Családi nap - A világ múmiái kiállításon! NYERJ kairói utazást!

Kelt: 2018.10.19 Kovács Gergely

Családi nap - A világ múmiái kiállításon! NYERJ kairói utazást! Egy kairói utazást is lehet nyerni! Lesz arcfestés, gipszfáraó festés, különleges tárlatvezetés gyerekeknek és még rengeteg apró program.

A Világ Múmiái kiállítás egy fantasztikus programra invitálja a családokat!

2018. október 21-én megrendezésre kerülő családi napunkon számos programmal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lesz arcfestés, gipszfáraó festés, különleges tárlatvezetés gyerekeknek és még rengeteg apró program. A kiállítótérben elhelyezett LEGO® sarok különleges kikapcsolódást nyújt majd a megfáradt Kalandoroknak. 

Továbbá itt lesz Iszak Eszti és Miskovits Marci, akikkel nemcsak közös fotót lehet készíteni, hanem egy tesztvezetést is ki fognak sorsolni a MINI-WALLIS jóvoltából. A családi nap résztvevői között pedig egy kairói utazást is lehet nyerni a Fáraók Tours felajánlásából.

Jegyek a Családi napra ide kattintva!A kiállítás további dátumaira is lehet jegyet vásárolni.
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!
Önnálló estek a legismertebb előadókkal! Jegyek és helyszínek itt!
Müller Péter, Csernus Imre, Bagdy Emőke, Tari Annamária, Vujity Tvrtko, Vámos Miklós, Kepes András és Szabó Péter estjeire országszerte várnak ránk.
Ez lesz a Fővárosi Nagycirkusz 2018-as karácsonyi műsora!
A múlt évi siker előadás után idén egy új karácsonyi cirkuszi show várja a közönséget októbertől a cirkuszban. Jegyek a budapesti karácsonyi cirkuszi műsorra itt!
INGYENES és kedvezményes korcsolyaoktatás a Városligeti Műjégpályán!
A Budapest Európa Sportfővárosa 2019 program keretében ingyenes és kedvezményes korcsolyaoktatást, valamint kedvezményes korcsolyázási lehetőséget szervez a 2018/19-es téli szezonban.
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Buborékbár nyílt Budapest felett!
A Popup Bubble Bar látogatói három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros legegyedibb panorámájában gyönyörködhetnek a felhők felett.
INGYEN látogatható a Kőbányai víztározó a Víz Világnapján! REGISZTRÁCIÓ ITT!
Különleges programmal várja az érdeklődőket a Fővárosi Vízművek 2019-ben is.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK