Koncz Zsuzsa aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt!

Kelt: 2013.04.19 Kovács Gergely

Koncz Zsuzsa aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt! 2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.

Valahol egy lány, Ha én rózsa volnék, Kárpátiék lánya, Mama kérlek és még sorolhatnánk a slágereket amiket mindenki ismer az énekesnőtől.

2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Előadói életművét felölelő koncertet adott Koncz Zsuzsa 2006-ban is az Arénában.

Mint mondta: "Eljött a pillanat, amikor végig kell néznem, ami velem történt, amit csináltam az elmúlt évtizedekben" Több mint negyven év - huszonöt dalban. A monumentális előadáson elhangoztak azok a dalok, melyeket ismer, szeret a közönség....."

A koncertről anno még DVD is megjelent. Az énekesnő jelenleg exkluzív koncerteket ad országszerte, de 2014-ben újra várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna falai közé.

Koncz Zsuzsának több mint 140 magyarországi és 22 külföldi önálló lemeze jelent meg, ebből 38 album. Erkel színházi és sporcsarnokbeli koncertjeiről (és videóiból) féltucat DVD készült. Diszkográfiája szerint több mint négyszáz (412) hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Dés László - Nagy utazás koncert az Aréna színpadán! Jegyek itt!
2014-ben az Papp László Budapest Sportaréna ad otthont Dés László 60. születésnapi koncertjének. A koncertre sztár fellépők is érkeznek. 2014. január 11-én lesz Dés László születésnapi koncertje az Arénában Nagy utazás címmel.
Sziget Fesztivál 2015 fellépők és jegyek itt!
A Sziget Fesztivál 2015-ös fellépői között szerepel a Florence & The Machine, ALT-J, Blasterjaxx, Awolation, Jamie Woon, Fauve, José González, The Subway, Babylon Circus és a Kadebostany
Sinatra est a MOM Kulturális Központban - Jegyek itt!
Fellép Gájer Bálint, Kocsis Tibi, Lányi Lala és Vastag Tamás.
Fuss végig Kőbánya alatt! - Futóversenyt rendeznek a pincerendszerben
A ma nagyrészt kihasználatlan pince valamikor a Dréher Sörgyár raktárhelysége volt. Most pedig egy különleges verseny helyszíne lesz. Jön a BBU Földalatti Futás.
Mastercard Balaton Sound 2015-ben is! Fellépők és bérletek itt!
Mastercard Balaton Sound 2015. július 9-12.
Gregory Porter és a Modern Art Orchestra koncert a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Közreműködők: Gregory Porter ének Fekete Kovács Kornél trombita Modern Art Orchestra (zenekarvezető: Fekete Kovács Kornél)
Punnany Massif koncert 2015-ben Debrecenben - Jegyek itt!
2015. február 27-én Debrecenben a Lovardában ad koncertet a Punnany Massif.
Zorán koncert 2015-ben Sopronban - Jegyek itt!
2015 márciusában Sopronban ad koncertet Zorán.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x