INGYEN VR-ezhetünk a VR hétvégén!

Kelt: 2018.05.29 Kovács Gergely

INGYEN VR-ezhetünk a VR hétvégén! A Sweet Escape szabadulószoba VR hétvégéjén a PlayStation4 virtuális valóság játékait ingyen használhatják a szabadulószobák játékosai.

Vegyél részt egy cápatámadáson!
A cápaketrec rácsán kattan a zár, és elindulsz lefelé a mélybe… Nincs benned félelem, pedig érzed, hogy ez veszélyes lehet. A levegőt lassan veszed, mélyeket lélegzel. A víz alatt vagy, körbeölel az óceán, még látod a napsugarakat, ahogy a vízcseppek megtörik őket.

A látvány elképesztő!
Testközelből látod a valóságot, ilyen csodás halakat, és növényzetet képzelni sem tudtál volna szebbet. Csend és nyugalom van, minden mesés.


És Te ott vagy, az egész közepén!

Szinte érzed, ahogy elsuhannak melletted a kis halak. Csend van. A ketrec süllyed tovább. Néha csak a ketrec lánca zörren meg, mikor egy nagyobb hullámmozgás éri. Egyre sötétebb van, már csak a cápaketrecre erősített merülő lámpa világítása pislákol.

A távolban egy elsüllyedt utasszállító hajó roncsait véled felfedezni, morajlása egyre erősebb, mikor valami megcsillant a mélyben, és halálos nyugalommal elkezdett feléd úszni, és akkor meglátod …

… folytatás a budapesti VR hétvégén a Sweet Escape szabadulószobában!

Benne vagy a játékban!?
Mi kipróbáltuk. Fantasztikus! 

Nincs más dolgod, mint felvenni a PlayStation4 VR szemüvegét, és hagyd, hogy az élmények elvarázsoljanak.


Próbáld most ki Te is, ingyen!

A Sweet Escape szabadulószoba VR hétvégéjén a PlayStation4 virtuális valóság játékait, egy szabadulós játék után veheted igénybe, grátiszban.

4 különböző családbarát szabadulószoba közül választhatsz, és játék után tiétek a VR szemüveg!

Beszélj össze a haverokkal, foglalj időpontot 2018. június 2 szombatra, vagy június 3 vasárnapra, vegyetek részt egy szabadulószobás kihíváson, és utána éljetek át egy cápatámadást, bújjatok Batman bőrébe, legyetek futballsztárok, vagy száguldozzatok ezerrel egy gördeszkával a forgalmas pályán. A kikapcsolódás garantált!

Bővebb információ a VR hétvégéről, és a szabadulószobákról:
https://www.szabaduloszoba.hu/vr-hetvege

RÁADÁS JÁTÉK! 
Játékunk nyertese: Krasznai Éva

További nyereményjátékok a JÁTÉK menüben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Balaton fagyija 2018 - Megvan a nyertes!
Idén is különleges íz nyerte a Balaton fagyija versenyt. Cikkünkből kiderül hol kapható a fagyi.
Az év fagylaltja 2018 - Íme a nyertes!
A gyenesdiási Bringatanya - Somogyi fagylaltműhely cukrásza, Somogyi Renáta bazsalikomos málnája lett az év fagylaltja.
Kertmozi és sörterasz nyílik Budapesten!
Nosztalgikus hangulattal várja a nézőket 2018 nyarán a Benczúr Kertmozi és sörterasz. Többek között láthatjuk a Puskás Ferenc főszerelésével készült magyar filmet is 1956-ból.
Ingyenes kertmozi Budapesten 2018 nyarán!
Ingyenes kertmozi várja a nézőket Budapesten! Az ingyenes wifi és a konnektorok pedig arról biztosítanak, hogy a napfényes ég alatt rendezheted be saját kis kutyabarát irodád.
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Szabadságkoncert 1956 - INGYENES Anna and the Barbies koncert 2018-ban! Jegyek itt!
2018-ban a Millenáris ad otthont a Szabadságkoncert 1956 elnvezésű rendezvénynek. A Magyar Szimfonikus Zenekar és az Anna and the Barbies koncertjére ingyenesen lehet jegyeket foglalni.
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!
Horror Fesztivál Budapest 2018
2018. október 31. és november 3. között terveznek Horror Fesztivált Budapesten.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK