Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.14 kovacsad

 Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt! Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

A művészet templomai: Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D mozivásznon az Uránia Filmszínházban 2015-től. A „Vatikáni Múzeum 3D” című film a világon mindenhol óriási érdeklődést váltott ki. Ennek sikeréből erőt merítve, az alkotók folytatják filmsorozatukat a mozikban.

”A művészet templomai„ sorozat új darabja eddig soha nem látott módon mutatja be a Reneszánsz fővárosának, Firenzének és az Uffizi Képtárnak minden képzeletet felülmúló kincseit. A legmodernebb technológiának köszönhetően olyan látvány tárul a nézők elé a mozikban, mely magával ragad, a tökéletes 3D látvány minden eddiginél közelebb hozza számunkra ezeket a örökérvényű műveket.

Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Egy utazás a reneszánsz szívébe, sokkal több, mint egy klasszikus dokumentumfilm. Egy többdimenziós utazás az olasz reneszánsz legszebb és legismertebb műveihez és művészeihez.

A filmszínházak akár egy kiterjesztet, több ezer termes múzeum, példátlan vizuális élménnyel ajándékoznak meg minket. A műalkotások melyek önmagukért beszélnek, eddig soha nem érzett közelségbe kerülnek a 3D technológia révén. A film a 2015 év legsikeresebb dokumentumfilmjének, a Vatikáni Múzeum 3D alkotóinak művészeti sorozatába tartozik.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vincent Van Gogh kiállítás 2016-ban az Urániában - Jegyek itt!
Van Gogh legendás műveit ezúttal széles vásznon, HD-minőségben csodálhatjuk meg, miközben világszerte elismert kurátorok és művészettörténészek osztják meg egyéni értelmezéseiket és magyarázataikat Van Gogh műveiről.
Gateway to Space - Űrkiállítás 2016-ban a Millenárison - Jegyek itt!
Gateway to Space az Űrkutatási kiállítás 2016-ban Budapesten a Millenárison.
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - NYERJ 2 JEGYET!
Nézd meg a premier előtt a filmet. Páros jegyeket sorsolunk a filmre.
Rómeó és Júlia a Szegedi Szabadtéri Játékokon! - NYERJ 2 JEGYET!
2018. július 27-én, 28-án és 29-én a Rómeó és Júlia lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
Myrtill koncert a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Micheller Myrtill: Inspired by Hungarian folksongs lemezbemutató koncert 2018. július 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Caramel, Radics Gigi, Charlie és Benji dala is bekerült a dallistába!
8 magyar dallal bővült a Margitszigeti Zenélő Szökőkút dallistája. A látványos Vízfüggöny és multimédiás látványosság mellé most új dalokat is kapott a kút. A Budapest Dal pályázat részeként számtalan dal érkezett, köztük Radics Gigi dala is.
Malek Andrea, Balázs Fecó és Szalóki Ági koncert a Zsinagógában - Jegyek itt!
Malek Andrea Soulistic formáció ezúttal Szalóki Ágival, Balázs Fecóval és a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral egészül ki 2018. augusztus 28-án a Dohány utcai Zsinaógában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK