Halloween napi programok

Kelt: 2017.10.27 Kovács Gergely

Halloween napi programok A Halloween nap mindig sok ötletet és programot tartogat. 2016-ban is sok Halloween-napi program és party vár. A legérdekesebbeket választottuk. Ingyenes és fizetős program is akad.

Idén is sok érdekességet gyűjtöttünk össze! Ha szeretnél máskor is értesülni a jó programokról, akkor csatalkozz a Programajánló oldalhoz.Már az ünnep előtt elindulnak a programok. Elsőként a budapesti Töklámpás fesztivál programját ajánljuk. A különleges eseményre a Hősök terén kerül sor. A rendezvényre töklámpásokat várnak a szervezők. Valamint élelmiszert gyűjtenek a Gyermekétkeztetési Alapítvány részére. A rendezvény ingyenes.

A budapesti Horror Labirintus idén is különeleges programmal készül, ugyanis a hétvégén rendezik meg a Halloween Hétvégét. Annak, aki szeret rettegni csak ajánlani tudjuk a helyet.

A Minipolis is készül. A különleges helyszín a gyerekek álma. Itt október 31-én kedden lesz a Halloween Party. Jegyek és részletek itt!

Ki ne szeretne Halloween-kor egy múzeumban kísérteni??? Különösen, ha garantált hozzá a csokoládé. Láttál már ilyet? A Csokoládé Múzeum rendhagyó és egyben hagyományteremtő túrát tervez a rettegés közben is csokoládézni vágyó kis és nagy gyermekek számára.
Részletek a helyszínen... A jelmezedet és az elemlámpádat ne felejtsd otthon! Jegyvásárlás itt!

A Bűvész Színház is különleges műsorral készül. Az előadást csak 16 év felettieknek ajánlják. A műsor keretein belül Harry Houdinire emlékeznek, aki Halloween éjszakákán hunyt el 1926-ban.

Halloweenozz a Dunán! Halloween Party Hajó várja az érdeklődőket október 28-án. Részletek itt!

Ha hall egy különleges programról, amiről nem írtunk, írja meg nekünk a facebookon üzenetben! Köszönjük!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mikulás napi programok
December 6-án és a hétvégén is rengeteg Mikulásos program várja a családokat. A legérdekesebbeket egybe gyűjtöttük. Mikulásvonat, Mikulás futás, Diótörő, Csoki Múzeum, Télapó Expressz, stb.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Rocksuli musical a Madách Színházban - Jegyek itt!!
Serbán Attila, Gallusz Nikolett, Puskás Péter és számos ismert színész főszereplésével debütál a Madách Színházban a Rocksuli musical. Jegyek itt!
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a budapesti előadásra itt!
A 2018. november 11-én látható budapesti Monte Cristo musical előadásban a BOK Csarnokban színpadra lép többek között Vastag Tamás és Szomor György is. Jegyek itt!
Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
A Diótörő musical az elmúlt években az országos turné alatt többezer nézőt vonzott be a színházakba, sőt az Arénába is Budapesten. Így a sikerszéria után a Diótörő és Egérkirály családi mesemusical 2018. december 9-én Budapesten a BOK ...
Vörös Rébék musical Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Arany János balladája ihlette meg Derzsi Györgyöt és Pesty-Nagy Katit, hogy a történetet kicsit kibontsák és jobban megmutassák egy zenés produkció formájában. Így született meg a Vörös Rébék musical amit 2018. november 5-én Budapesten a Papp ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK