Rock The Ballet show 2017-ben a Győri Nemzeti Színházban - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2017.02.07 kovacsad

Rock The Ballet show 2017-ben a Győri Nemzeti Színházban - Jegyvásárlás itt! A Rock the Ballet tánc show, Rihanna, Queen, David Guetta, Beyonce ,Coldplay, a U2, Michael Jackson, Prince és hasonló nagy sztárok slágereivel 2017.május 4-én Győrben a Győri Nemzeti Színházban.

A «Rock the Ballet» az amerikai és az európai kontinens ünnepelt produkciója az USA-ból, amely rendkívül ötletesen keveri a klasszikus balettet az új táncstílusokkal. A hét táncos mindegyike a nagy klasszikus társulatoknál táncolt, Broadway- és hollywoodi produkcióban szerepeltek, illetve a társulat alakulásának elején alapozták meg népszerűségüket az Államokban amikor megnyerték a népszerű amerikai TV- show-t, a „So you think you can dance”-t.

Válogatott dalok a nemzetközi slágerlistákról, karizmatikus táncosok, lélegzetelállító koreográfiák, nagyszerű videó vetítések és szexi kosztümök: a Rock the Ballet egy olyan bemutató, amiben minden a nagy slágerek és a nagyszerű tánc körül forog.

Egy Mega-Party, amelynek felforrósodott atmoszférájában a táncosok olyan energia- italként hatnak, amely a közönséget 90 percen keresztül energiával látja el. A Rock the Ballet sokadszor Európában, ezúton Magyarországon is bemutatkozik egy rövid turné erejéig – Rihanna, Queen, David Guetta, Beyonce ,Coldplay, a U2, Michael Jackson, Prince és hasonló nagy sztárok slágereivel.

Rock the Ballet – A Show 2017.május 4-én Győrben a Győri Nemzeti Színházban.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A Rock the Ballet kitalálói a Rasta Thomas és Adrienne Canterna házaspár, Thomas vezeti a csapatot, felesége a koreográfus, és évek óta sikeresek együtt. Az amerikai Rasta Thomas egy kivételes tehetség aki szinte az összes nagy balett verseny díjnyertes sztárja világszerte. Tanulmányait a neves Kirow Akadémián kezdte, ahol az akkori igazgató, Oleg Vindogradov gyorsan felfigyelt rá. Már 12 évesen fellépett egy orosz TV-műsorban a Kirow Balett sztárjaival – ami nagyon ritka dolog egy amerikai számára, hiszen Oroszország sem szűkölködik fiatal tehetségekben. 1995- ben a franciaországi „Jeune Ballet de France” tagja lett., vendégszerepelt az Imperial Russian Ballet-nál (Birodalmi Orosz Balett), a Washington Balettnál, a japán Inoue Balettnál, a Lar Lubovitch Tánc Társulatnál és az Amerikai Balett Színházban, 2005-ben pedig debütált a Broadway színpadán.

Rasta Thomas briliáns táncosai mind kiváló klasszikus balett képzést kaptak az Amerikai Egyesült Államok neves iskoláiban. Ez még eggyel több ok arra, hogy a látványos New yorki táncelőadás a balett szerelmeseit és a kezdő színházlátogatókat egyaránt elbűvölje. Rasta Thomas társulata mind az USÁ-ban, mind Európa színpadain álló tapsot és fantasztikus kritikákat kapott a közönség és a táncosok részéről is garantált semmihez nem hasonlítható katarzis látható a színpadon.

Felejthetetlen élmény minden korosztálynak.

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK