Koncz Zsuzsa adventi koncert Nyíregyházán 2017-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.01 kovacsad

Koncz Zsuzsa adventi koncert Nyíregyházán 2017-ben - Jegyek itt! Koncz Zsuzsa adventi koncert 2017. december 5-én a Nyíregyházi Egyetem Kodály terem ad konceret! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Hosszú csend után jelentkezett új lemezzel Koncz Zsuzsa, aki az új lemez megszületését egyből egy turnéval majd egy jubileumi Aréna koncerttel is megünnepelte. Az új lemezen is már régi szerzőtársa Bródy János dalai hallhatóak de sok újdonság is felkerült. A lemezel 2017-ben is járja az országot ám karácsonykor egy teljesen más hangulatú koncert várja a közönséget, hiszen az adventre készülve a készülődés és a várakozás élményét kell fokozni. Koncz Zsuzsa adventi koncertjén ezt próbálja meg.

A 2017-es adventi turné keretein belül Koncz Zsuzsa 2017. december 5-én a Nyíregyházi Egyetem Kodály terem  ad konceret! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

       

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nyári Károly karácsonyi koncert 2017-ben Debrecenben - Jegyek itt!
2017. december 11-én Debrecenbe érkezik Nyári Károly karácsonyi koncertje a White Christmas koncert.
Presser Gábor és Rúzsa Magdi koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Nagytemplomi Adventi koncertek keretein beül 2017. december 4-én Debrecenbe érkezik Presser Gábor és Rúzsa Magdi duettkoncertje az Angyal mellettem című koncert.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.