Bud Spencer emlékkoncert 2018-ban Budapesten - Jegyek a csillebérci koncertre itt!

Kelt: 2018.07.07 kovacsad

Bud Spencer emlékkoncert 2018-ban Budapesten - Jegyek a csillebérci koncertre itt! Idén ismét Bud Spencer emlékére adnkan koncertet Magyarországon, ám ezúttal a Spencer Hill Magic Band koncertezik majd Budapesten. A Bud Spencer emlékkoncert 2018. július 16-án a Csillebérci Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Pár éve óriási siker volt az Arénában a Bud Spencer filmek zenéjét jegyző csapat filmzene koncertje, hiszen generációk nőttek fel a Bud Spencer filmeken. A legenda körüli rajongás odáig jutott ,hogy a Corvin negyedben még szobrot is emelétek Bud Spencernek. (Részletek lentebb a kapcsolódó cikkbekben!)

Idén ismét Bud Spencer emlékére adnkan koncertet Magyarországon, ám ezúttal a Spencer Hill Magic Band koncertezik majd Budapesten.

A Bud Spencer emlékkoncert 2018. július 16-án a Csillebérci Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncert előtt két órával már a helyszínen lehet fotózkodni az egytlen Buggy kocsival.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Star Wars koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
A Star Wars koncertek mindig nagy sikert aratnak, így nem maradhat ki a filmek zenéjét szerző John Williams zenéit feldolgozó koncertről sem. Idén KÉT Star Wars koncert élmény is várja a közönséget az Arélnában Az első a Budafoki Dohnányi Zenekar ...
Vangelis filmzene koncert 2018-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten 2018. november 8-án Budapesten a Papp László Sportarénában a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
R-GO - Szikora Róbert koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Jubileumi R-go és Szikora Róbert koncert 2018. december 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvásárlás itt!
Deák Bill 70 - Deák Bill Gyula 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Deák Bill Gyula születésnapi koncertje a Deák Bill 70 koncert 2018. november 9-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!
Ekkor avatják a Bud Spencer szobrot Budapesten!
Tasnádi Szandra szobrászművész egész alakos, 5/4-es méretű bronzból készült Bud Spencer szobra hamarosan Budapesten kap helyet!
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Szabadságkoncert 1956 - INGYENES Anna and the Barbies koncert 2018-ban! Jegyek itt!
2018-ban a Millenáris ad otthont a Szabadságkoncert 1956 elnvezésű rendezvénynek. A Magyar Szimfonikus Zenekar és az Anna and the Barbies koncertjére ingyenesen lehet jegyeket foglalni.
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK