Miskolci Sörfesztivál 2013

Kelt: 2013.08.15 Kovács Gergely

Miskolci Sörfesztivál 2013 2013. szeptember 5 és 8 között lesz a miskolci Sörfesztivál. DJ Bobo, EDDA, Fenyő Miklós, Dáridó, Első emelet és számtalan sztár várja a nézőket. Jegyek elővételben vásárolhatóak! Több mint 40 fellépő, 70 ezer látogató, 4 nap, 100 ezer liter sör...

Csütörtökön a Hooligans, Fenyő Miklós, Dáridó Lajcsival és Carbonfools várja a nézőket. Pénteken az EDDA Művek, Haddaway, Sugarloaf, Irigy Hónalj Mirigy, Cool Miners. Szombaton lesz Caramel koncertje, amit DJ BOBO követ majd, de a Reflex és  Varga Viktor is várja az érdeklődőket. Vasárnap Kasza Tibi, Paddy and the Rats, Rednex, egy meglepetés koncert és az ELSŐ EMELET várja a nézőket.

Beléptetés:
- Napijegy: 1900 HUF
- 4 napos bérlet: 5000 HUF

Nyitva tartás:
csütörtök - vasárnap

- csütörtök: 16.00 - 24.00
- péntek: 15.00 - 02.00
- szombat: 15.00 - 02.00
- vasárnap: 14.00 - 24.00

Online jegyvásárlás ide kattintva!

A jegyeket és bérleteket a helyszínen karszalagra cserélik. A Fesztivál 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható szülői felügyelettel.
Nézze meg kapcsolódó cikkeinket is!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Korda György életmű koncert Miskolcon! Jegyek itt!
Miskolc közönségét is várja Korda György és Balázs Klári a Miskolci Generali Aréna színpadán. A Korda György Életmű koncert turné 2013-ban Miskolcon. Jegyvásárlás, jegyárak, turné állomások egybe gyűjtve!
Kiev City Balett - Hattyúk tava - Jegyek és 2014-es turné állomások!
A szombathelyi, budapesti, miskolci, kecskeméti, székesfehérvári, győri és százhalombattai előadásokra jegyek már kaphatóak! A Hattyúk tava balett különleges élmény mindenki számára. Jegyárak és az előadások dátumai egybegyűjtve!
Caramel szimfonikus nagykoncert 2013-ban az Arénában!
A tavalyi adventi karácsony koncert után 2013-ban is koncertezik a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Molnár Ferenc Caramel.
Fenyő Ünnep 2013 - Fenyő Miklós koncert az Arénában! Jegyek itt!
Fenyő Ünnep címmel ad koncertet Fenyő Miklós 2013-ban a Papp László Sportaréna színpadán.
Andrea Bocelli budapesti koncert! Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncertjének 2013. november 9-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Hét év után Magyarországon lép fel Andrea Bocelli. Budapest újra élvezheti az énekes különleges hangját.
The Illusionists a SYMA Csarnokban! Jegyvásárlás és jegyárak itt!
2013. november 22-től 3 napig Budapesten lesz a 7 illuzionista, akik közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is. A világ legjobb illuzionistái novemberben Budapesten! Jegyek már kaphatóak!
A KÖR - EDDA musical országos turné! Helyszínek és jegyek itt!
Szeged, Pécs, Sopron, Miskolc, Debrecen, Szombathely, Szigetszentmiklós és Budapest biztosan az állomások között lesz. Jegyvásárlás és dátumok egybe gyűjtve!
Szűzőrség a mozikban! NYERJ 2 JEGYET!
Egy vígjáték nyitja a májust a mozikban. Nyerj 2 jegyet a premier előtti vetítésre!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK