Showder Klub élő adás jegyek!

Kelt: 2013.01.30 Kovács Gergely

Showder Klub élő adás jegyek! 2013-ban is folytatódik az RTL KLUB népszerű műsora. Az élő adásokra jegyek vásárolhatóak.

A nagy szezonnyitó adásra már árulják a jegyeket! Vegye meg most jegyét.

Fellépők: Csenki Attila, Trabarna
Az adás után 19:15-kor folytatódik a show. Jön a következő Showder Klub felvétel Kovács András Péter, Benk Dénes és a Szomszédnéni Produkciós Iroda szereplésével.

A 2013-as szezonnyitó adásra már elkezdték a jegyek értékesítését. Nézze meg élőben a show-t, így a kivágott poénokról sem fog lemaradni. Jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Thália Humor Fesztivál jegyek és program!
Jegyek már kaphatóak a Thália Humor Fesztivál 2013 előadásaira. Folytatódik a sikeres fesztiválsorozat a Tháliában. 2013. február 3-tól 5 napon át minden színpad a humoros színpadi műveké, komédiáké, stand up comedy-ké.
Interaktív vacsoraszínház Budapesten! Jegyek itt!
Az Orfeum Club ad otthont a különleges előadásoknak, amit nem érdemes kihagyni. Az előadás magában foglal egy 4 fogásos vacsorát is. Különleges és egyedi ajándék lehet ez mindenkinek.
Beugró nyilvános tv-felvétel! Jegyek itt!
BEUGRÓ (nyilvános tv-felvétel) a Centrál Színházban. Négy szereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. Az tv-felvételre jegyeket online is vásárolhatnak az érdeklődők!
Olvasd el ha utálod a facebookos játék felkéréseket!
Te is utálod, hogy felkéréseket kapsz azoktól az ismerőseidtől akik a FarmVille vagy más játék függői? Itt a megoldás, hogy letiltsad a felkéréseket!
Valentin-napi programajánló!
Valentin-napi ajándékötlet, programajánló. Csoki kóstoló, koncert, színház vagy valami extrém? Itt megtalálod!
Láthatatlan kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
Egy különleges kiállítás Budapesten! Vakok várják a látogatókat! Képzeld el, hogy kialszik minden fény...
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK