Piramis koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2017.12.09 kovacsad

Piramis koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt! Több év után, 2018 márciusában ismét nagy koncertet ad, a magyar rock zene legendás zenekara, a Piramis. A Piramis koncert 2018. március 3-án Budapesten a MOM Sportban kerül megrendezésre. Jegyek itt!

A Piramis együttes a magyar rockzene történetének egyik legnagyobb legendája, soha magyar zenekar ekkora tömeghisztériát nem váltott ki mint ez az együttes. A Piramis 1975-ben alakult és rövidesen az ország legnépszerűbb zenekara lett. A Budai Ifjúsági Parkban tízezrek tomboltak, évente több száz koncertet adott a csapat az ország minden pontján, szabadtéri színpadokon, művelődési házakban, ifjúsági parkokban. Lemezeik több százezres példányszámban keltek el, Piramis őrsök alakultak, verseket írtak hozzájuk, a zenészek úgyszólván nem tudtak kimenni az utcára, mert láttukra leállt a forgalom.

A 2009-es év, a Piramis visszatérésének éve. Nagy fesztiválokról, városi rendezvényekről, művelődési házaktól és külföldről is érkeztek felkérések, amelyeknek mind szeretne eleget tenni a zenekar.  

Több év után, 2018 márciusában ismét nagy koncertet ad, a magyar rock zene legendás zenekara, a Piramis. A Piramis koncert 2018. március 3-án Budapesten a MOM Sportban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A zenekar már régóta készül erre a koncertre, mely egy országos turnésorozat első állomása lesz a budapesti MoM Sportcsarnokban. Az eseményen megemlékeznek az egykori zenésztársukról, Som Lajosról, aki az egyik alapítója volt a zenekarnak. A koncerten több olyan dal is felcsendül, ami hozzá köthető. Többek között a "Dal", "Ha volna két életem", "Másnap olyan hatalmas lett a világ", stb....  A méltó megemlékezés mellett egy fergeteges nagy bulira számíthatnak a rajongók. Elhangzanak a legnagyobb slágerek és ugyanolyan erővel és töretlen hittel fogják játszani, mint amikor ezek a dalok megszülettek.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Korál koncert 2018-ban az Arénában a 40 éves jubileum alkalmából - Jegyek itt!
A 40 éves jubileumi Korál koncert 2018. május 5-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.
EDDA koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
Az EDDA koncertezik 2018. március 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek az EDDA 2018-as arénakoncertjére már kaphatóak!
Omega koncert turné 2017 - Jegyek és helyszínek itt!
Az 55. jubileumát ünnepli hazánk egyik legkedveltebb zenekara az OMEGA. A jubileumot országos turnéval ünneplik.
Koncz Zsuzsa koncert turné 2018-ban - Jegyek és helyszínek itt!
2018-ban új lemezével indul országos turnéra Koncz Zsuzsa.
Chris Kraus új könyve az I Love Dick! Vásárlás itt! NYERD MEG!
Szeretem a faszit címmel jelent meg a szerző könyve.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK