Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.14 kovacsad

 Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt! Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

A művészet templomai: Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D mozivásznon az Uránia Filmszínházban 2015-től. A „Vatikáni Múzeum 3D” című film a világon mindenhol óriási érdeklődést váltott ki. Ennek sikeréből erőt merítve, az alkotók folytatják filmsorozatukat a mozikban.

”A művészet templomai„ sorozat új darabja eddig soha nem látott módon mutatja be a Reneszánsz fővárosának, Firenzének és az Uffizi Képtárnak minden képzeletet felülmúló kincseit. A legmodernebb technológiának köszönhetően olyan látvány tárul a nézők elé a mozikban, mely magával ragad, a tökéletes 3D látvány minden eddiginél közelebb hozza számunkra ezeket a örökérvényű műveket.

Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Egy utazás a reneszánsz szívébe, sokkal több, mint egy klasszikus dokumentumfilm. Egy többdimenziós utazás az olasz reneszánsz legszebb és legismertebb műveihez és művészeihez.

A filmszínházak akár egy kiterjesztet, több ezer termes múzeum, példátlan vizuális élménnyel ajándékoznak meg minket. A műalkotások melyek önmagukért beszélnek, eddig soha nem érzett közelségbe kerülnek a 3D technológia révén. A film a 2015 év legsikeresebb dokumentumfilmjének, a Vatikáni Múzeum 3D alkotóinak művészeti sorozatába tartozik.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vincent Van Gogh kiállítás 2016-ban az Urániában - Jegyek itt!
Van Gogh legendás műveit ezúttal széles vásznon, HD-minőségben csodálhatjuk meg, miközben világszerte elismert kurátorok és művészettörténészek osztják meg egyéni értelmezéseiket és magyarázataikat Van Gogh műveiről.
Gateway to Space - Űrkiállítás 2016-ban a Millenárison - Jegyek itt!
Gateway to Space az Űrkutatási kiállítás 2016-ban Budapesten a Millenárison.
1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain!
Csak a forgalmi engedély kell hozzá majd. Különleges kezdeményezés részeként utazhatunk majd ingyen. A kocsi tulajdonosoknak szánt különleges lehetőségről mindent megtudhatsz a cikkünkből.
Ez láthatjuk 2018 őszén a Fővárosi Nagycirkuszban!
A megújuló cirkuszművészet jegyében a Fővárosi Nagycirkusz október 1. és 9. között különleges beavató előadásokkal készül a középiskolás fiatalok számára. A műsor keretében három egyedi szimbolikájú kísérleti produkcióval várjuk az érdeklődőket.
David Duchovny koncert 2019-ben Budapesten a MOM Sportban - Jegyek itt!
A legendás sármőr David Duchovny koncertje 2019. február 11-én a MoM Sportban a Danubius Music szervezésében kerül megrendzésre. Jegyárak és jegyvásárlás!
Quimby országos turné 2018 - Helyszínek és jegyek a Teátrum turnéra itt!
A Teátrum turnéval Tatabánya, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged, Szolnok, Sopron, Budapest legnagyobb színháztermeiben ad koncertet a Quimby. A Quimby országos turnéjára jegyek már kaphatóak!
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
A 7 seconds című dal énekese, Youssou N’Dour koncertezik 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
A HAVASI Symphonic 2018-as sztárvendége a Grammy-díjas énekes-dalszerző, Youssou N’Dour. A szenegáli énekes a 7 Seconds című dallal tett szert világhírnévre, amely számtalan országban hosszú ideig vezette a slágerlistákat és megnyerte az MTV ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK