Radics Gigi koncert 2017-ben Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.23 kovacsad

Radics Gigi koncert 2017-ben Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt! Radics Gigi 2017. december 12-én Budapesten a Tüskecsarnokban ad koncertet. Jegyvásárlás itt!

Még 18 éves kora előtt számos rangos magyar zenei díjra jelölték (Fonogram, Comet, Bravo Otto), illetve többször el is nyerte azokat. Ezzel együtt számos nemzetközi koncert és fesztivál meghívás következett.

2012-ben Quincy Jones meghívására a híres Montreux-i Jazz Fesztiválon, 2013-ban az olasz Auditorium di Milano hangversenytermében, 2015- ben pedig a Bécsi Állami Operaházban lépett fel. Volt meghívott előadó Genfben a Világgazdasági Fórumon, illetve 2015 októberében New York-i Carnegie Hall-ban is osztatlan siker koronázta “Voices of Change” előadását a Havasi Symphonic koncert keretében. Szintén 2015-ben az “István a király” rockoperában osztották rá Réka szerepét, mjad a Játékkészítőben láthattuk és a csapat új musicaljében az Álomutazóban is szerepet kapott. 2017-ben pedig énekelt a FINA nyitóünnepségen és az X-faktorba kérték fel mentornak.

Radics Gigi 2017. december 12-én Budapesten a Tüskecsarnokban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Álomutazó a SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
Álomutazó musical 2018 decemberében Budapesten a SYMA Csarnokban Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve, Radics Gigi, Varga Viktor főszereplésével! Jegyek már kaphatóak!
Beatrice musical Nagy Feróval az Új Színházban - Jegyek a Nagy Feró musicalre itt!
Nagy Feró, Gregor Bernadett, Farkasházi Réka, Koncz Gábor főszereplésével jön a Nagy Feró musical a Ricse, Ricse Beatrice az Újszínházba. Jegyek már kaphatóak!
Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja.
Beyonce dalaival érkezik a Harlem Gospel Choir 2017-ben Budapestre - Jegyek itt!
Beyoncé csodálatos dalai a Harlem Gospel Choir előadásában új életérzéssel gazdagítják a karácsony ünnepét 2017. december 11-én a Budapesti Kongresszusi Központban.
Egy napra INGYENES a Vasúttörténeti Park augusztusban!
2019 augusztusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Szekeres Adrien koncert 2019-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Szekeres Adrien Pop-up című koncertje 2019. október 24-én Budapesten a MÜPA-ban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Mozivarázs a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertje a Haraszthy Amfiteátrumban - Jegyek itt!
Mozivarázs a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertje 2019. Szeptember 6-án a Haraszthy Amfiteátrumban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK