Torkos Csütörtök 2013

Kelt: 2013.01.27 Kovács Gergely

Torkos Csütörtök 2013 Már megvan, hogy mikor lesz 2013-ban a Torkos Csütörtök! Idén egy kicsit eltérnek a hagyományoktól a szervezők! Tavaly több, mint 1000 étterem vett részt az akcióban!

2013-ban ismét lesz Torkos Csütörtök! A magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra idén – a néphagyománytól eltérően kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön kerül sor, mivel az épp az étterembe járás szempontjából szintén népszerű  Valentin (Bálint) napra esik. A Magyar Turizmus Zrt. ezért  a gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve 2013. január 31-én szervezi meg az akciót Farsangi Torkos Csütörtök néven. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

Itt az alkalom tehát, hogy fél áron próbáljon ki valami újat vagy visszatérjen kedvenc vendéglői egyikébe és új ízeket fedezzen fel!

A TorkosCsutortok.hu oldalon január második hetétől folyamatosan frissítjük az információkat, hogy mely éttermekben, milyen időpontokban van még szabad hely. Online asztalfoglalás esetén a foglalásokat legkésőbb 2 napon belül visszaigazoljuk. A foglalás feladásáról és annak visszaigazolásáról is e-mailben küldtünk tájékoztatást. Az asztalfoglalási szolgáltatás ingyenes.

Torkos túlélő tanácsok
Érkezés
Érkezzünk az asztalfoglalás időpontja előtt 15 perccel, nehogy odaadják másnak az asztalunkat.
Keveredés
Biztos lesz keveredés, hiszen az éttermek sem erre az átlagosnak nem mondható napra vannak felkészülve. Legyünk türelmesek és kompromisszumkészek.
Étkezési idő
Fogyasszuk az ételeket nyugodtan, de az ebéd, vagy a vacsora befejezése után most ne az asztalnál sziesztázzunk. Hadd torkoskodjon más is!

Ha szereti a különleges eseményeket, akkor nézze meg kapcsolódó eseményeinket is a cikk alatt ás esetleg csatlakozzon hozzánk a facebookon is, így később se marad le a hasonló eseményekről.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Interaktív vacsoraszínház Budapesten! Jegyek itt!
Az Orfeum Club ad otthont a különleges előadásoknak, amit nem érdemes kihagyni. Az előadás magában foglal egy 4 fogásos vacsorát is. Különleges és egyedi ajándék lehet ez mindenkinek.
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
Yamato Budapest 2013 - Jegyek itt!
A ROTYOH című műsorával újra Budapesten a Yamato. 2013-ban ismét a Budapesti Kongresszusi Központban lesz ltáható a japán dobos csapat a Yamato.
Jön az UFÓ hangár! Jegyek itt az Aera 51 Projectre!
Area 51 Project-3.típusú interaktív élményszínház - Area 51 Project Budapest új attrakciója és látványossága bemutatkozik. Jön az UFO HANGÁR! Jegyek már kaphatóak!
Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
Túl az 500. előadáson a Rómeó és Júlia musical!
A Dóm téren látható először az Elfújta a szél- jelentette be Kerényi Miklós Gábor az 500. Rómeó és Júlia musical előadáson.
Zorán koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncert 2018. november 11-én Budapesten a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek itt!
István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival Baján - Jegyek itt!
Az István, a király 2018 augusztus 24-26. között Baján a Petőfi-szigeten lesz látható a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Jegyek már kaphatóak! Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK