La Mancha lovagja musical a József Attila Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.07.01 kovacsad

La Mancha lovagja musical a József Attila Színházban - Jegyek itt! Don Quijotheról szóló musiclat mutatnak be a József Atila Színházban főszerepben Zöld Csabával, Kállóy Molnár Péterrel és Foki Veronikával. Jegyek a La Mancha lovagja musicalre már kaphatóak!

Don Quijote La Mancha lovagja történetéből számos mű született, de az egyik legismertebb az 1965-ös musical, ami 50 év alatt mit sem vesztett erejéből. A világszerte nagy sikert aratott La Mancha lovagja musicalt 2016 őszében állítja újra színpadra a József Attila Színház Nagy Viktor rendezésében.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A La Macha musical főszerepében Don Quijote Zöld Csaba, Sancho a szolga Kállóy Molnár Péter a vágyott és szeretett Dulcinei szerepében Foki Veronika. További szerepekben még színpadra lép Gazdag Tibor, Fila Balázs, Ömböli Pál, Kocsis Judit és még sokan mások

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Houdini musical a MOM Sportban Badár Tamással és musical sztárokkal - Jegyek itt!
A Houdini musicalben 2016. november 5-én a MOM Sportban igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi, hiszen a Hungary's Got Talent külön díjas bűvésze Badár Tamás is szerepet kapott. Mellette olyan sztárok lépnek még színpadra mint Miller Zoltán, Szabó ...
Macskák musical a SYMA csarnokban angolul - Jegyek az eredeti CATS angol előadásra itt!
Cats musical - A világ körüli turnén szereplő londoni Macskák musical előadás Budapesten a Syma csarnokban lesz látható angol nyelven 2016. november 17-19 között.
56 csepp vér musical - Jegyek a budapesti és a székesfehérvári előadásokra itt!
2016-ban az 56-os forradalom 60 éves évfordulója alkalmából ismét színpadra kerül az előadás. A székesfehérvári Vörösmarty Színház előadása Szikora János rendezésében.
West Side Story musical az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Novák Péter rendezésében László Boldizsárral és Miklósa erikával mutatta be az Erkel Színház Budapesten az Erkel Színházban.
Billy Elliot musical jegyek itt! - Szereposztás itt!
Budapesten a Magyar Állami Operaház színpadán lesz látható a Billy Elliot musical.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Leonardo da Vinci: Művész – Feltaláló – Zseni -Jegyek itt!
Budapesten a Leonardo da Vinci kiállítás. Az interaktív kiállításon VR szemüveg, makettek és a 23 leghíresebb festményének reprodukciója is várja az érdeklődőket.
Ed Sheeran életrajzi könyv jelent meg! NYERD MEG!
Sean Smith írt könyvet Ed Sheeran életéről Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott – és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK