Egy kutya a Hungarikum Pódium színpadán!

Kelt: 2018.10.20 kovacsad

Egy kutya a Hungarikum Pódium színpadán! Az Egy kutya Budapesten a Hungarikum Pódium színpadán lesz látható 2018 novemberében.

Patrícia meghívja három barátját, Nórát, Évát és Hondát, akikkel egy évtizede nem találkozott. Az egykori kollégisták közül Nóra tíz éve nyomtalanul eltűnt a társaság elől, Éva ugyan megjelent Patrícia életében egy bizonyos pillanatban, de évek óta nem látták egymást, és Honda, akit az egész kollégium ismert…

Patrícia rajta kívülálló okok miatt hosszú ideje ki sem lépett a lakásból. Az elmúlt évek bezártsága egy olyan kérdést vetett fel benne, amire nem talál megfelelő választ.

Felszínre kerülnek a tizenöt éve félbemaradt események valódi kiváltó okai, fény derül a múltban elkövetett hibákra. Az egyre mélyebb titkok feltárulásával különös módon megnyugvás telepedik a társaságra. A tény, hogy az élet kiismerhetetlen, a benne élő emberek hibáikkal, gyarlóságukkal, esetlenségeikkel csupán élni akarnak, és sokszor csak sodródnak az élettel, akár válasz is lehet Patrícia kérdésére.

Az előadás Budapesten a Hungarikum Pódium színpadán lesz látható 2018 novemberében.

Szereplők: 

Patrícia – Kisfaludy Zsófia

Éva – Gera Marina

Nóra – Bakonyi Alexa 

Honda – Kovács Ádám 


Rendező: Takács Adél 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK