Nyíltnap a Kelenföldi villamos kocsiszínben!

Kelt: 2018.05.10 kovacsad

Nyíltnap a Kelenföldi villamos kocsiszínben! Nyílt nappal és gyemeknappal folytatódik a BKV 50 programsorozata – nálunk ugyanis már most szombaton gyermeknap lesz! Részletek itt!

Előrehozott gyermeknapi programokkal nyílik meg a családok előtt szombaton a Kelenföldi villamos kocsiszín – vasárnap pedig a Múzeumok majálisán találkozhatnak a BKV ereklyéivel. Várják a gyermekeket, a családokat és minden érdeklődőt programjainkra! Május 11-e ráadásul a Közlekedési Kultúra Napja, amelyhez ezúttal hétvégi programokkal csatlakoznak!

Nyílt nappal és gyemeknappal folytatódik a BKV 50 programsorozata – nálunk ugyanis már most szombaton gyermeknap lesz! Ezúttal az összes program regisztráció nélkül látogatható, a remíz élete minden érdeklődő számára feltárul! Olyannyira, hogy a villamosokat alul- sőt fölülnézetből is szemügyre vehetik, de megismerkedhetnek a  19-es, 47-es, 48-as, 49-es Ganz csuklós villamosok otthonával, nosztalgiavillamossal, sőt lakik itt egy villamoscsoda is: a mérővillamos, amelyről bővebben ide kattintva olvashatnak. A nyílt napon ott lesz speciális múzeumbuszunk is, vagyis a helyszínen Társaságunk 50 éves múltjába is bepillantást nyerhetnek. 

A BKV-s gyermeknap keretében a kicsiket kézműves gyermekfoglalkoztatókkal: lufihajtogatással, makettezéssel, színezőkkel, homokozóval várjuk! Aki szeretné, egy speciális vezetőfülkébe is beülhet, hogy maga kezelje egy villamos műszerfalát.

Helyszín: Kelenföldi villamos kocsiszín, XI. kerület, Bartók Béla út 137.

Időpont: május 12-én, szombaton 10.00 és 15.00 óra között

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Villamosok Óbudán kiállítás Budapesten!
Óbuda napja 2018-ban sem marad el. Idén is különleges programok várnak mindenkit. 2018. május 3-án 18:00-kor nyitja meg a kapuit a látogatók előtt a különleges Villamosok Óbudán című kiállítás.
Maluma koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Maluma koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezsére. Jegyvásárlás itt!
Ezek lesznek 2019-ben a legjobb showk és koncertek!
Filmzenei koncert, opera csillagok, illuzionisták, Terence Hill, Ed Sheeran és az ország legnagyobb cirkuszi showja is várja a közönséget 2019-ben!
A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga család zenés vígjáték Budapest, Győr, Dunaújváros, Miskolc, Eger, Gödölő, Keszthely, Szekszárd, Veszprém, Szeged, Szombathely,Békéscsaba, Debrecen színpadain elvenedik meg többek között Magyar Attila, Szacsvay László, Balázs Andrea, ...
Liliomfi a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Nagy Sándor főszereplésével érkezik Szente Vajk új darabja a Liliomfi zenés komédia a Madách Színházba. Jegyek itt!
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Elkészült Szekér Gergő új dala Madár repülj címmel! Videó itt!
Az X-faktor 2018-as műsorában feltűnt énekes új videója itt. Szekér Gergő új dala a Madár repülj 5 nap alatt 100.000 megtekintést ért el.
Ráadás! Az illúzió mesterei előadására! Videó és jegyek itt!
Már a 16. előadásra is megnyíltak a jegyek, mivel a többi előadás teltházas. Ne hagyd ki a látványos műsort.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK