Karib tenger kalózai szabaduló játék Budapesten! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2018.01.02 Kovács Gergely

Karib tenger kalózai szabaduló játék Budapesten! Próbáld ki INGYEN! A Karib tenger kalózai szolgál alapjául a Magic Rooms egyik új szobájának.

A MagicRooms újabb meglepetéssel készült a Harry Potter és a Másnaposok szoba után. Itt a Karib tenger kalózai szoba mindenkinek sok izgalmat ígér.

Fiatal, zöldfülű kalózként juttok el Tortugára, a rettegett kalóz kikötőbe. A kocsmába érve megtpillantjátok a legendás Jack Sparrow kapitányt, aki éppen rumba folytja bánatát. Először hezitáltok, hogy oda merjetek e menni hozzá, hiszen a hírhedt kalóz rengeteg legendás történet főhőse. 

Végül úgy döntötök, hogy egy üveg rumért cserébe hátha mesél nektek kalandjairól. Ekkor még nem is sejtitek, hogy ezért az italért cserébe, nemcsak egy  történetet kaptok, hanem életetek kalandját is. A kapitány elmeséli nektek hogy a kraken elől menekült tortugára, akit egy rosszul elsült alku keretében maga Davy Jones szabadított rá. 

Amint beértek a kikötőbe a kraken rátámadt a hajóra, így azonnal el kelett menekülnie a legénységgel együtt. 

A baj az, hogy a kapitány kabinjában van valami, ami megfékezhetné Jonest, de Jack nem mehet vissza érte, ezért alkut ajánl nektek, ha feljuttok a hajóra -amit a kraken egy óra múlva a tengermélyére ránt- és elhozzátok neki a kabinjából a tárgyat, egy elátkozott érmét ad cserébe, amit egy hajóra válthattok. Gondolkozás nélkül elvállaljátok a küldetést, hiszen egész életetekben egy ilyen kalandra vártatok.

Jack mutat egy képet a tárgyról, majd elindultok. A Kapitány látva, hogy milyen vakmerőek vagytok utánatok szól: Ha elém hozzátok Jolly Rogert az érmén kívül, mesés kincs is üti a markotokat. Így hát elindultok és kezdetét veszi a kaland.

Ajándék kártya is vásárolható! További részletek és információk a http://magicrooms.hu oldalon.

JÁTÉK!
Játékunk nyertese:
Dávidné Ibolya

NE MARADJ LE EGY JÁTÉKUNKRÓL SEM!

 

Ha nem akarsz lemaradni 1 játékunkról sem, akkor a Facebook oldalunkon válaszd a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT gombot. Így elsőként értesülhetsz a játékainkról és híreinkről.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mikulásbusz indult Budapesten!
Különleges Mikulásbusz indult Budapesten. Több járaton is találkozhatunk vele.
1 estére ingyen korizás vár a Városligeti Műjégpályán a Chio Gamer rendezvényén!
2018-ban is különleges programok várnak. Ezúttal 1 estére ingyen korizhatunk.
Depeche Mode koncert 2018-ban Budapesten az Arénában!
A Depeche Mode 2018. február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, a Global Spirit című világkörüli turné keretében.Jegyek itt!
Chris Kraus új könyve az I Love Dick! Vásárlás itt! NYERD MEG!
Szeretem a faszit címmel jelent meg a szerző könyve.
B-DAY - Bitcoin & Blockchain nap a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
B-DAY - Bitcoin & Blockchain nap a Budapesti Kongresszusi Központban 2018. január 30-án. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK