'Alternative Budapest' exhibition #2 by KoPé! - Ezt látni kell!

Kelt: 2014.01.08 Kovács Gergely

'Alternative Budapest' exhibition #2 by KoPé! - Ezt látni kell! Egy kiállítás, amit látni kell mindenkinek. Biztos, hogy te is láttad már a Batman szobor képét vagy a Deák tér Disney palota képet. Az alkotója a BudapestAlternative oldal vezetője, aki most második INGYENES kiállítását nyitja meg.

Kiállítás a WestEnd Office Center Irodaházban
(Budapest, VI. Bp. Váci u. 1-3. / WestEnd City Center oldalában, a főbejárati aulában)
A belépés INGYENES!

A kiállítás megtekinthető:
2014. január 13-tól február 9-ig
(NYITVA: Hétfő-Szombat: 9:00 - 18:00 h)

Ha eddig azért nem jártál kiállításokra, mert nem érdekelnek a gyümölcsöskosarakról készült csendéletek, a fonó vénasszonyokat ábrázoló portrék, vagy az absztrakt geometriai formák, akkor se mondd, hogy soha, mert még nem láttál mindent. Itt van például Kovács ’KoPé’ Péter ’Alternative Budapest’ című tárlata, amely a popkultúra és a blockbuster filmek köpenyét húzza a magyar valóságra.

A West End irodaházban január 13-ától megtekinthető képsorozat egységes koncepcióra van felfűzve: hőn szeretett fővárosunk jellegzetes objektumai fantázia szülte adalékokkal vannak megbolondítva. A Keletinél átkelő Beatles-től, a Dunán átvonuló tripodokon át, a Petőfi téren várakozó denevéremberig van itt minden, amit csak el lehet képzelni.

Az alkotó civilben reklámgrafikusként tevékenykedik, különbejáratú Budapestjét szabadidejében az Instagramon kezdte el megalkotni, majd sikerült kijutnia velük a legutóbbi ARC óriásplakát kiállításra is.

A fantáziadús tartalom mellett a koncepció leginkább elismerésre méltó sajátossága a jó értelemben vett egyszerűség. Nincs mögöttes tartalom, titkos mondanivaló, világmegváltó szándék, erőltetett jelentés. Az összeállítás nem tiltakozik semmilyen háború ellen, nem hordoz politikai nézetet, nem akarja megmenteni a fókákat. Ez a lecsupaszított jelleg nyilván abból fakad, hogy eredetileg hobbinak indult a projekt. A cél tehát a szórakoztatás és a jobb agyfélteke könnyed megtornáztatása.

"Nincs unalmas hely, ha az ember elengedi egy kicsit a fantáziáját" – mondja KoPé. Hogy igaza van e, azt döntse el mindenki. Tessék felkerekedni és megnézni! Irány a Nyugati térhez közeli WestEnd – ahol a Pókember tanyázik. Ha pedig célt ér a projekt, a tárlatról hazafelé lehet ráönteni a saját vízióinkat a villamos ablakán elénk táruló látványra.

A kiállításon több olyan kép is látható lesz - még nagyobban -, amit eddig a http://www.facebook.com/BudapestAlternative oldalon, illetve az #1 kiállításon nem láthattunk!

Irány a Nyugatinál, ahol Pókember is megfordult már - KoPé fotója a bizonyíték rá...

Ha megnéznéd Budapestet, ahogy még nem láttad, 2014. január 13-február 9. között lépj be a West End Office Center Irodaházba (Budapest, VII., Kazinczy u. 52.) az Alternative Budapest #2 kiállításért!

Ha tetszett a cikkünk, akkor érdemes megnézni a cikkünk alatti kapcsolódó cikkeket is!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Strand Fesztivál 2014 - Jegyek itt!
A Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében 2014 augusztusában újra megtartják a tó partján a két legújabb hazai fesztivált, a B.my.Lake-et és a Strand - Nagyon Zene Fesztivált.
Sziget 2014 - Jegyek és bérletek a Sziget Fesztiválra már kaphatóak!
A Sziget Fesztivál 2014-es fellépőit még nem hirdették ki, de már megkezdték a jegyértékesítés!
VOLT Fesztivál 2014 - Jegyek és bérletek
A VOLT 2014-es fellépőit még nem hirdették ki, de a jegyeket már most árulják. Azoknak akik elsők között vásárolnak bérletet még kedvezményt is adnak.
Balaton Sound 2014 jegyek! Jegyárak és vásárlás itt!
David Guetta, Felis Da Housecat, Wiz Khalifa és még számtalan sztár a 2014-es Soundon! A jegyek értékesítése elindult. Napijegy, bérlet, kempingjegy, VIP jegyek és minden elérhető már.
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
Megújult dallistával vár 2019-ben a Margitszigeti Zenélő Szökőkút! Dallista itt!
2019-ben is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Így néz ki belülről a Notre Dame a tűz után! Videó a tűz utáni állapotról!
Budapest is hozzájárul a párizsi Notre-Dame-székesegyház újjáépítéséhez. A Szeged, Debrecen, Veszprém, Székesfehérvár és Budapest is támogatja az újjáépítést!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK