Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2014.03.28 Kovács Gergely

Hugh Laurie with The Copper Bottom Band koncert Budapesten! Jegyek itt! Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. A budapesti koncert Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre 2014. július 19-én. A koncert nem a Papp László Budapest Sportaréna falai közt kerül megrendezésre, pedig sokan ezt gondolták.

Hugh Laurie a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Modern Art Orchestra közreműködésével. Hugh Laurie with The Copper Bottom Band címmel kerül megrendezésre a koncert 2014. július 19-én.

Az énekest sokan a Dr. House című sorozat főszereplőjeként ismerik. Énekhangját a sorozat egy epizódjában már hallhattuk. A korábbi hírekkel ellentétben a koncert nem a Papp László Budapest Sportaréna hanem a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz.


A különleges koncertre már elkezdődött a jegyértékesítés is. Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

EFOTT 2014 - Készül az idei fellépők névsora!
Megvannak az idei EFOTT első fellépői. A szerdai bejelentés alapján a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, a Magashegyi Underground, valamint az Anna and the Barbies is játszik júliusban Miskolctapolcán.
Torkos Csütörtök 2015
A 10. Torkos Csütörtök lesz az idei. 2015. február 19-én ismét lesz Torkos Csütörtök. A várva várt nap, amikor mindenki féláron kóstolhatja meg a jelentkező éttermek kínálatát.
Jótékonysági est a József Attila Színházban - Jegyek itt!
Fellép Csonka András, Galambos Erzsi, Kállay Bori, Bencze Ilona, Hegedűs D. Géza és még sokan mások.
Zorán koncert 2015-ben Sopronban - Jegyek itt!
2015 márciusában Sopronban ad koncertet Zorán.
Sakk musical 2015-ben! Jegyek és jegyárak itt!
2015. május 2-án és 3-án újra a Magyar Színház színpadán lesz látható a különleges előadás. A Sakk musical dalai újra felcsendülnek.
VIRSKY turné 2015 - Helyszínek és jegyek itt!
2015-ben a VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes újra Magyarországon. Győr, Eger, Dunaújváros, Szekszárd, Miskolc, Nyíregyháza és Keszthely is része lesz a turnénak.
Valentin napi 3D épületvetítés Brédán! Videó itt!
A Bréda-kastély egy különleges élménnyel várja az érdeklődőket. A virtuális épületfestés egész évben különleges élményt nyújthat a látogatóknak.
A VIRSKY Miskolcon 2015-ben! Jegyek itt!
2015. április 17-én Miskolcon a Művészetek Háza színpadán lesz látható. A VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes újra Magyarországon. Győr, Eger, Dunaújváros, Szekszárd, Nyíregyháza és Keszthely is része lesz a turnénak.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x