Koncz Zsuzsa adventi koncert Nyíregyházán 2017-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.01 kovacsad

Koncz Zsuzsa adventi koncert Nyíregyházán 2017-ben - Jegyek itt! Koncz Zsuzsa adventi koncert 2017. december 5-én a Nyíregyházi Egyetem Kodály terem ad konceret! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Hosszú csend után jelentkezett új lemezzel Koncz Zsuzsa, aki az új lemez megszületését egyből egy turnéval majd egy jubileumi Aréna koncerttel is megünnepelte. Az új lemezen is már régi szerzőtársa Bródy János dalai hallhatóak de sok újdonság is felkerült. A lemezel 2017-ben is járja az országot ám karácsonykor egy teljesen más hangulatú koncert várja a közönséget, hiszen az adventre készülve a készülődés és a várakozás élményét kell fokozni. Koncz Zsuzsa adventi koncertjén ezt próbálja meg.

A 2017-es adventi turné keretein belül Koncz Zsuzsa 2017. december 5-én a Nyíregyházi Egyetem Kodály terem  ad konceret! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

       

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nyári Károly karácsonyi koncert 2017-ben Debrecenben - Jegyek itt!
2017. december 11-én Debrecenbe érkezik Nyári Károly karácsonyi koncertje a White Christmas koncert.
Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Nagytemplomi Adventi koncertek keretein beül 2017. december 4-én Debrecenbe érkezik Presser Gábor és Rúzsa Magdi duettkoncertje az Angyal mellettem című koncert.
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Győrben, Pécsett, Veszprémben, Szombathelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház ...
Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
A Madách Színház előadása a Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában 2018. február 3-án lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia musical 2018-ban Szombathelyen - Jegyek itt!
Mamma Mia 2018. február 17-én Szombathelyen az Aréna Savariaban lesz látható a Madách Színház sztárjaival. Jegyek itt!
50 éves a Tándalfesztivál koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Tándalfesztivál koncerten 2018. január 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában a hatvanas évek legnagyobb slágereit hallhatjuk majd. Fellép Koós Réka, Dolhai Attila, Vastag Tamás, Muri Enikő, Csonka András is. Az est ...
Mamma Mia musical Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban  - Jegyek itt!
A Mamma Mia! országos turnéra indul, hogy meghódítsa Pécs, Debrecen, Győr, Veszprém és Szombathely közönségét is. A Mamma Mia musical 2018. február 10-én Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK