Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2014.03.28 Kovács Gergely

Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt! Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. A budapesti koncert Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre 2014. július 19-én. A koncert nem a Papp László Budapest Sportaréna falai közt kerül megrendezésre, pedig sokan ezt gondolták.

Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre a koncert 2014. július 19-én.

Az énekest sokan a Dr. House című sorozat főszereplőjeként ismerik. Énekhangját a sorozat egy epizódjában már hallhattuk. A korábbi hírekkel ellentétben a koncert nem a Papp László Budapest Sportaréna hanem a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz.


A különleges koncertre már elkezdődött a jegyértékesítés is. Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

Megosztás: IWIW

Kapcsolódó hírek:

EFOTT 2014 - Készül az idei fellépők névsora!
Megvannak az idei EFOTT első fellépői. A szerdai bejelentés alapján a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies is játszik júliusban Miskolctapolcán.
A szürke 50 árnyalata filmelőzetes! Videó itt!
A szürke ötven árnyalata film hamarosan a mozikban. Megérkezett az első előzetes videó a filmből.
Augusztus 20-i tűzijátékok 2014 nyarán
Sok helyen augusztus 19-én lesz tűzijáték, de várhatóan 2014. augusztus 20-án is lesz tűzijáték, többek között Budapesten. Összegyűjtöttünk minden érdekes információt a tűzijátékokról.
Tűzijáték hajóról 2014-ben! Jegyek a hajóra itt!
Tűzijáték nézés hajóról 2014-ben is. Élvezze a Dunáról a tűzijátékot egy kellemes vacsora mellett 2014. augusztus 20-án Budapesten. A budapesti tűzijáték 2014-ben így garantált élménnyé válik.
Helló Budapest! Fesztivál 2014 - Koncertek és jegyek itt!
Zenei kavalkád a budapesti nyárban a 25 éves Juventus Rádióval. Augusztus 7-10. között a MOM Kulturális Központ különleges hangulatú belső kertje és színházterme ad otthont a fesztiválnak. Charlie, FoolMoon, Nyári Károly, Éliás Gyula, Csordás ...
Helló Budapest! Fesztivál 2014 - Koncert Sinatra dalokkal! Jegyek itt!
Sinatra-szívtiprók: Gájer Bálint, Kefir, Kocsis Tibi, Lányi Lala, Vastag Tamás és további meglepetés-vendégek! A Hello Budapest Fesztiválnak a MOM Kulturális Központ különleges hangulatú belső kertje és színházterme ad otthont.
Edvin Marton Prince of the Violin koncert Budapesten! Jegyek itt!
2014. november 8-án Edvin Marton koncert lesz a Budapesti Kongresszusi Központban.
Charlie koncert a MOM Központban! Jegyek itt!
Zenei kavalkád a budapesti nyárban a 25 éves Juventus Rádióval. A Hello Budapest Fesztivál részeként Charlie is koncertet ad majd 2014. augusztus 7-én a MOM Kulturális Központ különleges hangulatú fesztiválján.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x