Mirabai Ceiba koncert 2019-ben Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.01.01 kovacsad

Mirabai Ceiba koncert 2019-ben Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt! A Mirabai Ceiba Agua de Luna turné 2019. május 30.-án érkezik Budapestre a MOM Kulturális Központba.

 Szelíd és mindent átható zene jellemzi Mirabai Ceibát. A hárfa, zongora és a gitár finom hangját szeretettel elegyítik énekhangokkal. Koncertjeik a békesség örömteli és felemelő ünnepei, ahol alkalmunk lehet közösen megélni mindazt, amiben a duó oly mélyen hisz: a zene, mint univerzális nyelv egyesíti a világ minden emberét, kultúráját és hagyományait. 

A Mirabai Ceiba Agua de Luna turné 2019. május 30.-án érkezik Budapestre a MOM Kulturális Központba. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Honeybeast koncert 2019 - Jegyek a Legyen Tánc! turnéra itt!
Legyen Tánc turné - Honeybeast koncert 2019-ben országszerte! Jegyek a budapest, szegdi, veszprémi, debreceni koncertekre itt!
Buborékbár nyílt Budapest felett!
A Popup Bubble Bar látogatói három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros legegyedibb panorámájában gyönyörködhetnek a felhők felett.
INGYEN látogatható a Kőbányai víztározó a Víz Világnapján! REGISZTRÁCIÓ ITT!
Különleges programmal várja az érdeklődőket a Fővárosi Vízművek 2019-ben is.
Énekesnőt keres a Recirquel társulat!
Énekesnőt keres a Recirquel társulat!
Valahol Európában musical a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Valahol Európában musical 2019. augusztus 6-7-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható Varga Viktor rendezésében. Jegyek itt!
RÁADÁS koncertet ad Andrea Bocelli - Jegyek Andrea Bocelli budapesti koncertjére itt!
Duplázik Andrea Bocelli! Ráadás koncertet szúrtak be 2019. november 17-re a Papp László Budapest Sportarénába! A ráadás koncertre elkezdték a jegyek értékesítését!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK