drMáriás kiállítás Budapesten!

Kelt: 2016.11.01 kovacsad

drMáriás kiállítás Budapesten! DrMáriás Virágozzék minden virág című budapesti kiállítása 2016. november 1-13. között lesz látható az A38 hajón. Kiállításra kerül a Berki Krisztián exkluzív herevasalási ajánlatta lrettenti el a terroristákat című kép is!

Mi történik velünk? Hová jutottunk a szocializmus összeomlása óta? Aligha akad ma bárki, aki több empátiával, humorral, könnyedséggel és szuggesztív művészi hitelességgel tudná ezeket a kérdéseket a nagyközönség számára megjeleníteni, mint drMáriás, a kelet-közép-európai abszurd egyre népszerűbb mestere. A budapesti A38 Hajó Kiállítóterében november elsejétől izgalmas kiállításon szembesülhetünk azzal, amit a vajdasági, majd magyarországi underground kultúra felől érkező ikonikus művész az utóbbi hónapokban a műtermében alkotott.

A kiállítást Pataki Ági Balázs Béla-díjas filmproducer, az első magyar szupermodell nyitja meg. Itt kerül bemutatásra az újvidéki Forum kiadó gondozásában megjelenő drMáriás rendelője című album, amely Szombathy Bálint és Gulyás Gábor szövegeit, valamint drMáriás legfontosabb festményeit tartalmazza. A kiadványt Virág Gábor író, a Forum kiadó igazgatója mutatja be, amely a helyszínen lesz kapható, majd Endrei Dávid (Tudósok, Brains) és drMáriás adnak alkalmi koncertet.

A kiállításhoz kapcsolódóan november 5-én az A38 Hajó nagytermében nagyszabású lemezbemutató koncertet ad a Tudósok együttes fennállása 30. évfordulóját ünnepelve számos vendéggel, a zenekar régebbi tagjaival és barátaival kiegészülve.

A művész immár majd egy évtizedes tevékenysége során a védjegyévé vált stílusban alkotott festményeiből és pályájának kezdetén, még Újvidéken alkotott képeiből Pécsett a Zsolnay Negyed M21 galériájában látható nagyszabású válogatás november 30-ig, novemberben és decemberben pedig Peking, Prága és Szabadka rangos galériáiban lesznek kiállítva új alkotásai egyéni tárlatain.

DrMáriás Virágozzék minden virág című budapesti kiállítása 2016. november 1-13. között lesz látható az A38 hajón. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ingyenes koncertet ad Ennio Morricone!
Ennio Morricone Oscar-díjas olasz zeneszerző vezényli a római Sinfonietta zenekart és a Santa Cecilia Nemzeti Zeneakadémia kórusát 2016. november 12-én a Szegényekkel a szegényekért zenei kezdeményezés második koncertjén.
Voca People koncert 2016-ban Budapesten a Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Voca People 2016. december 27-én Budapesten a Budapesti Kongresszusi Központban lép fel majd Győr, Debrecen és Szeged legnagyobb koncerttermeiben ad koncertet. Voca People jegyek már kaphatóak!
MozArt Group koncert 2018-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A MozArt group ad koncertet 2018. január 7-én a Budapesti Kongresszusi Központban.
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
INGYENES városnéző séták és villamos túrák!
Utazz például a világ leghosszabb gyermekvasút-vonalán. Ezzel és számtalan ingyenes programokkal várják idén is az érdeklődőket. 2017-ben február 23-26. között szervezik meg Budapesten az Idegenvezetők Világnapját, ahol számtalan ingyenes ...
Masha és a Medve színpadon Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyvásárlás itt!
A Masha és a Medve című rajzfilmsorozat színpadi adaptációja először és utoljára Magyarországon, csak két előadás erejéig 2017. május 6-án Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek itt!
Ingyenes Bűvész Show 2 hétvégén Budapesten!
Bűvészet, mágia, varázslat, illúziók. Amióta világ a világ, mindenki szeret néhány percre hinni a csodákban, elképedve nézni olyan dolgokat, amelyek minden bizonnyal lehetetlenek, és mégis vannak olyan előadók, akik képesek erre.
Minimax Gyerekhajó Budapesten és a Balatonon is 2017-ben! Jegyek itt!
Budapest mellett Siófok, Balatonfüred és Badacsony hajóállomásáról is indul Minimax hajó. A 2017-es menetrend és minden, amit tudni lehet.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK