Fenyő Miklós koncert jegyek! Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2012

Kelt: 2012.06.02 kovacsad

Fenyő Miklós koncert jegyek! Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2012 2012. augusztus 25-én Fenyő Miklós koncert a Margitszigeten a Szabadtéri Színpadon. A hagyomány idén is folytatódik: augusztus utolsó hétvégéje és a Margitsziget neve már teljesen összeforrt Fenyő Miklóssal és egy felejthetetlen koncertélménnyel... 2011-ben azonban a közönség legnagyobb örömére a legendás Fenyő Gyöngye zenekar egy big band kíséretével egészül ki a még különlegesebb hangzás érdekében! Best of Rock and Roll Sztárvendégek: Mystery Gang, Prison Band.

2012. augusztus 25-én Fenyő Miklós koncert lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! A Best of Rock and Roll koncert sztárvendégei a Mystery gang és a Prison Band

A koncertre jegyek onlnie vásárolhatóak. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép, azonban az idei évben valami egy picit megváltozik: a lehető legpörgősebb bulit varázsolja majd a színpadra Fenyő Miklós és a két meghívott sztárvendég, akik a rockabilly műfaj legnépszerűbb képviselői: a Mystery Gang és a Prison Band minden bizonnyal felpezsdíti a nem mindennapi nyári helyszín hangulatát!

Ami viszont nem változik: a különleges látvány, díszlet és show idén is magával ragadja majd Mr. Rock And Roll hűséges rajongótáborát! A felejthetetlen koncertélmény garantált!

A közreműködők között a Fenyő Gyöngye zenekar neve már ismerősen cseng minden visszatérő vendégnek, azonban az idei alkalommal egy teljes big banddel kiegészülve kápráztatják el az újszerű, mégis megszokott dallamokra vágyókat a szabadtéri színpadon. A Csacska Macska Vokál, valamint a Jampi Angyalok Tánckar ezúttal sem hiányozhat; csakúgy, ahogyan az igazi rajongók sem. Aki kihagyja, egész életében bánni fogja, hogy nem vett részt ezen a különleges eseményen!

Természetesen a műsorban elhangzanak az örök kedvencek is - köztük a "Csavard fel a szőnyeget", a "Csókkirály", a "Hotel Menthol", a "Limbó Hintó" és a "Napfény a jégen" című dal - valamint a többi Hungária és Fenyő sláger.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK