Ekkor kerül a mozikba a Mamma Mia folytatása a Mamma Mia 2 - Here we go again film!

Kelt: 2017.05.20 kovacsad

Ekkor kerül a mozikba a Mamma Mia folytatása a Mamma Mia 2 - Here we go again film! A Mamma Mia folytatása Mamma Mia 2 - Here We Go Again címmel készül. A film részleteiről és a premier dátumáról bővebb infók lentebb!

A Universal Pictures történetének talán legnagyobb sikere volt a legendás ABBA musical filmes feldolgozása a Mamma Mia, amiből még karaoke verziót is vetítettek Amerikában.

A nagy sikeren felbuzdulva úgy döntöttek a folytatják a sztorit és az első Mamma Mia film bemutatója után 10 évvel érkezi ka Mamma Mia 2. A folytatás várhatóan 2018 júliusára kerül a mozikba Mamma Mia: Here We Go Again címmel.

A produkcióban az első film sztárjait szeretnék ismét szerződtetni és s a filmet Ol Parker rendezi.

A magyar rajongóknak azonban addig is számos Mamma Mia élményt ajánlanak. A Madách Színház Mamma Mia musical előadása nyáron szabadtéren lesz látható Szegeden (Jegyek itt!), míg Budapesten a MOM mozikertben 200 forintért élhetjük át az első film pillanatait. Részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

ABBA Symphony koncert Budapesten az Arénában - Jegyvásárlás itt!
Jöjjön és élje át az igazi ABBA koncert élményt. ABBA Symphony koncert 2017. október 8-án Budapesten a Papp László Sportarénában a Budafoki Dohnányi Zenekar tolmácsolásában. Jegyek itt!
Jön a Jégvarázs 2 Disney film!
Az elmúlt évek legnagyobb Disney sikere a Jégvarázs hamarosan Folytatódik a Jégvarázs film premierjének időpontjáról lentebb olvashattok!
Enrique Iglesias koncert 2018-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
18 év után visszatér Magyarországra Enrique Iglesias egy fergeteges koncerttel. Enrique Iglesias koncertje 2018. március 11-én Budapsten a Papp László Sportarénában
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Győrben, Pécsett, Veszprémben, Szombathelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház ...
Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
A Madách Színház előadása a Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában 2018. február 3-án lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Majka és Curtis koncert az Arénában - Jegyek a 2018-as koncertre itt!
MAjka és Curtis koncert 2018. március 17-én Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek a Majka és Curtis Live Aréna showra itt!
Mamma Mia musical 2018-ban Szombathelyen - Jegyek itt!
Mamma Mia 2018. február 17-én Szombathelyen az Aréna Savariaban lesz látható a Madách Színház sztárjaival. Jegyek itt!
Hendrix 75 - Jimi Hendrix-emlékkoncert Budapesten! NYER JEGYEKET!
Jimi Hendrix emléke előtt tisztelegve ad koncertet október 29-én a Halper-Hendrix Experiment.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK