Apáca show musical Nyíregyházán az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2018.03.16 kovacsad

Apáca show musical Nyíregyházán az Arénában - Jegyek itt! Az Apáca show musical 2018. november 17-én Nyíregyházán a Continental Arénában lesz látható Csonka András, Peller Anna, Alföldi Róbert, Lehoczky Zsuzsa, és Molnár Piroska főszereplésével. Jegyek itt!

1992-ben mutatták be az Apáca show című filmet Whoopi Goldberg főszereplésével. A filmből 2009-ben musical készült, amit azóta Bécsben, Braziliában, Kínában, Németországban, Japánban, a Fülöp szigeteken, Dél Koreában, Spanyolországban és még számos országban bemutattak már és több mint 6 millióan láttak világszerte, sőt számos turné előadás járta Amerikát és Angliát is.

A sikermusical Szente Vajk rendezésében Magyarországon is bemutatásra kerül Szegeden, majd országos turnére indul. Az Apáca show musical főszerepeiben többek között Csonka András, Peller Anna, Alföldi Róbert, Lehoczky Zsuzsa, és Molnár Piroska is látható lesz.

Az országos turné keretein belül az Apáca show musical 2018.  november 17-én Nyíregyházán a Continental Arénában lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A turné állomásai:

2018. október 13. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
2018. október 20. Miskolc Generali Aréna
2018. október 27. Zalaegerszeg 
2018. november 17. Nyíregyháza Continental Aréna
2018. november 24. Szombathely, Aréna Savaria
2018. december 1. Veszprém Aréna
2018. december 15. Győr, Audi Aréna 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hófehérke musical Nyíregyházán a Bujtosi Csarnokban! Jegyek itt!
2018. december 28-án Nyíregyháza ad otthon a musical turnénak. Az előadás a nyíregyházi Bujtosi Csarnok falai közt kerül megrendezésre. Sztárszereposztásban láthatjuk a musicalt.
Maluma koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Maluma koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezsére. Jegyvásárlás itt!
Lord of the Dance 2019 - Magyarországi turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Lord of The Dance 2019 júniusában Budapest, Szeged, Szombathely és Tokaj arénáiban várja a közönséget! Jegyvásárlás itt!
Jégpályák éjszakája 2019 - Helyszínek és kedvezmények itt!
Ingyenes belépőkkel is készülnek. 2019. január 19-én lesz a Jégpályák éjszakája. Budapest, Szolnok, Tata, Zalaegerszeg, Szeged, Baja, Debrecen, Győr, Hatvan, Miskolc és még számtalan város csatlakozott.
Játsszunk együtt! Játékos kiállítás az MTVA Gyűjteményéből - NYERJ 2 JEGYET!
Tévé Maci szelfi, Egri csillagok kellékek, Kapcsoltam vetélkedő különlegességek, kommentátor stúdió. Egyedülálló interaktív „játszóteret” rendeztünk be, ahol műfaji határok nélkül lehetünk a kiállítás főszereplői.
Országos turnéra indul a Kiev City Balett Rómeó és Júlia balettje - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely,Miskolc, Veszprém, Gödöllő, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Tatabánya legnagyobb színháztermeiben lesz látható a Kijevi Balett Rómeó és Júlia Balettje. Jegyek a Kiev City Balett ...
50+ éves a Táncdalfesztivál 2020-ban az Arénában - Jegyek itt!
Az 50+ éves Táncdalfesztivál 2020. január 11-én Budapesten a Papp László Sportarénában ismét várja a rajongókat. Jegyek és fellépők itt!
Liliomfi a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Nagy Sándor főszereplésével érkezik Szente Vajk új darabja a Liliomfi zenés komédia a Madách Színházba. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK