Ezek voltak 2018-ban a legkeresettebb produkciók!

Kelt: 2019.01.01 kovacsad

Ezek voltak 2018-ban a legkeresettebb produkciók! Ezek voltak 2018-ban a legkeresettebb produkciók!

A 2018-as év legkeresetebb előadásait gyüjtöttük össze egy csokorba.

Az év első nagysikerű produkciója volt az 50 éves a Táncdalfesztivál koncert, amit 2019-ben ismét megrendeznek. (Részletek és jegyek itt!)

Az évet még Budapesten zárta a rekord számokat hozó Titanic kiállítás, ami több mint fél évet töltött Budapesten. A Titanic rajongókat 2019-ben majd a Titanic musical várja, amiből már most bónusz előadásokat kellett beszúrni.(Részletek és jegyek itt!)

Utána februárban a Depeche Modera tombolt a közönség és márciusban két estén át tombolhattunk a latin macho Enrique Iglesias koncertjén. Áprilisban a Metallica, a Halott pénz és Nagy Feró koncertjeit keresték a legtöbben, míg májusban a VIRSKY táncegyüttes országos turnéját várták a legtöbben. A 2019-es évben a VIRSKY nagy konkurenciájának tartott Grúz népi egüttes látogat majd Budapestre. (Részletek és jegyek itt!) Szintén óriási siker volt az Edvin Marton és Evgeni Plushenko nevével fémjelzet Kings on Ice jégshow.

Májusban már másodszor tomboltunk a Bradlee Scott Postmodern Jukebox koncerten ami 2019-ben ismét megrendezésre kerül majd. (Részletek és jegyek itt!) Szintén óriási siker volt a kőszínházban debütáló Queen musical a We Will Rock You, amit 2019-ben is láthatunk majd. (Jegyek itt!)

Májusban startolt el a Fővárosi Nagycirkusz jéghshowja, ami gyorsan a nyár sztárja lett. 2019-ben Tűzcirkusz indítja az évet. (Jegyek itt!)

Júniusban elindult a fesztivál szezon a VOLT Fesztivállal, ahol igazi nagy nevek léptek színpadra. 2019-ben a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz, LP már biztos ott lesz a VOLTON. (Jegyek itt!)

Júliusban szintén egy fesztivál aratta a legnagyobb sikert, méghozzá a Balaton Sound, ahol 2019-ben is sok visszatérő arcot láthatunk. (Részletek itt!)

Az augusztust a Sziget Fesztivál koronázta meg, ami nem lesz másként 2019-ben sem, hiszen Ed Sheeran Budapestre jön. (Jegyek itt!) Szintén nagy siker volt a Szegeden bemutatott Apáca show, ami a szegedi premier után országos turnéra indult s 2019-ben az Operettszínházban lesz látható. A másik nagy siker szintén az Operettszínházhoz köthető, ez pedig az István, a király ami Baján startolt el. (Jegyek a budapesti előadásokra itt!)

Az ősz első napjaiban a latin macho Ricky Martin látogatott Budapestre, de nagy érdeklődés volt az Il Divo koncertje iránt is. A legnagyobb érdeklődést azonban a Madách Színház ABBA showja a Mamma Mia musical magyar verziója kapta. Az ABBA fanokat idén is várja majd az előadás, sőt egy ABBA show turné is. (Részletek itt!)

Az október legsikeresebb koncertje kétségtelenül Presser Gábor aréna koncertje volt, amiből egyből duplázni is kellet, sőt még a főpróbára is jegyeket árultak. Novemberben az Illúzió bajnokai voltak a közönség kedvenc, a csapat egy része 2019-ben is fellép majd Budapesten, de Deák Bill Gyula koncertje is nagy siker volt.

A december egyik legnagyobb showja Monthy Roberts lovas showja volt, s Havasi Balázs aréna showja, ami jövőre már 10 éves jubileumát ünnepli és két sztárvendéget is felvonultat majd. (Részletek és jegyek itt!) Szintén sokakat vonzott a 2018-ban második szezonját vivő Álomutazók musical is, valamint a 2019-ben tovább turnézó Masha és a Medve karácsonyi kaland élő mesejáték. (Jegyek itt!)

Az opera rajongók a decembert a Diótörő és José Carrras miatt várták. A 2019-es évben José CuraAndrea Bocelli és a Hattyúk tava várja majd őket.

Illetve teltház volt idén is a hagyományosan december 27-én megrendezése kerülő Fenyő Ünnep és a december 30-i Demjén koncert is. Ezekre a koncertekre mindig minden jegy elfogy.

A 2019-es évben szintén számos izgalmas koncert várja majd a ézőket, hiszen számos filmzenei koncert mellett az X-akták sztárja, Terence Hill, Nicky Minaj, egy ABBA show, és a Titanic musical várja őket. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek 2019-ben a legjobb showk és koncertek!
Filmzenei koncert, opera csillagok, illuzionisták, Terence Hill, Ed Sheeran és az ország legnagyobb cirkuszi showja is várja a közönséget 2019-ben!
Maluma koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Maluma koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezsére. Jegyvásárlás itt!
A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga család zenés vígjáték Budapest, Győr, Dunaújváros, Miskolc, Eger, Gödölő, Keszthely, Szekszárd, Veszprém, Szeged, Szombathely,Békéscsaba, Debrecen színpadain elvenedik meg többek között Magyar Attila, Szacsvay László, Balázs Andrea, ...
Országos turnéra indul a Kiev City Balett Rómeó és Júlia balettje - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely,Miskolc, Veszprém, Gödöllő, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Tatabánya legnagyobb színháztermeiben lesz látható a Kijevi Balett Rómeó és Júlia Balettje. Jegyek a Kiev City Balett ...
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Elkészült Szekér Gergő új dala Madár repülj címmel! Videó itt!
Az X-faktor 2018-as műsorában feltűnt énekes új videója itt. Szekér Gergő új dala a Madár repülj 5 nap alatt 100.000 megtekintést ért el.
Ráadás! Az illúzió mesterei előadására! Videó és jegyek itt!
Már a 16. előadásra is megnyíltak a jegyek, mivel a többi előadás teltházas. Ne hagyd ki a látványos műsort.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK