Nézz farkasszemet egy idegennel! Különleges program készül Budapesten!

Kelt: 2017.08.31 Kovács Gergely

Nézz farkasszemet egy idegennel! Különleges program készül Budapesten! 2017. szeptember 23-án a Deák Ferenc téren lesz egy különleges esemény.

2017. szeptember 23-án a Deák Ferenc tér ad otthont a különleges világméretű kezdeményezésnek, amiről így írnak a szervezők.

Légy egy percre szemkontaktusban egy ismeretlennel, és éld át újra, milyen érzés az emberiség részének lenni! Ez a budapesti esemény része a Világ Legnagyobb Szemkontaktus Kísérletének (The World’s Biggest Eye Contact Experiment), melyet a "The Liberators International"  világszerte rengeteg városban szervez meg. Részvételeddel segítesz egy globális videó üzenet elkészítésében a békéről, ami összeköti az embereket.

Az ötlet egyszerű
1. Kiteszünk könnyen olvasható táblákat melyeken ez fog állni "Hová tűnt az emberi kapcsolat? Osztozzunk egy perc szemkontaktusban hogy rájöjjünk…”

2. Ezután leülünk a térre és odahívjuk a járókelőket, hogy csatlakozzanak hozzánk egy percre és nézzünk egymás szemébe.

3. Hagyjuk, hogy nézzenek bennünket, és nyugodtan nézzünk a velünk szemben levő ember szemébe. Ha elfogadó és szeretetteljes a kisugárzásod, a másik személy ezt megérzi.

4. Eltöltjük azt a pár órát, és elküldjük az eseményen készült képeket, vagy videót a The Liberators-nak Perth-be, Ausztráliába. Ott a szerkesztők készítenek egy szuper filmet az összes részt vevő város anyagának felhasználásával.

Csatlakozz ha szerreted a jó programokat!


 

További részletek a Facebook eseményben.
Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem! Illetve ajánljuk nyereményjátékainkat is a JÁTÉK menüpontban.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Álomutazó a SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
Álomutazó musical 2018 decemberében Budapesten a SYMA Csarnokban Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve, Radics Gigi, Varga Viktor főszereplésével! Jegyek már kaphatóak!
Rómeó és Júlia a Fővárosi Nagycirkuszban 2018-ban - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia 2018 októberétől a Fővárosi Nagycirkusz színpadán a cirkuszvilág leglátványosabb elemein keresztül éleszti újre Shakespeare klasszikusát.
Cosmopolitan Blogger Day 2017 - Jegyek itt!
2017. október 22-én újra megrendezik a Cosmopolitan Blogger Dayt, ahol izgalmas előadások mellett díjazzűk az év legsikeresebb bloggereit. Gyere el, és tudj meg mindent a digitális világról! Idén is a Magyar Telekom Székház ad otthont Budapesten a ...
Te hány napja élsz? Tudd meg egyszerűen!
Egy új magyar honlapon akár értesítőt is kérhetünk a kerek napfordulókra. Csak két kattintás.
Kevesen bírják végignézni ezt az 5 perces kisfilmet!
Mi nem bírtuk végig nézni. A Stop the horror csak 5 perc, mégis nagyon kevesen bírják végignézni, az igaz történet alapján készült kisfilmet.
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK