Szárazúszó EB Budapesten! Ne hagyd ki!

Kelt: 2018.08.01 Kovács Gergely

Szárazúszó EB Budapesten! Ne hagyd ki! Magyarország első szárazföldi úszóbajnoksága - családi program.

2018. augusztus 5-én 14.00-kor a Szabadság híd ad otthon a különleges eseménynek.

A szervezők így írnak a programról:
"Különlegessége, hogy bárki benevezhet rá akkor is, ha épp nem jár le sportklubba rendszeres edzésre és nem jegyzik a nemzetközi mezőnyben.

A nevezés egyszerű. Föl kell iratkozni az úszó-nagyjainkról elnevezett pályákra Tüskepapa segédjénél, a trénernél.Egyetlen szigorú követelmény az, hogy az úszásnemeket ismerni kell. Azokból lesznek az úszásigenek!:-) Hajrá mindenki! Jöjjetek, ússzatok!"

A Szabihíd program részeként INGYENES Cirkuszi műsor is várja az érdeklődőket a hétvégén. Részletek a cikk alatt a kapcsolódó hírekben. Sőt a FINA Úszó világkupáról is amira már 375 forintért lehet jegyeket vásárolni.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Komáromi kisleány lett Magyarország tortája 2018-ban!
A Komáromi kisleány lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Három kívánság elnevezésű tortát választották - jelentették be kedden Budapesten.
Caramel, Radics Gigi, Charlie és Benji dala is bekerült a dallistába!
8 magyar dallal bővült a Margitszigeti Zenélő Szökőkút dallistája. A látványos Vízfüggöny és multimédiás látványosság mellé most új dalokat is kapott a kút. A Budapest Dal pályázat részeként számtalan dal érkezett, köztük Radics Gigi dala is.
INGYENES Cirkuszi előadás Budapesten!
Egy igazán látványos és szokatlan helyszínen lesz látható a különleges műsor.
Szabihíd 2018 - Négy nyári hétvégére ismét a gyalogosoké lesz a Szabadság híd
Idén is a gyalogosoké lesz négy nyári hétvégére a forgalomtól elzárt Szabadság híd - mondta el Szalay-Bobrovnicky Alexandra szerdán Budapesten.
FINA Úszó Világkupa Budapesten! Jegyek 375 forinttól!
Már 375 forintért is vehetünk jegyet a FINA Úszó Világkupára. 2018. október 4-től 6-ig a Duna Aréna ad otthont a különleges versenynek.
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Szabadságkoncert 1956 - INGYENES Anna and the Barbies koncert 2018-ban! Jegyek itt!
2018-ban a Millenáris ad otthont a Szabadságkoncert 1956 elnvezésű rendezvénynek. A Magyar Szimfonikus Zenekar és az Anna and the Barbies koncertjére ingyenesen lehet jegyeket foglalni.
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK