TELTHÁZ a Titanic musical első három előadása! Az utolsó előadásra is alig maradt jegy!

Kelt: 2019.07.26 kovacsad

TELTHÁZ a Titanic musical első három előadása! Az utolsó előadásra is alig maradt jegy! TELTHÁZ a Titanic musical első három előadása! Az utolsó előadásra is alig maradt jegy!

A Szegedi Szabadtéri Játékok legjobban várt bemutatója a Titanic musical lesz. A Titanic musicalre már a szereposztás kihirdetése előtt akkora volt az érdeklődés, hogy ráadás előadást kellett beszúrni.

A Titanic 2019 augusztus 9, 10, 11, 16, 17, 18-án összesen 8 alkalommal lesz látható a  Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az első 3 előadás már teltházas, és a második blokk előadásaira is alíg pár tíz jegy maradt. Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

A musical főszerepeiben Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Détár Enikő, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté, Földes Tamás és számos fiatal tehetség lesz látható.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You Queen musical a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
A Queen musical a We Will Rock You Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János, Veres Mónika és még sokan más jól ismert művész főszereplésével 2019-ben ismét Budapesten a Pesti Magyar Színházban lesz látható! Jegyek itt!
Mamma Mia! musical 2020-ban is a Madách Színházban - Jegyek itt!
A 2020-as év kora téli előadásaira már most elkezdték a jegyek értékesítést. A Mamma Mia 2020-as budapesti előadásaira már kaphatóak a jegyek!
Visszatér a Rómeó és Júlia musical Szegedre 2020-ban
Visszatér a Rómeó és Júlia musical Szegedre? A Rómeó és Júlia musical 2019-ben ünnepli 15 éves jubileumát, 2020-ban pedig a szegedi bemutató jubileumát ünnepelheti.
Rómeó és Júlia musical 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Aréna verziója 2019. szeptember 14-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Az Arénában szól a Lehetsz király!
Caramel koncert Budapesten - NYERJ jegyet!
Caramel koncertje 2019. szeptember 7-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!!
RÁADÁS előadást szúrtak be a Moszkvai Balett Hattyúk tava balettjére - Jegyek itt!
A The Royal Moscow Ballet 2019. december 2-3-án Budapestre az Erkel Színházba látogat, a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. A Moszkvai Balett 2019-es előadásaira jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK