Amore Italiano - 3 tenor gála 2019-ben Szombathelyen - Jegyek itt!

Kelt: 2019.06.26 kovacsad

Amore Italiano - 3 tenor gála 2019-ben Szombathelyen - Jegyek itt! Az Iseumi Szabadtéri Játékok keretein belül kerül megrendezésre a AMORE ITALIANO - 3 TENOR GÁLA 2019. július 24.-én Szombathelyen. Jegyek itt!

Az Iseumi Szabadtéri Játékok keretein belül kerül megrendezésre a AMORE ITALIANO - 3 TENOR GÁLA 2019. július 24.-én Szombathelyen.

A koncerten az egyetemes zeneirodalom olasz operaremekeiből és a varázslatos dél-olasz hangulatot idéző autentikus nápolyi dalok világából hallhatunk hol pezsgő, hol andalítóan romantikus zenei kavalkádot. A három egyedi hangszínnel megáldott nemzetközi elismertségű tenor - Giorgio Casciarri , Domenico Menini és Alessandro Goldoni - a művészetére sajátosan jellemző, mégis egymással bravúrosan harmonizáló interpretációban adja tehetsége legjavát. Az így felcsendülő Verdi, Puccini, Rossini és Donizetti áriák illetve a canzone napoletana dallamok Denis Biancucci zongoraművész virtuóz scherzandóiban, valamint a koncert grandiózus nagyzenekari hangzását adó Savaria Szimfonikus Zenekar előadásában fonódnak egységes produkcióvá.

 

A dalest meghatározó zenei vonulatába ikonikus klasszikus zenekari darabok és Cristiano Alberghini tehetséges olasz kortárs zeneszerző immár védjegyévé vált kompozíciói varázsolnak lebilincselő epizódokat.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépők:


Giorgio Casciarri - operaénekes, tenor

Domenico Menini - operaénekes, tenor
Alessandro Goldoni - operaénekes, tenor
M° Denis Biancucci - zongoraművész, zenei vezető

és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadásában

vezényel: Lorenzo Tazzieri

kortárs kompozíciók, zenei feldolgozások: Cristiano Alberghini zeneszerző


 

(esőnap július 25., csütörtök)


Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szép nyári nap - Neoton musical 2019-ben Szombathelyen az Iseumi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A Szép nyári nap musical 2019. július 27.-én szombaton 20:45-től lesz látható az Iseumi Szabadtéri Játékokon Szombathelyen. Jegyek itt!
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.
várKERTmozi 2019 - Mozi a Várkertben 2019-ben! Jegyek és műsor itt!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. A filmek listája és részletek itt! BUÉK, Apró mesék, Nyitva, Rossz versek és még sok más film vár.
Ingyenes Űrkadét Kiképzőközpont, Planetárium és sok más Budapesten!
Készíts egyedi fotóz az űrből a Galaktikus fotófalnál. Fedezd fel a világűr legizgalmasabb pólusait! Július 28-ig várja az érdeklődőket a különleges központ.
Faltól falig Amerika címmel jelent meg Braun Róbert könyve! NYERD MEG!
Két apa, négy lány, egy lakóbusz, Amerika. A végtelen út és egy harmincéves barátság története. Az útkeresés és az álmok története.
Ed Sheeran életrajzi könyv jelent meg! NYERD MEG!
Sean Smith írt könyvet Ed Sheeran életéről Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott – és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.
A tanú cenzúrázatlan változata augusztusban lesz látható! Jegyek itt!
Az eredeti verzió hét perccel hosszabb a 1981-ben bemutatott és végül forgalmazott változatnál.
Sakk musical 2019-ben Budapesten - Jegyek az ABBA szerzőpárjának musicaljére itt!
Az ABBA szerzőinek Broadway musicalje a Sakk musical 2019. július 20-21-én Pesti Magyar színházban lesz látható. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK