Ekkor kerül a mozikba a Mamma Mia folytatása a Mamma Mia 2 - Here we go again film!

Kelt: 2017.05.20 kovacsad

Ekkor kerül a mozikba a Mamma Mia folytatása a Mamma Mia 2 - Here we go again film! A Mamma Mia folytatása Mamma Mia 2 - Here We Go Again címmel készül. A film részleteiről és a premier dátumáról bővebb infók lentebb!

A Universal Pictures történetének talán legnagyobb sikere volt a legendás ABBA musical filmes feldolgozása a Mamma Mia, amiből még karaoke verziót is vetítettek Amerikában.

A nagy sikeren felbuzdulva úgy döntöttek a folytatják a sztorit és az első Mamma Mia film bemutatója után 10 évvel érkezi ka Mamma Mia 2. A folytatás várhatóan 2018 júliusára kerül a mozikba Mamma Mia: Here We Go Again címmel.

A produkcióban az első film sztárjait szeretnék ismét szerződtetni és s a filmet Ol Parker rendezi.

A magyar rajongóknak azonban addig is számos Mamma Mia élményt ajánlanak. A Madách Színház Mamma Mia musical előadása nyáron szabadtéren lesz látható Szegeden (Jegyek itt!), míg Budapesten a MOM mozikertben 200 forintért élhetjük át az első film pillanatait. Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

ABBA Symphony koncert Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!
Jöjjön és élje át az igazi ABBA koncert élményt. ABBA Symphony koncert 2017. október 8-án Budapesten a Papp László Sportarénában a Budafoki Dohnányi Zenekar tolmácsolásában. Jegyek itt!
Jön a Jégvarázs 2 Disney film!
Az elmúlt évek legnagyobb Disney sikere a Jégvarázs hamarosan Folytatódik a Jégvarázs film premierjének időpontjáról lentebb olvashattok!
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a budapesti előadásra itt!
A 2018. november 11-én látható budapesti Monte Cristo musical előadásban a BOK Csarnokban színpadra lép többek között Vastag Tamás és Szomor György is. Jegyek itt!
Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
A Diótörő musical az elmúlt években az országos turné alatt többezer nézőt vonzott be a színházakba, sőt az Arénába is Budapesten. Így a sikerszéria után a Diótörő és Egérkirály családi mesemusical 2018. december 9-én Budapesten a BOK ...
Vörös Rébék musical Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Arany János balladája ihlette meg Derzsi Györgyöt és Pesty-Nagy Katit, hogy a történetet kicsit kibontsák és jobban megmutassák egy zenés produkció formájában. Így született meg a Vörös Rébék musical amit 2018. november 5-én Budapesten a Papp ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK