Ingyen masszázs várja az édesanyákat!

Kelt: 2019.04.24 Kovács Gergely

Ingyen masszázs várja az édesanyákat! 1 napra ingyenes masszázs várja az édesanyákat. Ezzel mondanak köszönetet.

Pár napja írtunk a Repülő Cirkuszról, a Margitszigeti Zenélőkút Dallistájáról és az Ingyenes Fenyő Miklós koncertről. Most újabb érdekességet hoztunk.

Így írnak az eseményről:
Köszönetet mond az Édesanyáknak a Fény Utcai Piac!

Anyák napja alkalmából kedveskedni szeretnénk a Fény Utcai Piacra járó édesanyáknak, éppen ezért a Piac területén foteleket helyezünk el, ahol masszőrök segítenek egy kicsit ellazulni, így kényeztetve az anyukákat. Ha a bevásárlást egy kis pihentető masszázzsal párosítanád, nézz be hozzánk május 4-én! Mi így mondunk nekik köszönetet!

Helyszín: Retek és Fény utcai kereszteződésnél lévő bejárat

Időpont: 2019. május 4. 10:00 - 13:00 

A program ingyenes!

Ne hagyd ki a játékainkat se! Részletek a JÁTÉK menüpontban, ahol rendszeresen várjuk a látogatókat nyereményjátékokkal! 

Acikk alatti kapcsolódó híreinket sem, hiszen számos ingyenes programról olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ők lesznek 15 éves Rómeó és Júlia musical az Aréna előadás szereplői! Jegyek és szereposztás itt!
A 15 éves Rómeó és Júlia musical KERO rendezésében a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható. A megújult szereposztás is sok izgalmat ígér.
Családok Parkja - Új INGYENES játszótér nyílt Budapesten!
A Rákóczi-kertben futókör létesült, felújították a sportpályát, közösségi kertet alakítottak ki, gumidombos kisautópályát építettek, megújult, kibővült a játszótér, és nagyobb lett a parkoló is. Csepelen várja az érdeklődőket az új játszótér.
Ingyenes libegőzés vár az édesanyákra!
2019 egy napján ingyen libegőzhetnek az édesanyák. Légy kreatív, és hagyd a sablonos anyák napi ajándékokat, adj élményt, friss levegőt és csodálatos kilátást édesanyádnak!
Varázslatos John Williams - Harry Potter filmzene koncert a Zeneakadémián - Jegyek itt!
A Varázslatos John Williams koncerten ezúttal John Williams: Harry Potter-szvitje lesz műsoron 2019. szeptember 29-én a Zeneakadémián Budapesten a Budafoki Dohnányi Zenekar torlmácsolásában. Jegyek itt!
Rúzsa Magdi koncert 2020-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
Rúzsa Magdi koncert 2020. február 22-én Budapesten a Sportarénában. Jegyvásárlás itt!
Volt egyszer egy IFIPARK 2019-es koncertek - Jegyek és fellépők itt!
A Volt egyszer egy IFIPARK 2019-es koncertsorozat keretein belül idén Kovács KAti, Ősbikini, Piramis és Ivan and a PArazol koncert is lesz. Jegyek itt!
Killer Queen - Queen show 2019-ben Budapest, Veszprém, Győr, Debrecen, Szombathely, Miskolc, Gödöllő
A Killer Queen - Queen show from London koncertshow egyenesen Londonból érkezik Magyarországra és Budapest, Veszprém, Debrecen, Miskolc, Gödöllő, Keszthely, Győr és Szombathely közönségét biztosan elkápráztatja majd.
Megvan a Balaton fagyija 2019 nyertese!
Az Illatos Izabella az idei Balaton fagyija, amit a laktóz és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. A Balatoni Turizmus Szövetség idén is kiválasztotta a Balaton fagyija nyertest.A Balaton fagyija versenyre 13 fagyizó nevezett.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK