UFÓ kiállítás Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2012.10.01 Kovács Gergely

UFÓ kiállítás Budapesten! Jegyek itt! Ha Ön is hisz az ismeretlen erejében, ha vonzzák az univerzum titkai, akkor ellátogat az elsőként Magyarországon nyíló AREA 51 PROJECT világába, az UFÓ HANGÁRBA!

Ez a különleges projekt az emberek nagytöbbségét foglalkoztató, érdeklő, egyre népszerűbb UFO téma misztikuma köré épített interaktív élményszínház, melyet így, eme léptékben, témamegoldásában (1.550 nm játék, hangártér, 80 beépített statiszta, színész, szereplő, számtalan monumentális technika és díszlet), Európában még soha, senki nem dolgozott fel!

Azt hihetnénk ez egy kiállítás, de ez jóval több ennél! A jegyvásároló nem klasszikusan egy székbe beülve, passzívan szemlélve a történéseket tölti el a 70 perces hangárlátogatást, hanem 100 fős csoportokban „élménypontok” között sétálgatva interakció keretében válik aktív részesévé és megélőjévé történetünknek.

Az egész olyan, mint egy filmbe! A szigorúan ellenőrzött titkos katonai létesítménybe belépve, az izolációs eljárást követően, megismerve az 1908-as titkok által övezett Oroszország, szibériai, Tunguskai UFO katasztrófa körülményeit és előzményeit, a hangár katonák által ellenőrzött falai között találkozhatnak a mitikus fekete öltönyösökkel, a „tudósok pontján” a hétköznapi fizika számára értelmezhetetlen jelenségeket vizsgálhatnak, majd beléphetnek egy 2.5 méter magasan „lebegő” 15 méter átmérőjű idegen űrhajó falai közé, ahol a valóban nem földi élmény veszi majd kezdetét.

A kaland végére látogatóinkban kötelező jelleggel fel kell, hogy merüljön a kérdés: valóban csak egy ügyes reklámfogással és sztorival becsomagolt profi színházi élményben részesültek vagy lehet, hogy egy színháznak álcázott titkolt valóság részeseivé váltak? A kérdésre a kijáratnál mindenkinek magában kell megadnia a választ, és jelen helyzetben ez így van helyén, ez így van jól...

Ugye, hogy csalogató? Legyen Ön is részese az élménynek! Jöjjen el a Area 51 Project részeseként  legyen részese a 4.típusú interaktív élményszínház műsorának.
Area 51 Project - Budapest új attrakciója és látványossága bemutatkozik.

FIGYELEM EZ NEM egy kiállítás, bár mégis érdekességgel fog találkozni, mint egy kiállításon!

A hangár a világon elsőként nyitja meg kapuit! A különleges élményre előre vegye meg jegyeit már most kényelmesen otthonról! Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

MÁGA ZOLTÁN V. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert! Jegyek itt!
Ötödik, jubileumi gálakoncerttel köszöntik és üdvözlik az új esztendőt Mága Zoltán és sztárvendégei a Papp László Budapest Sportarénában. Káprázatos látványvilág, világhírű színvonalú zenei élmény és természetesen a jubileumi ...
I.K.3.0
IK30 néven is lehetne, de nem véletlen a pont. 2013. augusztus 16-án mutatják be Szegeden az István a király 30 éves jubileumi előadását. Jegyek és egyéb információk folyamatosan derülnek ki.
OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
Az OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó című előadás 2012. decemberében kerül bemutatásra a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és részletek a Budapesti Operettszínház új bemutatójáról itt! Az előadás főszerepében Oszvald Marikát láthatjuk!
A Vidámpark a legnagyobb kulturális attrakcióvá fejlődhet Közép-Európában!
A műemlékjátékok megmaradnának, részeivé válnának egy jövendőbeli családi "meseparknak", amelyben a magyar állatokat testközelben felvonultató kiállításokat a magyarság mesevilágával ötvöznék érdekes interpretációban.
Disney Live! Mickey's Magic Show érkezik 2013-ban! Jegyek itt a budapesti előadásokra!
A TV-ből ismert Disney figurák újra Budapesten. A különleges varázsló showra már megvásárolhatja jegyeit.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Egy néző okozott botrányt Alföldi Róbert jubileumi előadásán!
Az eseményt a színház biztonsági kamerája rögzítette is!
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK