Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2014.03.28 Kovács Gergely

Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt! Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. A budapesti koncert Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre 2014. július 19-én. A koncert nem a Papp László Budapest Sportaréna falai közt kerül megrendezésre, pedig sokan ezt gondolták.

Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre a koncert 2014. július 19-én.

Az énekest sokan a Dr. House című sorozat főszereplőjeként ismerik. Énekhangját a sorozat egy epizódjában már hallhattuk. A korábbi hírekkel ellentétben a koncert nem a Papp László Budapest Sportaréna hanem a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz.


A különleges koncertre már elkezdődött a jegyértékesítés is. Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

Megosztás:


Kapcsolódó hírek:

EFOTT 2014 - Készül az idei fellépők névsora!
Megvannak az idei EFOTT első fellépői. A szerdai bejelentés alapján a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies is játszik júliusban Miskolctapolcán.
Ingyenes lesz a Planetárium Gyermeknapon!
A gyerekek ingyen látogathatják a budapesti Planetáriumot. Már a napi műsor is elkészült. 2015-ben újra ingyen várják a gyerekek a gyereknap alkalmából!
Ingyen utazással vár a Gyermekvasút Gyereknapon!
Koncertek, Thomas terepasztal, kerti vasút, hajtány pálya, ingyenes vonatozás és sok más meglepetés várja az érdeklődőket 2015. május 31-én a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál.
Wellhello koncert Siófokon! Jegyek itt!
2015. június 12-én Siófok ad otthont a WellHello azaz Fluor és Diaz koncertjének. A Beaxh House színpadán a siófoki közönséget is várja a két énekes. Jótékony célra is fordítanak a bevételből.
Gyereknap a Városligetben 2015-ben!
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Budapest Főváros Önkormányzatával közösen már 1990 óta, azaz 25 éve minden évben megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a budapesti Városligetben. A programra idén 2015. május 30-31-én kerül ...
Kinder nap 2015-ben a Récsei Centernél!
2015. május 31-én Kinder Nap lesz a Kinder Tojás jóvoltából. Ne maradj le róla. Regisztrálj időben!
Csárdáskirálynő a Tokaji Fesztiválkatlanban 2015-ben - Jegyek itt!
A legendás operett előadásban Dolhai Attila, Kállay Bori, Fischl Mónika, Faragó András, Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari tolmácsolásában olyan slágerek csendülnek fel mint a Jajj cica és a Hajmási Péter a Tokaji Fesztiválkatlan színpadán.
A Játékkészítő 2015-ben újra színpadon - Jegyinfórmációk
Nagy bejelentéssel készül a Játékkészítő csapata, írják Facebook oldalukon. Talán 2015-ben visszatérhet a 2014-es év musical szenzációja a Játékkészítő?

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x