Koncz Zsuzsa aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt!

Kelt: 2013.04.19 Kovács Gergely

Koncz Zsuzsa aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt! 2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.

Valahol egy lány, Ha én rózsa volnék, Kárpátiék lánya, Mama kérlek és még sorolhatnánk a slágereket amiket mindenki ismer az énekesnőtől.

2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Előadói életművét felölelő koncertet adott Koncz Zsuzsa 2006-ban is az Arénában.

Mint mondta: "Eljött a pillanat, amikor végig kell néznem, ami velem történt, amit csináltam az elmúlt évtizedekben" Több mint negyven év - huszonöt dalban. A monumentális előadáson elhangoztak azok a dalok, melyeket ismer, szeret a közönség....."

A koncertről anno még DVD is megjelent. Az énekesnő jelenleg exkluzív koncerteket ad országszerte, de 2014-ben újra várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna falai közé.

Koncz Zsuzsának több mint 140 magyarországi és 22 külföldi önálló lemeze jelent meg, ebből 38 album. Erkel színházi és sporcsarnokbeli koncertjeiről (és videóiból) féltucat DVD készült. Diszkográfiája szerint több mint négyszáz (412) hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás: IWIW

Kapcsolódó hírek:

Dés László - Nagy utazás koncert az Aréna színpadán! Jegyek itt!
2014-ben az Papp László Budapest Sportaréna ad otthont Dés László 60. születésnapi koncertjének. A koncertre sztár fellépők is érkeznek. 2014. január 11-én lesz Dés László születésnapi koncertje az Arénában Nagy utazás címmel.
Strandok Éjszakája 2014
Helyszínek, programok és minden amit lehet tudni a Strandok Éjszakájáról.
Class FM - Class Nyár 2014
A Class FM négy városba települ ki egy-egy napra június és augusztus között: június 27-én Szegeden, július 11-én Balatonfüreden, augusztus 1-jén Balatonlellén, augusztus 18-án pedig Debrecenben ünnepel együtt a hallgatókkal az idén öt éves ...
Mesés téli kalandok nyáron! Ingyenes kisvasút és programok!
A Pólus Center a nyáron téli kalandozásra várja a látogatókat. A nyári időben egy kis téli hangulat várja a gyerekeket.
Vastag Csaba Casanoca lesz az új musicalben! Jegyek itt!
Vastag Csaba a híres Casanova bőrbe bújik! Dér Heni, Nyári Alíz, Nyári Edit, Erdőhegyi Brigitta és még számtalan ismert szereplője lesz a musicalnek Velencén! Jegyvásárlás és előadások itt! Casanova Night Musical Velencén!
Linkin Park koncert 2014-ben Bécsben! Jegyek itt!
Sajnos a turné helyszínek közé Budapest most nem került be a a Linkin Park bécsi koncertjére sok magyar rajongó is ellátogat.
Augusztus 20-i tűzijátékok 2014 nyarán
Sok helyen augusztus 19-én lesz tűzijáték, de várhatóan 2014. augusztus 20-án is lesz tűzijáték, többek között Budapesten. Összegyűjtöttünk minden érdekes információt a tűzijátékokról.
Pasión de Buena Vista koncert Budapesten! Jegyvásárlás itt!
2014. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges koncertnek, amire már elkezdték a jegyek értékesítését. Pasion De Buena Vista az Arénában! Ne maradj le róla!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x