Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2017.03.11 kovacsad

Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én a legnagyobb musical slágereket hallhatjuk majd a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában. Fellép többek között Janza Kata, Serbán Atila, Sasvári Sándor, Mészáros Árpád Zsolt és még sokan mások.

Az elmúlt években az Elisabeth, a Miss Saigon, a Rómeó és Júlia valamint a Szép nyári nap musicalek után egy fergeteges operett gálávalbűvölte el a közönséget az Operettszínház. 


2017-ben az elmúlt évek legnagyobb sikereit idézik meg majd és persze felcsendül pár musical klasszikus is, többek között a magyar rockopera irodalom gyöngyszemei és a Broadway világának legjobbjai is felcsendülnek majd.


A Best of Musical gala először Sopronban került megrendezésre, s azóta elkápráztatták már a közönséget az Adventi musical gálával és a Varázslatos nők vonzásában című gálával.


A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én ezeknek a gáláknak a legnagyobb sikerei és pár újdonság várja majd a közönséget a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában.


Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

 

A bajai Best Of Musical gála fellépői: Janza Kata, Szulák Andrea, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Sándor, Serbán Attila, György Rózsa Sándor, Nádasi Veronika, Katona Klaudia, Laki Péter
 

 

Közreműködik a Budapesti Operettszínház Balettkara, Musical Együttese valamint Zenekara


Az Operettszínház a gálát követően az új operett klasszikusát a Peller Anna és Peller Károly párossal bemutatott Mágnás Miskát is elhozza Bajára. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Notre Dame-i toronyőr musical Szegeden - Jegyek a 2017-es bemutatóra itt!
A Budapesti Operettszínházzal közösen mutatják be a Disney A Notre Damei toronyőr musicaljét a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2017. augusztus 11-én Veréb Tamás, Muri Enikő, Vágó Bernadett, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, ...
Mágnás Miska a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Mágnás Miska 2017. augusztus 25-26-án az Operettszínház sztárjai a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon.
We Will Rock You Budapesten - Queen musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
A We Will Rock You musical Magyarországon is látható lesz, ugyanis a PS produkció 2017. októberében Budapesten a Pesti Magyar Színházban mutatja be a Queen musicalt.
Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja.
Nyerj jegyet a Notre Dame-i toronyőr musicalre az Operettszínházban - Jegyek és játék itt!
Budapesten az Operettszínházban debütál a Notre Damei toronyőr musical 2017. szeptember 22 és 23-án. Jegyek már kaphtóak! NYERJ JEGYET AZ ELŐADÁSRA!
Mamma Mia musical Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek és szereposztás itt!
Mamma Mia! musical 2017. november 17.-én és 18.-án Debrecenben a Főnix Csarnokban a Madách Színház sztárjaival.
Charlie koncert turné 2017 - Jegyek itt!
A budapesti aréna koncert előtt Pécs, Győr, Kecskemét, Szombathely közönsége is élőben hallhatja Charlei dalait. A Charlie koncert turné 2017-es állomásai lentebb.
Robin Hood musical turné 2017 - Jegyek és helyszínek itt!
A Robin Hood musical Kovács Áron, Gesztesi Károly, Vastag Tamás és Gubik Petra főszereplésével Szeged, Győr, Veszprém és Pécs legnagyobb játszóhelyein lesz látható! Jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK