Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2017.03.11 kovacsad

Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én a legnagyobb musical slágereket hallhatjuk majd a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában.

Az elmúlt években az Elisabeth, a Miss Saigon, a Rómeó és Júlia valamint a Szép nyári nap musicalek után egy fergeteges operett gálávalbűvölte el a közönséget az Operettszínház. 


2017-ben az elmúlt évek legnagyobb sikereit idézik meg majd és persze felcsendül pár musical klasszikus is, többek között a magyar rockopera irodalom gyöngyszemei és a Broadway világának legjobbjai is felcsendülnek majd.


A Best of Musical gala először Sopronban került megrendezésre, s azóta elkápráztatták már a közönséget az Adventi musical gálával és a Varázslatos nők vonzásában című gálával.


A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én ezeknek a gáláknak a legnagyobb sikerei és pár újdonság várja majd a közönséget a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában.


Jegyinfók és jegyvásárlás itt!


Az Operettszínház a gálát követően az új operett klasszikusát a Peller Anna és Peller Károly párossal bemutatott Mágnás Miskát is elhozza Bajára. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Notre Dame-i toronyőr musical Szegeden - Jegyek a 2017-es bemutatóra itt!
A Budapesti Operettszínházzal közösen mutatják be a Disney A Notre Damei toronyőr musicaljét a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2017. augusztus 11-én Veréb Tamás, Muri Enikő, Vágó Bernadett, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, ...
Mágnás Miska a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Mágnás Miska 2017. augusztus 25-26-án az Operettszínház sztárjai a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon.
Fagylalt napja 2017! A fagyi nap alatt féláron van a fagyi! Helyszínek itt!
A magyar kézműves fagylalt napja 2017. május 8-án lesz. A fagyizók listája már készül. Ne hagyd ki te se!
Statisztákat keresnek a Vízkereszt, vagy amit akartok előadásra!
Dolgozz népszerű művészekkel és kiváló színházi alkotókkal egy felejthetetlen produkcióban! William Shakespeare népszerű komédiáját, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabot Béres Attila állítja színpadra. A statisztaválogatáson 20 és ...
Ákos 50 születésnapi koncert 2018-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Az Ákos 50 koncert 2018. április 7-8-án a BTF 2018-as programjában a MÜPA-ban lesz látható. Jegyek már kaphatóak!
Ennio Morricone Budapesten ad koncertet 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Ennio Morricone filmzenei koncertje 2017. október 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek már kaphatóak!
A Balatonlellei Szabadtéri Színpad 2017-es fellépői és jegyek itt!
A Balatonlellei Szabadtéri Színpadon júliustól a Tankcsapdától Rúzsa Magdiig és Zorántól a Neotonig számos különleges koncert várja a balatoni közönséget.
Piaf the show 2017-es turné - Jegyek és helyszínek itt!
2017-ben visszatér Magyarországra a Piaf the show ám ezúttal nem csak Budapesten, hanem Debrecenben és Szombathelyen is lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK