Nyíltnap a Kelenföldi villamos kocsiszínben!


Nyíltnap a Kelenföldi villamos kocsiszínben!

Kelt: 2018.05.10 kovacsad

Nyíltnap a Kelenföldi villamos kocsiszínben! Nyílt nappal és gyemeknappal folytatódik a BKV 50 programsorozata – nálunk ugyanis már most szombaton gyermeknap lesz! Részletek itt!

Előrehozott gyermeknapi programokkal nyílik meg a családok előtt szombaton a Kelenföldi villamos kocsiszín – vasárnap pedig a Múzeumok majálisán találkozhatnak a BKV ereklyéivel. Várják a gyermekeket, a családokat és minden érdeklődőt programjainkra! Május 11-e ráadásul a Közlekedési Kultúra Napja, amelyhez ezúttal hétvégi programokkal csatlakoznak!

Nyílt nappal és gyemeknappal folytatódik a BKV 50 programsorozata – nálunk ugyanis már most szombaton gyermeknap lesz! Ezúttal az összes program regisztráció nélkül látogatható, a remíz élete minden érdeklődő számára feltárul! Olyannyira, hogy a villamosokat alul- sőt fölülnézetből is szemügyre vehetik, de megismerkedhetnek a  19-es, 47-es, 48-as, 49-es Ganz csuklós villamosok otthonával, nosztalgiavillamossal, sőt lakik itt egy villamoscsoda is: a mérővillamos, amelyről bővebben ide kattintva olvashatnak. A nyílt napon ott lesz speciális múzeumbuszunk is, vagyis a helyszínen Társaságunk 50 éves múltjába is bepillantást nyerhetnek. 

A BKV-s gyermeknap keretében a kicsiket kézműves gyermekfoglalkoztatókkal: lufihajtogatással, makettezéssel, színezőkkel, homokozóval várjuk! Aki szeretné, egy speciális vezetőfülkébe is beülhet, hogy maga kezelje egy villamos műszerfalát.

Helyszín: Kelenföldi villamos kocsiszín, XI. kerület, Bartók Béla út 137.

Időpont: május 12-én, szombaton 10.00 és 15.00 óra között

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Villamosok Óbudán kiállítás Budapesten!
Óbuda napja 2018-ban sem marad el. Idén is különleges programok várnak mindenkit. 2018. május 3-án 18:00-kor nyitja meg a kapuit a látogatók előtt a különleges Villamosok Óbudán című kiállítás.
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
IL VOLO koncert Budapesten 2018-ban - Jegyek a magyarországi Aréna koncertre itt!
IL VOLO koncert 2018. december 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek a magyarországi koncertre itt!
A Viszkis a Várkertmoziban! NYERJ 2 JEGYET!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. Most a Viszkis című filmre nyerhetsz jegyeket, amit a Viszkis rablóról forgattak.
Bunbury a Karinthy Színházban Oszvald Marikával és Makranczi Zalánnal - Jegyek itt!
Oscar Wilde BUNBURY, avagy SZILÁRDNAK KELL LENNI komédiája 3 felvonásban a Karinthy Színházban Karinthy Márton rendezésében lesz látható Makranczi Zalán, Oszvald Marika, Kerekes József és számos jól ismert színész főszereplésével 2018 őszétől.
Vazul vére rockopera a Csillebéri Szabadtéri Színházban! Jegyek itt! NYERJ JEGYEKET!
2018. augusztus 24-én a Csillebérci Szabadtéri Színpad műsorán a Vazul vére rockopera.
Kincsem musical Budapesten a Kincem Parkban - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2018. szeptember 22-23-án lesz látható Budapesten a Kincsem Parkban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK