Monte Cristo grófja musical Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt!

Kelt: 2012.04.20 kovacsad

Monte Cristo grófja musical Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Jegyek itt! 2012. július 20 és 22 lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadán a Békéscsabai Jókai Színház előadása a Monte Cristo grófja musical. A korábban már óriási sikert aratott Robin Hood musical szerzője Szomor György új musicalje egy klasszikust dolgoz fel. Az előadásra jegyek online vásárolhatóak.

Dumas – Szomor – Pozsgai: Monte Cristo grófja musical két részben

 
2012. július 20 és 22 lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadán a Békéscsabai Jókai Színház előadása a Monte Cristo grófja musical. A korábban már óriási sikert aratott Robin Hood musical szerzője Szomor György új musicalje egy klasszikust dolgoz fel. Az előadásra jegyek online vásárolhatóak ide kattintva!
 
A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?
 
Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örök érvényű regényében is.
 
Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás – nyáron, Budapesten csak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!
 
Dumas, a szerző – Vastag Tamás
Edmond Dantes, Monte Cristo grófja – Szomor György
Ifjú Edmond Dantes – Gulyás Attila
Mercedes – Gubik Petra
Fernand, később Morcerf grófja – Csomós Lajos
Danglars – Bartus Gyula
Villefort – Vasvári Csaba
Faria abbé – Szőke Pál
Albert, Mercedes fia – Szőke Norbert
Jacopo – Katkó Ferenc
Bonifacio – Gerner Csaba
Pacalio – Lapis Erika
Napoleon – Czitor Attila
Börtönőr – Vadász Gábor
 
 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT! 

Jegyárak:
3900, 4500, 4900, 5500, 5900, 6900, 7900, 9500, 11500 Ft 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mária új magyar musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Már árulják a jegyeket az új magyar musicalre, amit Szegeden a szabadtéri színpadon láthat a közönség. Két alkalommal lesz látható a Dóm téren az új musical.
Jekyll és Hyde musical Szegeden! Szereposztás és jegyek itt!
Szabadtéri ősbemutatóként kerül színre Molnár László rendezésében a Jekyll és Hyde, méghozzá a legendás, több mint tíz éve bemutatott hazai feldolgozás szereplőgárdájának egy részével. A főszerepet most is a rendező alakítja, Lucy Janza ...
Érinthetetlenek musical Budapesten! Jegyek itt!
Új musical premier lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2012. június 28-án. Az előadásra már árulják a jegyeket.
Kapj el! musical Budapesten a Városmajorban! Jegyek itt!
Szomor György és Balogh Anna kétszemélyes musicalje a Kapj el! már a múlt nyáron bemutatkozott a Szarvasi Vízi Színház színpadán, majd ezt követte egy bemutató a Békés megyei Jókai Színházban és most Budapesten színpadra kerül a Városmajori ...
Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.
Szabadságkoncert 1956 - INGYENES Anna and the Barbies koncert 2018-ban! Jegyek itt!
2018-ban a Millenáris ad otthont a Szabadságkoncert 1956 elnvezésű rendezvénynek. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és az Anna and the Barbies koncertjére ingyenesen lehet jegyeket foglalni.
Hien a Vangelis Filmzenei Koncert szólistája! NYERJ 2 JEGYET!
2018. november 8-án egyik példaképe, Vangelis remekműveit adja elő szólistaként egy nyolcvan fős szimfonikus zenekar és kórus kíséretében a Papp László Budapest Sportarénában.
Családi nap - A világ múmiái kiállításon! NYERJ kairói utazást!
Egy kairói utazást is lehet nyerni! Lesz arcfestés, gipszfáraó festés, különleges tárlatvezetés gyerekeknek és még rengeteg apró program.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK