Impulse orosz táncegyüttes Gödöllőn - Jegyek itt!

Kelt: 2017.03.01 kovacsad

Impulse orosz táncegyüttes Gödöllőn - Jegyek itt! 2017. március 30-án a Gödöllői Művészetek házában lesz látható az IMPULSE orosz tánccsoport előadása.

Az együttes 2005 októberében alakult Szentpéterváron. Az „IMPULSE” táncstúdió jelenleg a legsikeresebb gyermek - ifjúsági művészeti társulat Oroszországban. Ez a különleges csoport rendkívül népszerű hazájában és külföldön.  Repertoárja közel 200 műsorszám, melyben megtalálható koreográfiai miniatűrök, orosz és világ néptáncok, stilizált, karakter, modern és színpadi látványtáncok.

2017. március 30-án a Gödöllői Művészetek házában lesz látható az IMPULSE orosz tánccsoport előadása. 

Jegyvásárlás és jegyinfók itt!

A sokoldalú produkciójukkal kimerítik a Néptánc Színház fogalmat. A csoport követi a legjobb orosz néptánc hagyományait. Programjukban szerepel a nagy mesterek (Moiszejev, Jacobson, Godenko stb.) koreográfiai. Számtalan oroszországi fellépésük mellett több mint 30 országban szerepeltek nagy sikerrel. Már 100 alkalommal értékelte a zsűri győztesként (Grand Prix) munkájukat a hazai és nemzetközi versenyeken, 2010-ben UNESCO díjat kaptak és azóta az UNESCO táncbizottság tagjai is lettek.

Művészeti vezetője és koreográfusa Yana Dynko.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK