Hófehér és a hét törpe musical a Kincsem Parkban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.20 kovacsad

Hófehér és a hét törpe musical a Kincsem Parkban - Jegyek itt! 2017. decemberében a Kincsem Parkban a Nemzeti Lovas Színházban a Hófehér és a hét törpe musical.

A Nemzeti Lovas Színház mögött már olyan siker produkciók állnak mint az István, a király, a Trója, Mátyás az igazságos, Gladiátor és a hamarosan ismét Budapestre látogató Honfoglalás. Az előadásokban Pintér Tibor mellett Janza Kata, Wolf Kati, Buch Tibor, Sasvári Sándor, Mészáros Árpád Zsolt és még számos sztár színpadra lépett.

A sikerszéria után a lovas előadások repertoárja ismét tovább bővül, de ezúttal egy jól ismert meséből készül családi musical a Nemzeti Lovas Színház előadásában.

2017. decemberében Budapesten a a Kincsem Parkban a Nemzeti Lovas Színházban a Hófehér és a hét törpe musical.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A világhírű Grimm-mese életre kel musical formájában, kicsit új köntöst kapva a nagy Hollywood-i sikerprodukciók mintáját követve. Részesei lehetünk egy mesés történetnek, ahol a jó méltán nyeri el a boldog befejezést, a lélek tisztasága és a belső értékek győzedelmeskednek.

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Notre Dame-i toronyőr musical Szegeden - Jegyek a 2017-es bemutatóra itt!
A Budapesti Operettszínházzal közösen mutatják be a Disney A Notre Damei toronyőr musicaljét a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2017. augusztus 11-én Veréb Tamás, Muri Enikő, Vágó Bernadett, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, ...
Csodagömb a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi cirkuszi előadása - Jegyek itt!
A Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi showjában egy Csodagömbben találhatjuk magunkat ahol minden számbn egy varázslatos csodát élhetünk át. A karácsonyi cirkuszi előadás 2017 decemberétől egészen 2018-ig látható lesz Budapesten!
Diótörő és Egérkirály musical 2017-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Diótörő és Egérkirály musical 2017. december 17-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet. A Diótörő musical budapesti előadásában Vastag Tamás, Gubik Petra,Békefi Viktória, Gerner Csaba, Fehér Tímea, Tatár Bianka és Szomor György lesz látható.
A Bolsoj Balett szólistái a 2017-es Győri Balett Diótörő előadásában - Jegyek itt!
A Győri Balett Diótörő előadása 2017. december 18-án Budapestre a Papp László Sport Arénában lesz látható , a Bolsoj Balett szólistáival.
35 éves jubileumi Macskák musical 2018-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A 35. születésnapot a Budapesti Kongresszusi Központban ünneplik 2018. március 25-én. A Madách Színház 35 éves születésnapi Macskák musical előadásra már elkezdték a jegyek értékesítését.
Az Apácashow dalaival érkezik Budapestre a Lumen Christi Gospel Kórus - Jegyek itt!
Lumen Christi Gospel Kórus koncert 2017. december 9-én Budapesten a Duna Palotában. A koncerten tradicionális afro-amerikai spirituálék átiratai, a hamarosan musicalként is bemutatásra kerülő Apácashow I-II című filmek betétdalai, valamint ...
Spanyol Királyi Lovasiskola lovas showja 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Spanyol Királyi Lovasiskola Andalúzia csillagai címmel 2017. december 2-3.-án Budapesten a Papp László Sportarénában adnak ízelítőt a lovasművészet legjavából.
Filmzenei koncert a Margitszigeten 2019-ben - Jegyek itt!
A Filmzene Fantáziai koncert 2019. július 27-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon csak egy alkalommal lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK