Ingyen ehetnek a gyerekek a budapesti étteremben ha nem mobilozik a család!

Kelt: 2019.02.11 Kovács Gergely

Ingyen ehetnek a gyerekek a budapesti étteremben ha nem mobilozik a család! Február közepéig tart a különleges akció, aminek részeként a gyerekmenü ingyenes lesz a budapesti étteremben.

A Varjúfészek fiókái büszkén, és örömmel csatlakoztak a mozgalomhoz, hiszen filozófiában fontos szerepe van a családoknak. 2019. február 4. és 17. között minden éttermükben dobozokat helyeztek el a kijelölt asztalokon, ahova azok a 14 év alatti gyermekkel érkező családokat ülhetnek, akik előzetesen asztalt foglaltak étterembe. Továbbá jelezték, hogy részt szeretnének venni a #kikapcs kampányban.

Ezek a dobozok arra szolgálnak, hogy megérkezéskor a családtagok kikapcsolt állapotban beletegyék az összes náluk lévő telefont, majd lezárják az étkezés végéig.
Amennyiben a fizetésig nem szólal meg és nincs elővéve a dobozból egyetlen mobiltelefon sem, a gyerekmenüket ajándékba adják.

Játékszabályok:
– a gyerekmenü 14 év alatti gyermekeknek való falat, így idősebbek nem rendelhetik
– ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, foglaláskor mondjátok a #kikapcs (ejtsd: hesteg kikapcs) jeligét a telefonba vagy online foglaláskor írjátok a megjegyzésbe
– mielőtt a dobozba teszitek a mobilokat, kapcsoljátok ki, nehogy megzavarjanak evés közben
-ha rajtakapunk, hogy a kiveszitek a telefonokat a dobozból, kiestetek ????

A játékban csak gyermekkel érkező családok vehetnek részt.
Részletek ide kattintva!

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, hiszen a Torkos Csütörtökről, a féláras Állatkertről és sok másról is olvashattok.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Sebességmérős csúszda is lesz Budapesten!
Háromszintes mászóka is vár Európa egyik legkomplexebb játszóterén, amit már most elárulunk, hogy mikor próbálhatsz ki Budapest szívében, ahol többek között 6 másik játszótér is épül. Hiszen a Városliget megújul.
Kicsi Gesztenye Klub 2019 - Turné helyszínek és jegyek itt!
A Minimax népszerű sorozata most országos turnéra indul. 2019-ben többek között Budapest, Tatabánya, Siófok, Nagykanizsa, Baja és Kaposvár is sorra kerül. A kaland folytatódik. Liza és barátai koncert hangulatban várnak. Az előadások listája, ...
2 jegy 1 áráért a Főváros Álaltkertben!
4 napon át várja majd a félárú akció az érdeklődőket a budapesti Állatkertben.
Torkos Csütörtök 2019
2019. március 7-én lesz az idei Torkos Csütörtök. Bár még csak a Balaton környéki éttermek kezdtek el szerveződni.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Leonardo da Vinci: Művész – Feltaláló – Zseni -Jegyek itt!
Budapesten a Leonardo da Vinci kiállítás. Az interaktív kiállításon VR szemüveg, makettek és a 23 leghíresebb festményének reprodukciója is várja az érdeklődőket.
Ed Sheeran életrajzi könyv jelent meg! NYERD MEG!
Sean Smith írt könyvet Ed Sheeran életéről Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott – és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.
Strandok Éjszakája 2019 - Helyszínek listája itt!
2019. július 26-án jön a Strandok Éjszkája. Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK