Koncz Zsuzsa aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt!

Kelt: 2013.04.19 Kovács Gergely

Koncz Zsuzsa aréna koncert 2014-ben! Jegyek itt! 2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.

Valahol egy lány, Ha én rózsa volnék, Kárpátiék lánya, Mama kérlek és még sorolhatnánk a slágereket amiket mindenki ismer az énekesnőtől.

2014.március 14-én lesz Koncz Zsuzsa koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. Előadói életművét felölelő koncertet adott Koncz Zsuzsa 2006-ban is az Arénában.

Mint mondta: "Eljött a pillanat, amikor végig kell néznem, ami velem történt, amit csináltam az elmúlt évtizedekben" Több mint negyven év - huszonöt dalban. A monumentális előadáson elhangoztak azok a dalok, melyeket ismer, szeret a közönség....."

A koncertről anno még DVD is megjelent. Az énekesnő jelenleg exkluzív koncerteket ad országszerte, de 2014-ben újra várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna falai közé.

Koncz Zsuzsának több mint 140 magyarországi és 22 külföldi önálló lemeze jelent meg, ebből 38 album. Erkel színházi és sporcsarnokbeli koncertjeiről (és videóiból) féltucat DVD készült. Diszkográfiája szerint több mint négyszáz (412) hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait.

Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Dés László - Nagy utazás koncert az Aréna színpadán! Jegyek itt!
2014-ben az Papp László Budapest Sportaréna ad otthont Dés László 60. születésnapi koncertjének. A koncertre sztár fellépők is érkeznek. 2014. január 11-én lesz Dés László születésnapi koncertje az Arénában Nagy utazás címmel.
A lepkegyűjtő - Bereczki Zoltán és Ágoston Katalin főszereplésével a Centrálban - Jegyek itt!
2015. áprilisában John Fowles A lepkegyűjtő című thrillerét mutatja be a Centrál színház. A főszerepben Bereczki Zoltán és Ágoston Katalin lesz látható, akik már nem először játszanak együtt a Centrál Színházban. A lepkegyüjtő thrillet Horgas Ádám rendezi.
Hülye járások napja Budapesten!
2015. április 1-én azaz Bolondok Napján tartják Budapesten a Deák téren a Hülye járások napját.
Fenyő Miklós koncert 2015 nyarán! Jegyek itt!
2015. augusztus 29-én Fenyő Miklós koncert lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A szokásos Margitszigeti koncert idén sem marad el.
Nem a Messiás előadás jegyek itt!
Nem a messiás jegyek már kaphatóak! 2015. május 31-én Budapesten a budapesti Papp László Sportaréna színpadán lesz látható a Nem a messiás (csak egy nagyon haszontalan fiú) című előadás. Janza Kata, Galla Miklós, Hajdú Steve és számtalan ...
Budapesti Vonósok koncert a Vajdahunyadvárban! Jegyek itt!
2015. július 27-én a Budapesti Vonósok adnak koncertet a Vajdahunyadvárban Szentpéteri Gabriella közreműködésével. A Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál 2015 nyarán is várja a nézőket.
100 tagú cigányzenekar koncert a Vajdahunyadvárban! Jegyek itt!
2015. július 30-án a 100 tagú cigányzenekar ad koncertet a Vajdahunyadvárban. A Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál 2015 nyarán is várja a nézőket.
Jézus Krisztus Szupersztár 2015-ben Budapesten! Jegyvásárlás és szereposztás itt!
A Győri Nemzeti Színház előadása a Jézus Krisztus Szupersztár musical is látható lesz 2015 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán. A musical szereposztása már elkészült. Szomor György,

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x