Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2017.03.11 kovacsad

Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én a legnagyobb musical slágereket hallhatjuk majd a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában. Fellép többek között Janza Kata, Serbán Atila, Sasvári Sándor, Mészáros Árpád Zsolt és még sokan mások.

Az elmúlt években az Elisabeth, a Miss Saigon, a Rómeó és Júlia valamint a Szép nyári nap musicalek után egy fergeteges operett gálávalbűvölte el a közönséget az Operettszínház. 


2017-ben az elmúlt évek legnagyobb sikereit idézik meg majd és persze felcsendül pár musical klasszikus is, többek között a magyar rockopera irodalom gyöngyszemei és a Broadway világának legjobbjai is felcsendülnek majd.


A Best of Musical gala először Sopronban került megrendezésre, s azóta elkápráztatták már a közönséget az Adventi musical gálával és a Varázslatos nők vonzásában című gálával.


A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én ezeknek a gáláknak a legnagyobb sikerei és pár újdonság várja majd a közönséget a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában.


Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

 

A bajai Best Of Musical gála fellépői: Janza Kata, Szulák Andrea, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Sándor, Serbán Attila, György Rózsa Sándor, Nádasi Veronika, Katona Klaudia, Laki Péter
 

 

Közreműködik a Budapesti Operettszínház Balettkara, Musical Együttese valamint Zenekara


Az Operettszínház a gálát követően az új operett klasszikusát a Peller Anna és Peller Károly párossal bemutatott Mágnás Miskát is elhozza Bajára. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Notre Dame-i toronyőr musical Szegeden - Jegyek a 2017-es bemutatóra itt!
A Budapesti Operettszínházzal közösen mutatják be a Disney A Notre Damei toronyőr musicaljét a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2017. augusztus 11-én Veréb Tamás, Muri Enikő, Vágó Bernadett, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, ...
Mágnás Miska a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Mágnás Miska 2017. augusztus 25-26-án az Operettszínház sztárjai a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon.
Színházak Éjszakája 2017 - Jegyelővétel és jegyárak itt!
Idén elővételben olcsóbbak a jegyek a Színházak éjszakája 2017-es rendezvényére!
IV. Sütemény és Tortafesztivál 2017-ben a Gellért Hotelben - Jegyek a SütniCakere itt!
2017. október 7-én Budapesten a Danubius Gellért Hotelben rendezik meg a 4. Sütemény és Tortafesztivált.
Szabó Péter előadás 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Szabó Péter 2017-ben az Áttörés 2 című előadásával várja közönségét Budapesten a Papp László Sportarénában 2017. december 21-én.
Rapülők koncert Velencén - Jegyek itt!
A Rapülők koncertezik 2017 június 23-án a Mi Velencénk Fesztiválon. Jegyek itt!
Fáklyás Sárkányhajó felvonulás is lesz az Olimpia Éjszakáján!
Tizenöt sportágat lehet ingyenesen kipróbálni pénteken este 9 órától a Hősök terén és a Városligetben az Olimpia Éjszakája rendezvény keretében.
Made in Hungária musical 2017-ben Velencén - Jegyek itt!
2017. július 9-én Velencén lesz látható Fenyő Miklós legendás musicalje, a Made in Hungaria musical amiből még mozifilm is készült.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK