Balázs Fecó koncert 2019-ben Szegeden a Zsinagógóban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.07.28 kovacsad

Balázs Fecó koncert 2019-ben Szegeden a Zsinagógóban - Jegyek itt! Balázs Fecó koncertezik 2019. szeptember 3-án Szegeden a Zsinagógában. Jegyek itt!

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője Balázs Fecó, a tavalyi Zsidó Kulturális Fesztiválon néhány számot előadott Malek Andrea koncertjén a Dohány utcai zsinagógában, ahol akkora sikert aratott, hogy az idei rendezvénysorozat keretében önálló estet ad az ország legnagyobb zsidó templomában. Ez azért is nagy megtiszteltetés, mert Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt. 

Balázs Fecó koncertezik 2019. szeptember 3-án Szegeden a Zsinagógában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Zenésztársaival időutazást terveznek a dalok révén vissza abba az elmúlt ötven évbe, amelyet eddig a muzsikus a pályán eltöltött. Elválaszthatatlan az életétől és az életművétől az ős-Neoton, az 1972-es szupergroup, a Taurus, valamint a Korál együttes. Egész nemzedékek nőttek föl a dalain, ennek köszönhetően közönsége ma már több generációs, így számára minden szólódal vagy Korál-szerzemény egy emlék, amely összeköti őt szeretett rajongóival. A zenész ezeket az emlékeket szeretné megosztani a koncert hallgatóival. Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül további négy rézfúvóssal és négy vokalistával.

  

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Balázs Fecó koncert 2019-ben Budapesten a Zsinagógóban - Jegyek itt!
A Zsidó Kulturális Fesztivál kereteinbelül Balázs Fecó koncertezik 2019. szeptember 8-án Budapesten a Dohány utcai Zsinagógában. Jegyek itt!
Jézus Krisztus Szupersztár 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2020 nyarán Szegeden a Dóm téren kerül bemutatásra a Szegedi Szabadtéri Játékok 2020-as műsorán.
Caramel koncert Budapesten - NYERJ jegyet!
Caramel koncertje 2019. szeptember 7-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!!
RÁADÁS előadást szúrtak be a Moszkvai Balett Hattyúk tava balettjére - Jegyek itt!
A The Royal Moscow Ballet 2019. december 2-3-án Budapestre az Erkel Színházba látogat, a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. A Moszkvai Balett 2019-es előadásaira jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK