Fenyő Miklós koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.01.03 Kovács Gergely

Fenyő Miklós koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt! Fenyő Miklós koncertezik 2019. augusztus 31-én Budapesten a Barba Negra Clubban. Jegyek itt!

Az elmúlt években háromra növekedett Fenyő Miklós állandó koncertjeinek száma. Az évet rendszerint egy születésnapi koncerttel indítja, amit a nyár záró fergeteges szabadtéri koncertje szokott követni a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd mivel nincs karácsony Fenyő nélkül, így a két ünnep között az Arénában mozgatja meg a retró dalokra vágyó közönséget.

Fenyő Miklós zenéjének ereje még mindig olyan nagy, hogy tömegeket képes megmozgatni. Mutatja ezt az is, hogy 2018-ban újabb sikermusicalt mutatott be és hogy az egyik első musicaljéből a Made in Hungariaból még mozifilm is készült.

Fenyő Miklós koncertezik 2019. augusztus 31-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtér iSzínpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fenyő Miklós margitszigeti koncertjén a jól ismert kedvencek mellett számos ritkábban játszott szám is hallható lesz. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Magna Cum Laude Aréna koncert 2019 - Jegyvásárlás itt!
2019. február 15-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Hússzal ezelőtt érkeztem címmel jubileumi koncert lesz. A Magna Cum Laude koncertre álló jegyek is kaphatóak.
Buborékbár nyílt Budapest felett!
A Popup Bubble Bar látogatói három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros legegyedibb panorámájában gyönyörködhetnek a felhők felett.
Ingyen kávézhatunk országszerte egy versért cserébe! Kávézók listája itt!
Az ország több kávézójában is ingyen kávét kaphatunk 2019. március 21-én a Julius Meinl által a Költészet Világnapja alkalmából indított, rendhagyó kezdeményezés részeként.
INGYEN látogatható a Kőbányai víztározó a Víz Világnapján! REGISZTRÁCIÓ ITT!
Különleges programmal várja az érdeklődőket a Fővárosi Vízművek 2019-ben is.
The Dire Staits Experience koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a Dire Straits koncertre
The DIRE STRAITS experience koncert 2019. április 4-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!
NYERJ 4 fős családi jegyet a Vízipók-csodapók filmre!
A Víz Világnapja alkalmából 2019. március 23-án 10 órától a Vizipók-csodapók egész estés film változata az Urániában! A filmet követően játékos előadás következik a WWF Magyarország szervezésében. NYERJ JEGYET!
RÁADÁS koncertet ad Andrea Bocelli - Jegyek Andrea Bocelli budapesti koncertjére itt!
Duplázik Andrea Bocelli! Ráadás koncertet szúrtak be 2019. november 17-re a Papp László Budapest Sportarénába! A ráadás koncertre elkezdték a jegyek értékesítését!
Omega koncert a Gyulai Várkertben - Jegyek itt!
Az Omega koncertjén 2019. május 4-én a Gyulai Várkertben Credence Clearwater is színpadra lép. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK