 2019-ben a Margitszigeti Zenélő Szökőkút! Dallista itt!
2019-ben is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Ők lesznek 15 éves Rómeó és Júlia musical az Aréna előadás szereplői! Jegyek és szereposztás itt!
A 15 éves Rómeó és Júlia musical KERO rendezésében a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható. A megújult szereposztás is sok izgalmat ígér.
Ezek lesznek nyáron a legjobb showk és koncertek!
Luis Fonsi, Ed Sheeran, José Cura, Pink Martini, Lord of the Dance, Maluma, Queen musical,grúz táncosok, a Titanic musical verziój és a Mézga család színpadi adaptációja is vár minket a nyáron.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK