Ingyenes kóruskoncertek Budapesten! Regisztráció itt!

Kelt: 2018.04.02 Kovács Gergely

Ingyenes kóruskoncertek Budapesten! Regisztráció itt! Három budapesti helyszínen is fellép a népszerű Decibellák. A Várkert Bazár és a Zenetudományi Intézet falai közt csendülnek fel a dalok.

Pár napja a Filmzene koncertekről és a Hófehérke musical országos turnéról. írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

A kórusokat sokáig unalmasnak gondoltuk. Aztán jött a legendás Apáca Show című film, amiben az Oh happy day és számtalan ismert dal felcsendült. A film az egyik legnagyobb siker lett. Sőt musical is készült belőle, amit például Szegeden láthat majd a közönség, amit országos turné követ. Részletek itt!

Mára a kórusok népszerűsége tagadhatatlan, amit az itthon is népszerű esemény a Kórusok Éjszakája (június 9) is igazol.

Most pedig egy ingyenes kóruskoncertet ajánlunk! Sőt egyből 3 konceretet. Többek között a Coldplay majdnem 500 milliós megtekintést elért zeneszáma is hallható lesz a Decibellas kórus átdolgozásában! Nem érdemes kihagyni!

Ingyenes kóruskoncertet ad a Decibellák híres együttese 3 budapesti helyszínen.

A kórust 2010. januárjában egy csapat zeneszerető hölgy alapította. Központjuk az angliai Tarporley-ben helyezkedik el, ahol a különböző életkorú és tapasztalattal rendelkező kórustagok is próbálnak. Előadásaikat úgy állítják össze, hogy a közönség olyan művet láthasson megelevenedni a színpadon, melyek egyszerre vidámak, kreatívok de egyben elgondolkodtatók is. Budapesti látogatásuk alkalmával egy különösen izgalmas repertoárral készülnek, melynek a „Music in the Air” nevet adták. Céljuk, hogy rávilágítsanak a zene erejére, mely képes közös szó nélkül is barátságokat teremteni. 

Zenei igazgató: Marcus Williams
Zenei kísérő: David Bird

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!Koncertek:
2018. április 9. 17.00 - Zenetudományi Intézet 
2018. április 10. 17.40 - Aranytíz Kultúrház
2018. április 12. 15.30 - Várkert Bazár Szárazárok

A részvétel regisztráció köteles! Regisztrálni az info@lhtravel.hu e-mail címen lehet.


Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol további ingyenes programokról is olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vicces videóban mutatja be a Dumaszínház sztárja, hogy miért kell elmenni szavazni!
A Dumaszínház sztárja Bödőcs Tibor vicces videóban buzdítja a fiatalokat.
Ingyenes koncertek és gyerekprogramok is várnak az Akváriumban!
Az Akvárium Tavasz Terasz részeként például Járai Márk, Kovácsovics Fruzsuna és számtalan fellépő várja a közönséget az ingyenes programokra.
Ingyenes Rajzfilmes kiállítás a Pannónia Stúdióban!
A kiállítás Cakó Ferenc, Sajdik Ferenc és Dargay Attila munkásságának azt a részét mutatja be, amelynek Csukás István írásai szolgáltattak alapot.
I Love Churros - Töltött churros és Churros Tál az új sláger! Próbáld ki INGYEN!
2017-ben nyitotta meg kapuját az I Love Churros, ahol a hagyományos spanyol fánkon a churroson kívül különlegességek is várnak.
INGYEN BODY Kiállítás! Feltételek itt!
A látványos és különleges kiállításra már árulják a jegyeket, de vannak, akik INGYEN nézhetik meg a kiállítást. Jó bizonyítvánnyal és nagyszülőkkel is ingyenes a kiállítás, de csak július 15-ig.
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - NYERJ 2 JEGYET!
Nézd meg a premier előtt a filmet. Páros jegyeket sorsolunk a filmre.
Myrtill koncert a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Micheller Myrtill: Inspired by Hungarian folksongs lemezbemutató koncert 2018. július 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Jeff Mills - Planets koncert a Margitszigeten! NYERJ 2 JEGYET!
2018. július 13-án lesz látható Jeff Mills: PLANETS című koncertshowja. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont a koncertnek, amit az Óbudai Danubia Zenekar kísér.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK