TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!

Kelt: 2019.07.08 kovacsad

TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki! Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.

Szeptemberben újra visszaáll a város a régi rendre, lezárulnak az utolsó szabadtéri fesztiválok is és újult erővel indítják évadaikata kőszínházak is.

1. A szabadtéri szezon Baján szeptemberben zárul a Nemzeti Lovas Színház új musicaljével A szabadság vándorai - Demjén musicallel. (Jegyek itt!) A Pintér Tibor vezette színház előadása az ősz elején Budapesten is látható lesz majd. Részletek és jegyek itt!

2. A Budapesti Operettszínházban mindenidők legsikeresebb és legkedveltebb operettje a Csárdáskirálynő indítja az évadot Vidnyánszky Attila rendezésében. A nyári szabadtéri premier után a kőszínházi premieren is sztárszereposztá várja a nézőket. Jegyek itt!

3. Rögtön utána az ősz folyamán 1000. előadását ünneplő Disney musical a Szépség és a Szörnyeteg lez látható. Az őszi előadásokra még van pár jegy! Online jegyvásárlás az előadásra ide kattintva!

4. Az Arénában az Evanescence koncertjével indul a szezon, amire már most óriási az érdeklődés, hiszen igazi szenzációnak számít a budapesti koncertjük. Jegyek itt!

5. Utána két alkalommal lesz látható egy megújult szereposztásban a 15 éves jubileumát ünneplő musical siker a Rómeó és Júlia musical. Az előadásban a régi jól ismert szereplők mellett új tehetségek éneklik majd a Lehetsz királyt. Jegyek itt!

6. Az őszi koncert turnéjának első állomásai között Budapestre érkezik a legendás Il Volo formáció, akik idén ünneplik 10 éves jubileumukat. Jegyek itt!

7. Szintén szeptemberben debütál a Macskafogó musical Budapesten a József Attila Színházban Szente Vajk rendezésében. Jegyek és szereplők itt! 

8. Valamint a családok számára is érdekes lehet a legújabb Masha és a Medve mesemusical  Budapesten a MOM Kulturális Központban lesz látható! Jegyek itt!

9. Szintén szeptember végén indul Varnus Xavér országos turnéra amin Szeged, Pécs, Debrecen, Zalaegerszeg közönségét kápráztatja el a Queen, Vivaldi és Bach zenéjével. Jegyek itt! Vele egyidőben turnézik Rákász Gergely Lords of the Organ III. magyarországi orgonakoncert turnéjával. Jegyek itt!

10. Idén a Kürtőskalács Fesztivál 2019. október 11-13. között tartanak a Városligetben. A kalácsokért természetesen fizetni kell, de a koncertek és a fesztivál ingyenes lesz. Részletek itt!

11-13. Az Arénában az októbert instrumentális hegedű játékával Lindsey Stirling koncertje indítja a Papp László Sportarénában (Jegyek itt!), majd Juan Diego Florez érkezik hazánkba (Jegyek itt!) és október végén igazi bulit csinál majd a hazánkba sokadik alkalommal visszatérő és idén az új lemezével turnézó olasz világsztár Eros RamazzottiJegyek itt!

14. Egy igazán motiváló és felemelő előadással érkezik hazánkba a Youtuberól és a TLC csatornáról már jól ismert Nick Vujicic, akinek az előadására egységesen 3000 forinttól válthatunk jegyeket! Jegyek itt!

15. Októbertől lesz ismét látható Budapesten a Mézga Család zenés produkció a MOM Kulturális központban. Az országos turnéjáról visszatérő előadás 3 alkalommal lesz látható. Jegyek itt!

 

16. Budapesten az októbert az elmúlt 10 év legsikeresebb magyar szimfónikus filmzenei koncertsorozatának válogatás előadása a Best of Cinemusic filmzenei koncert zárja a Budafoki Dohnányi Zenekar tolmácsolásában az Arénában. Jegyek itt!

17. Október végén indul országos turnéjára Majka és a 100 tagú cigányzenekar akik  Budapesten, Tatabánayán, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden és Debrecenben lépnek majd fel. Jegyek és helyszínek itt!

18. Az ősz egyik legutolsó köztéri rendezvénye lesz a Nemzeti Vágta 2019. október 19-20. között Budapesten a Hősök terén. Jegyek itt!

19. A Nazareth vendégszerepel Budapesten az Omega aréna koncertjén. A két csapatot különlege kötelék fűzi össze. Részletek itt!

20. Az ősz utolsó hónapját a National Geographic Channelről is már jól ismert kutyasuttogó Cesar Millan kutya showja indírtja az Arénában (Jegyek itt!)

21. DUPLA koncertet ad Time to Say goodbye világhírű slágert jegyző olasz opera csillag Andrea Bocelli is. Jegyek itt!

22. Szintén novemberben Budapestről indul országos turnéra Anglia legkedveltebb és legismertebb Queen tribute csapata, a Killer Queen. A Killer Queen - Queen show Budapest, Veszprém, Debrecen, Miskolc, Gödöllő, Keszthely, Szombathely, Győr közönségét hódítja majd meg a magyarorzági turnén. Turnéállomások és jegyvásárlás itt!

23. Az idén 30 éves Tankcsapda egy jubileumi körszínpados aréna turnéval ünnepel. Lukács László, Fejes Tamás, Sidlovics Gábor T30 turnéja Győr, Debrecen, Szeged, Szombathely, Pécs és Veszprém Arénáiba látogat el december végéig. Jegyek a Tankcsapda 2019-es koncertturnéjára itt! 

24. Az Aréna koncertje után Békéscsabán záródik Zorán országos turnéja november végén. A turné csúcspontja a budapesti Aréna koncert lesz. Részletek és turnéállomások itt!

25. November utoló napjaitól lesz látható az Operaház közkedvelt Diótörő balettje az Erkel Színházban. Az advent elmaradhatatlankellékének megjelenésével el is indul a budapesti adveni időszak is. Diótörő jegyek és infók itt!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK