INGYENES koncert 2018-ban is! Szabadságkoncert 1956- Jegyek itt!

Kelt: 2018.10.13 Kovács Gergely

INGYENES koncert 2018-ban is! Szabadságkoncert 1956- Jegyek itt! A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és az Anna and the Barbies ad koncertet a Millenáris B csarnokában, amire ingyenesen lehet jegyeket foglalni.

Pár napja a a legnépszerűbb showműsorokról írtunk, amit mindenki látni akar, majd arról, hogy bárki lehet Youtube sztár és szereplőket keresnek. Ezután az új 500 forintosról írtunk. Most pedig megint egy újdonságról számolunk be.

2018. okktóber 23-án 9 órakor katonai tiszteletadás mellett felvonják Magyarország lobogóját a Kossuth téren. 

10 órától ingyenesen látogatható az Országház. 

15 órától Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Terror Háza Múzeumnál. 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! 


20 órától a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és az Anna and the Barbies ad koncertet a Millenáris B csarnokában. Az esemény ingyenesen látogatható, a jegyeket IDE KATTINTVA lehet igényelni a Szabadság koncertre.

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem. Többek között INGYENES vezetéstechnikai képzésről is olvashatsz. Kövess az INSTÁN is minket!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezeket akarja mindenki látni - Best of 2018 showk és koncertek!
Illuzionisták, musicalek, cirkusz, kubai zene, opera, lovas show, koncertek, balett... José Carrerastól, A Habana Social Clubtól, Presser Gáboron át az Álomutazóig számos program várja a közönséget 2018 őszén.
INGYENES vezetéstechnikai tréninget indít a Ford!
Fiatalok jelentkezését várja a Ford. A vezetéstechnikai képzés mindenki számára teljesen díjmentes.
Quimby országos turné 2018 - Helyszínek és jegyek a Teátrum turnéra itt!
A Teátrum turnéval Tatabánya, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged, Szolnok, Sopron, Budapest legnagyobb színháztermeiben ad koncertet a Quimby. A Quimby országos turnéjára jegyek már kaphatóak!
Október 23-i programok 2018-ban!
Fényfestés, ingyenes Országház látogatás, interaktív applikáció, nosztalgia villamos és ingyenes Szabadságkoncert.
Zorán koncert 2019 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán a 2019-es évet az Unplugged jegyében zárta és országos koncerturnéra indult, a turné pedig 2019-ben is folytatódik. Zorán 2019-es koncertjeire már kaphatóak a jegyek!
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!
Kutyareform - Országos turné Nyakas Gábor kutyatrénerrel! Jegyek itt!
Cesar Millan magyar szakmai referense, akit csak kutyasuttogóként emlegetnek a világon, most országos turnéra indul. Budapest, Győr, Kecskemét, Debrecen és Szombathely lesz a turné része.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK