Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

Kelt: 2015.11.14 kovacsad

 Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt! Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D-ben Budapesten az Urániában! Jegyek itt!

A művészet templomai: Firenze és az Uffizi Képtár kiállítása 3D mozivásznon az Uránia Filmszínházban 2015-től. A „Vatikáni Múzeum 3D” című film a világon mindenhol óriási érdeklődést váltott ki. Ennek sikeréből erőt merítve, az alkotók folytatják filmsorozatukat a mozikban.

”A művészet templomai„ sorozat új darabja eddig soha nem látott módon mutatja be a Reneszánsz fővárosának, Firenzének és az Uffizi Képtárnak minden képzeletet felülmúló kincseit. A legmodernebb technológiának köszönhetően olyan látvány tárul a nézők elé a mozikban, mely magával ragad, a tökéletes 3D látvány minden eddiginél közelebb hozza számunkra ezeket a örökérvényű műveket.

Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

Egy utazás a reneszánsz szívébe, sokkal több, mint egy klasszikus dokumentumfilm. Egy többdimenziós utazás az olasz reneszánsz legszebb és legismertebb műveihez és művészeihez.

A filmszínházak akár egy kiterjesztet, több ezer termes múzeum, példátlan vizuális élménnyel ajándékoznak meg minket. A műalkotások melyek önmagukért beszélnek, eddig soha nem érzett közelségbe kerülnek a 3D technológia révén. A film a 2015 év legsikeresebb dokumentumfilmjének, a Vatikáni Múzeum 3D alkotóinak művészeti sorozatába tartozik.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vincent Van Gogh kiállítás 2016-ban az Urániában - Jegyek itt!
Van Gogh legendás műveit ezúttal széles vásznon, HD-minőségben csodálhatjuk meg, miközben világszerte elismert kurátorok és művészettörténészek osztják meg egyéni értelmezéseiket és magyarázataikat Van Gogh műveiről.
Gateway to Space - Űrkiállítás 2016-ban a Millenárison - Jegyek itt!
Gateway to Space az Űrkutatási kiállítás 2016-ban Budapesten a Millenárison.
INGYEN utazhatnak a gyerekek a Gyermekvasúton 2 napig!
Megéri télen is felkeresni a budapesti kisvasutat. Különleges akcióval készülnek ugyanis február utolsó hétvégéjén.
Ingyenes színházjegy és cirkuszjegy is lesz a Lázár Ervin programban!
A kultúrstratégiai célhoz kapcsolódóan a kormány létrehozza a Lázár Ervin programot, amely szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az ...
Homokszobor Fesztivál Magyarországon!
Ingyenes lesz a fesztivál a tervek szerint. 2019-ben Homokszobor Fesztivált terveznek Magyarországon, amin több szobor is látható lesz.
INGYENES nyíltnap lesz a a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen! Jelentkezés itt!
A Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen a Víz világnapja 2019-es programjainak alkalmából nyíltnapot tart a Fővárosi Csatornázási Művek.
Moments mozihét 2019
2019. február 28-tól újra Moments Mozihét lesz Budapesten. A legnépszerűbb filmek kedvezményes áron a Sugár Moziban.
Fenyő Miklós koncert 2019-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31.-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK