Miskolci Sörfesztivál 2013

Kelt: 2013.08.15 Kovács Gergely

Miskolci Sörfesztivál 2013 2013. szeptember 5 és 8 között lesz a miskolci Sörfesztivál. DJ Bobo, EDDA, Fenyő Miklós, Dáridó, Első emelet és számtalan sztár várja a nézőket. Jegyek elővételben vásárolhatóak! Több mint 40 fellépő, 70 ezer látogató, 4 nap, 100 ezer liter sör...

Csütörtökön a Hooligans, Fenyő Miklós, Dáridó Lajcsival és Carbonfools várja a nézőket. Pénteken az EDDA Művek, Haddaway, Sugarloaf, Irigy Hónalj Mirigy, Cool Miners. Szombaton lesz Caramel koncertje, amit DJ BOBO követ majd, de a Reflex és  Varga Viktor is várja az érdeklődőket. Vasárnap Kasza Tibi, Paddy and the Rats, Rednex, egy meglepetés koncert és az ELSŐ EMELET várja a nézőket.

Beléptetés:
- Napijegy: 1900 HUF
- 4 napos bérlet: 5000 HUF

Nyitva tartás:
csütörtök - vasárnap

- csütörtök: 16.00 - 24.00
- péntek: 15.00 - 02.00
- szombat: 15.00 - 02.00
- vasárnap: 14.00 - 24.00

Online jegyvásárlás ide kattintva!

A jegyeket és bérleteket a helyszínen karszalagra cserélik. A Fesztivál 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható szülői felügyelettel.
Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Korda György életmű koncert Miskolcon! Jegyek itt!
Miskolc közönségét is várja Korda György és Balázs Klári a Miskolci Generali Aréna színpadán. A Korda György Életmű koncert turné 2013-ban Miskolcon. Jegyvásárlás, jegyárak, turné állomások egybe gyűjtve!
Kiev City Balett - Hattyúk tava - Jegyek és 2014-es turné állomások!
A szombathelyi, budapesti, miskolci, kecskeméti, székesfehérvári, győri és százhalombattai előadásokra jegyek már kaphatóak! A Hattyúk tava balett különleges élmény mindenki számára. Jegyárak és az előadások dátumai egybegyűjtve!
Caramel szimfonikus nagykoncert 2013-ban az Arénában!
A tavalyi adventi karácsony koncert után 2013-ban is koncertezik a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Molnár Ferenc Caramel.
Fenyő Ünnep 2013 - Fenyő Miklós koncert az Arénában! Jegyek itt!
Fenyő Ünnep címmel ad koncertet Fenyő Miklós 2013-ban a Papp László Sportaréna színpadán.
Andrea Bocelli budapesti koncert! Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncertjének 2013. november 9-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Hét év után Magyarországon lép fel Andrea Bocelli. Budapest újra élvezheti az énekes különleges hangját.
The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
2013. november 22-től 3 napig Budapesten lesz a 7 illuzionista, akik közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is. A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten! Jegyek már kaphatóak!
A KÖR - EDDA musical országos turné! Helyszínek és jegyek itt!
Szeged, Pécs, Sopron, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Szigetszentmiklós és Budapest biztosan az állomások között lesz. Jegyvásárlás és dátumok egybe gyűjtve!
Enrique Iglesias koncert 2018-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
18 év után visszatér Magyarországra Enrique Iglesias egy fergeteges koncerttel. Enrique Iglesias koncertje 2018. március 11-én Budapsten a Papp László Sportarénában

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK