Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.14 kovacsad

 Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt! Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

A művészet templomai: Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D mozivásznon az Uránia Filmszínházban 2015-től. A „Vatikáni Múzeum 3D” című film a világon mindenhol óriási érdeklődést váltott ki. Ennek sikeréből erőt merítve, az alkotók folytatják filmsorozatukat a mozikban.

”A művészet templomai„ sorozat új darabja eddig soha nem látott módon mutatja be a Reneszánsz fővárosának, Firenzének és az Uffizi Képtárnak minden képzeletet felülmúló kincseit. A legmodernebb technológiának köszönhetően olyan látvány tárul a nézők elé a mozikban, mely magával ragad, a tökéletes 3D látvány minden eddiginél közelebb hozza számunkra ezeket a örökérvényű műveket.

Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Egy utazás a reneszánsz szívébe, sokkal több, mint egy klasszikus dokumentumfilm. Egy többdimenziós utazás az olasz reneszánsz legszebb és legismertebb műveihez és művészeihez.

A filmszínházak akár egy kiterjesztet, több ezer termes múzeum, példátlan vizuális élménnyel ajándékoznak meg minket. A műalkotások melyek önmagukért beszélnek, eddig soha nem érzett közelségbe kerülnek a 3D technológia révén. A film a 2015 év legsikeresebb dokumentumfilmjének, a Vatikáni Múzeum 3D alkotóinak művészeti sorozatába tartozik.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vincent Van Gogh kiállítás 2016-ban az Urániában - Jegyek itt!
Van Gogh legendás műveit ezúttal széles vásznon, HD-minőségben csodálhatjuk meg, miközben világszerte elismert kurátorok és művészettörténészek osztják meg egyéni értelmezéseiket és magyarázataikat Van Gogh műveiről.
Gateway to Space - Űrkiállítás 2016-ban a Millenárison - Jegyek itt!
Gateway to Space az Űrkutatási kiállítás 2016-ban Budapesten a Millenárison.
Jégfolyosó nyílt Budapesten! Részletek itt!
Budapesten nyilik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt!
X-faktor szavazó alkalmazás! RTL24 app letöltés itt!
Az aplikáció Android telefonra és Iphonera is letölthető. Szavazz ingyen az X-faktor 2018 őszi élő showjának énekeseire. Az X-factor adásaiban az RTL24 app lesz segítségedre! Arany Tímea, Balog Janó, Kovács Pál, Kurokava Takayuki, Ölveti László, ...
Andrea Bocelli koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Andrea Bocelli legközelebb 2019-ben koncertezik Magyarországon. Andrea Bocelli 2019. november 16-án Budapesten a Pápp László Sportarénában lesz látható!
RÁADÁS A Pál utcai fiúk musical előadás Veszprémben - Jegyek itt!
2018. november 25-én és december 30-án Veszprémben a Hangvillában lesz látható a Pál utcai fiúk musical. Jegyek itt!
Dés László koncert turné 2018-ban - Jegyek a budapesti, pécsi, debeceni, gyulai koncertekre itt!
Budapest, Miskolc, Százhalombatta, Szolnok és még számos város koncerttermeiben koncertet ad Dés László 2018-ban. Jegyek és helyszínek itt!
Monty Roberts: Suttogók lovas legendák 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
A Suttogók lovas legendák először együtt lovas shown az Arénában a kiscsikók legendás tanítója Pignon, valamint a lovak hátán állva lovagló virtuóz Lorenzó is fellép Monty Roberts mellett. A Suttogók lovas show 2018. december 1-2-én Budapesten a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK