Bud Spencer emlékkoncert 2018-ban Budapesten - Jegyek a csillebérci koncertre itt!

Kelt: 2018.06.07 kovacsad

Bud Spencer emlékkoncert 2018-ban Budapesten - Jegyek a csillebérci koncertre itt! Idén ismét Bud Spencer emlékére adnkan koncertet Magyarországon, ám ezúttal a Spencer Hill Magic Band koncertezik majd Budapesten. A Bud Spencer emlékkoncert 2018. június 29-én a Csillebérci Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Pár éve óriási siker volt az Arénában a Bud Spencer filmek zenéjét jegyző csapat filmzene koncertje, hiszen generációk nőttek fel a Bud Spencer filmeken. A legenda körüli rajongás odáig jutott ,hogy a Corvin negyedben még szobrot is emelétek Bud Spencernek. (Részletek lentebb a kapcsolódó cikkbekben!)

Idén ismét Bud Spencer emlékére adnkan koncertet Magyarországon, ám ezúttal a Spencer Hill Magic Band koncertezik majd Budapesten.

A Bud Spencer emlékkoncert 2018. június 29-én a Csillebérci Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncert előtt két órával már a helyszínen lehet fotózkodni az egytlen Buggy kocsival.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Star Wars koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
A Star Wars koncertek mindig nagy sikert aratnak, így nem maradhat ki a filmek zenéjét szerző John Williams zenéit feldolgozó koncertről sem. Idén KÉT Star Wars koncert élmény is várja a közönséget az Arélnában Az első a Budafoki Dohnányi Zenekar ...
Vangelis filmzene koncert 2018-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten 2018. november 8-án Budapesten a Papp László Sportarénában a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
R-GO - Szikora Róbert koncert 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Jubileumi R-go és Szikora Róbert koncert 2018. december 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvásárlás itt!
Deák Bill 70 - Deák Bill Gyula 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Deák Bill Gyula születésnapi koncertje a Deák Bill 70 koncert 2018. november 9-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!
Ekkor avatják a Bud Spencer szobrot Budapesten!
Tasnádi Szandra szobrászművész egész alakos, 5/4-es méretű bronzból készült Bud Spencer szobra hamarosan Budapesten kap helyet!
Libegők éjszakája a csillaghullás idején!
Az ország több pontján is vár a Libegők éjszakája. Idén nyáron egy különleges élményben lehet részünk. Libegőzve csodálhatjuk a hullócsillagokat. Éjszakai libegőzés vár.
Romantika ünnep kívánságlámpásokkal!
2018. június 23-án egy különleges program várja az érdeklődőket.
Visegrádi Tánckarnevál 2018 - Jegyek itt!
Visegrádi Tánckarnevál 2018. június 17-én. Duna Művészegyüttes, Magyar Állami Népi Együttes lengyel, szlovák, cseh táncegyüttesek és zenekarok, hagyományőrző, gyermek-ifjúsági tánccsoportok.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK