Rigoletto a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2018.02.21 kovacsad

Rigoletto a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Rigoletto 2018. augusztus 3-án és 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Arturo Chacón-Cruz és Guiseppe Altomore főszereplésével. Jegyek itt!

Verdi azon kevés operaszerzők közé tartozik, akinek a legtöbb darabja mindig közönségsikert arat. A Rigoletto a maga sajátos történetével pedig külön kiemelkedő előadás. A Magyar Állami Operaház nyári előbemutatójaként állítja színpadra a Budapesti Nyári Fesztivál a Rigolettot.

A Rigoletto 2018. augusztus 3-án és 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon igazi sztárszereposztásban lesz látható.

Színpadra lép két nemzetközi opera csillag Arturo Chacón-Cruz, Guiseppe Altomore és a magyar tehetségek Szemere Zita, Gábor Géza, Zavaros Eszter, Szántó Andrea, Kőrösi András, és Káldi Kiss András.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás Szinetár Miklós és Harangi Mária közös rendezésében, Lőcsei Jenő koreográfiájával kerül bemutatásra.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Rigoletto a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as műsorán - Jegyek itt!
Verdi Rigoletto operája a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2018. június 29-én és 30-án lesz látható Ludovik Kendi főszereplésével.
Erwin Schrott gálakoncertje 2018-ban a Margitszigeti Szabadtér Színpadon - Jegyek itt!
Az Operától a tangóig Erwin Schrott gálakoncertje Budapesten 2018. július 15-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
A Nagy Gatsby balett a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek a The Great Gatsby balettre itt!
A The Great Gatsby balettshow 2018. július 6-án és 7-én lesz látható Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Nagy Gatsby balett csak két előadás erejéig lesz látható Budapesten.
Salomé a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2018-ban - Jegyek itt!
A Salomé 2018. június 22-én és 24-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A főszerepekben többek között színpadra lép Gerard Siegel, Komlósi Ildikó, Rost andrea, Balczó Péter, Cser Krisztián, Kun Ágnes Anna és még sokan mások.
NYERJ jegyet a Pál utcai fiúk musicalre!
Nyerj jegyet a Vígszínház siker musicaljére a Pál utcai fiúkra!
José Carreras fantasztikus gálával érkezik Budapestre!
José Carreras ünnepi gálakoncertje 2018. december 19-én a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Közreműködik: Paszlircsák Polina, Roberto De Candia, Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola Gyermekkar, Art ...
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!
John Newman koncert 2019-ben a Strand Fesztiválon - Jegyek itt!
A John Newman koncert Strand Fesztiválon 2019 augusztusában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK