Rigoletto a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2018.02.21 kovacsad

Rigoletto a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Rigoletto 2018. augusztus 3-án és 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Arturo Chacón-Cruz és Guiseppe Altomore főszereplésével. Jegyek itt!

Verdi azon kevés operaszerzők közé tartozik, akinek a legtöbb darabja mindig közönségsikert arat. A Rigoletto a maga sajátos történetével pedig külön kiemelkedő előadás. A Magyar Állami Operaház nyári előbemutatójaként állítja színpadra a Budapesti Nyári Fesztivál a Rigolettot.

A Rigoletto 2018. augusztus 3-án és 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon igazi sztárszereposztásban lesz látható.

Színpadra lép két nemzetközi opera csillag Arturo Chacón-Cruz, Guiseppe Altomore és a magyar tehetségek Szemere Zita, Gábor Géza, Zavaros Eszter, Szántó Andrea, Kőrösi András, és Káldi Kiss András.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás Szinetár Miklós és Harangi Mária közös rendezésében, Lőcsei Jenő koreográfiájával kerül bemutatásra.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Rigoletto a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as műsorán - Jegyek itt!
Verdi Rigoletto operája a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2018. június 29-én és 30-án lesz látható Ludovik Kendi főszereplésével.
Erwin Schrott gálakoncertje 2018-ban a Margitszigeti Szabadtér Színpadon - Jegyek itt!
Az Operától a tangóig Erwin Schrott gálakoncertje Budapesten 2018. július 15-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
A Nagy Gatsby balett a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek a The Great Gatsby balettre itt!
A The Great Gatsby balettshow 2018. július 6-án és 7-én lesz látható Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Nagy Gatsby balett csak két előadás erejéig lesz látható Budapesten.
Salomé a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2018-ban - Jegyek itt!
A Salomé 2018. június 22-én és 24-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A főszerepekben többek között színpadra lép Gerard Siegel, Komlósi Ildikó, Rost andrea, Balczó Péter, Cser Krisztián, Kun Ágnes Anna és még sokan mások.
Libegők éjszakája a csillaghullás idején!
Az ország több pontján is vár a Libegők éjszakája. Idén nyáron egy különleges élményben lehet részünk. Libegőzve csodálhatjuk a hullócsillagokat. Éjszakai libegőzés vár.
Felelsz vagy mersz a mozikban! Nézd meg premier előtt!
NYERJ 2 JEGYET a film budapesti premier előtti vetítésére.
Trianon rockopera Budapesten a Hősök terén! NYERJ 2 JEGYET!
A Trianon rockopera 2018. június 22-23-án Budapesten a Hősök terén Varga Miklós, Kalapács József, Palcsó Tamás, Benkő Péter, Laklóth Aladár , Sipos Imre, Rudán Joe, Ruttkay Laura, Fehér Nóra, Bodnár Vivien, Kuczmann Ágnes, Varga Vivien, Varga ...
Mága Zoltán Újévi koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Mága Zoltán Újévi koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK