Holtak háza nyílt Budapesten!

Kelt: 2012.12.20 Kovács Gergely

Holtak háza nyílt Budapesten! A Holtak Háza Budapest éhes zombikkal és gyilkos mutánsokkal várja látogatóit. Az új hely bizonyára sokak számára lesz érdekes. Egy különleges horror élmény minden érdeklődőnek.

2012 decemberében nyitott meg a hely. Ha szeretnél kizökkenni a komfortzónádból és szeretnéd szervezeted felpörgetni egy kis adrenalinnal, akkor jó helyen jársz. Legalábbis ezt írják a szervezők.

Az általad ismert biztonságos világ után egy eddig sosem látott izgamlas rettegés vár rád. A helyszín egy apokalipszis súlytotta világ, ahol magadra és társaidra számíthatsz csak.

A Holtak Háza nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 14:00-21:00
Hétvégén: 11:00-21:00

A Holtak Háza a 11.kerületben található.

Azonban a borzongani vágyóknak jó hír, hogy nem ez az egyetlen hely, ahol különleges élményekkel gazdagodhatnak.

Ha szereted az érdekességeket, akkor csatlakozz facebook oldalunkhoz
ide kattintva így nem maradsz le a hasonlóan érdekes eseményekről és helyekről a jövőben sem. Illetve ajánljuk a cikk alatti a kapcsolódó cikkeket is.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
Underground Fear - Horror labirintus nyílik Budapesten! Jegyárak és infók itt!
Underground Fear, interaktív horror labirintus, ahol a horrorfilmek rettegéseddel együtt kelnek életre.
Interaktív vacsoraszínház Budapesten! Jegyek itt!
Az Orfeum Club ad otthont a különleges előadásoknak, amit nem érdemes kihagyni. Az előadás magában foglal egy 4 fogásos vacsorát is. Különleges és egyedi ajándék lehet ez mindenkinek.
Dead drop Budapesten! Pendrive a falban!
Azt látod valahol, hogy egy USB lóg ki a falból? Ne lepődj meg. A fali pendrive az új őrület. A virtuális grafiti igazán izgalmas és kockázatos is. Akár zene is lehet rajta!
TOP 10 - A legkeresettebb előadások!
Tudd meg mi az a TOP 10 amit mindenki keres és vedd meg jegyed. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes.
Murder - A  gyilkos tárlat jegyek
A leghírhedtebb gyilkosságok és sorozatgyilkosok. Esetek és elkövetők, akik óriási érdeklődéssel övezve vonultak be a történelembe. A kegyetlen valóság vérrel írt történetei, amelyek a mai napig nem hagyják, nem hagyhatják nyugodni a ...
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
Beugró vs Dumaszínház - Jegyek itt!
A megmérettetésen 2-2 fő lesz jelen a Beugró és a Dumaszínház csapatából. Az egyik a Valami Amerika sztárja Szabó Győző, a másik a Csillag születik zsűrijéből is ismert Pokorny Lia. Jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK