Horror pince nyílt Győrben! Walk in the Dark!

Kelt: 2012.11.16 Kovács Gergely

Horror pince nyílt Győrben! Walk in the Dark! Horrorszínészek várják a rettegni vágyókat Győr városában. Jegyek folyamatosan vásárolhatóak! A különleges horrorpince "lakói" egyedi "túra" élményt adnak. Be mersz lépni?

Elég bátor vagy ahhoz, hogy végigsétálj egy 112 éves sötét pincén, ahol nem tudhatod mi leselkedik rád, és érzed, hogy nem vagy egyedül. A Walk in the Dark egy interaktív séta a sötétség pincéjében, ahol a horrorfilmek legrémisztőbb lényei rejtőznek, és csak rád várnak.

Csak 14 év felettiek látogathatnak el a győri horrorpincébe. A pince keddtől vasárnapig tart nyitva. Délután 2-től egész este 10-ig.

Budapesten és külföldön is létezik már hasonló hely. A siker kétségtelen. Azt hiszem mindenki számára izgalmas élményt nyújthat.

A jegyárak 2200 forinttól indulnak.
Részletek itt!

Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is a cikk alján!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
Interaktív vacsoraszínház Budapesten! Jegyek itt!
Az Orfeum Club ad otthont a különleges előadásoknak, amit nem érdemes kihagyni. Az előadás magában foglal egy 4 fogásos vacsorát is. Különleges és egyedi ajándék lehet ez mindenkinek.
TOP 10 - A legkeresettebb előadások!
Tudd meg mi az a TOP 10 amit mindenki keres és vedd meg jegyed. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes.
Murder - A  gyilkos tárlat Budapesten! Jegyek itt!
A leghírhedtebb gyilkosságok és sorozatgyilkosok. Esetek és elkövetők, akik óriási érdeklődéssel övezve vonultak be a történelembe. A kegyetlen valóság vérrel írt történetei, amelyek a mai napig nem hagyják, nem hagyhatják nyugodni a ...
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
Kiev City Balett 2014 országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
2014 telén ismét Magyarországon a Kijevi City Balett. Budapest, Cegléd, Tatabánya, Zalaegerszeg, Százhalombatta, Salgótarján, Kaposvár, Pápa, Szombathely Győr, Székesfehérvár, Sopron Miskolc, Kecskemét és Vác legnagyobb játszóhelyein lesz ...
51-es körzet! Jegyek az UFÓ-ba!
Az ötvenegyes körzet megnyitotta kapuit! Az igazság odaát van! Vedd meg jegyeidet már most! Az UFÓ hangár megnyitja kapuit! A leleplező interaktív élményszínház várja az érdeklődőket. A hangár a világon elsőként nyitja meg kapuit! Jegyek itt ...
Libegők éjszakája a csillaghullás idején!
Az ország több pontján is vár a Libegők éjszakája. Idén nyáron egy különleges élményben lehet részünk. Libegőzve csodálhatjuk a hullócsillagokat. Éjszakai libegőzés vár.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK